TazMan te rog nu mai pune mai mult de vreo 10 videouri intr-un singur post... pentru ca incepe sa crape. Postul acela de vreo 30 de video-uri a trebuit de 2 ori sa imi restartez firefox-ul ca sa il pot vedea. Asa daca pui in mai multe posturi nu se mai ajunge sa fie sute de videouri pe o pagina.
Rezolvare?
Pasul 1: Imbraca-te
Pasul 2: Iesi din casa
Pasul 3: Intri in primul magazin de calculatoare
Pasul 4: Spui ca vrei un calculator, nu o rabla.
Pasul 5: Poate profiti de programul rabla pentru PC-uri.
TazMan - sper ca nu iei in considerare o astfel de aberatie. Continua-ti postarile ca si pana acum. Multumim pentru filmulete !!!
PUNE SI 100 DE VIDEO-uri INTR-UN POST, sa vedem ce-o sa faca
P.S: Ultimul clip e bestial, s-a oprit la marele fix, si apoi usurarea baiatului din masina care a derapat. Ii da LIKE pentru ca nu l-a lovit
@Bogz02
Istetule, nu toti isi permit sa dea nu stiu cat pe un calculator. Nu toti ne dam banii pe PCuri si mancam paine cu unt
Consider ca omul a facut un post de bun-simt, in care l-a rugat frumos sa puna maxim 10 video intr-un post pentru ca se blocheaza. Sincer, eu am i5 si tot mi se blocheaza paginile cum este cea anterioara. Viteazule care ai Pc de 5000 euro.
Stau si ma uit la voi, si nu-mi ajung degetele sa va numar aberatiile. Tu judeti putin ce spui?
Citez: "istetule" care esti, daca ai avea o minima cunostiinta, ti-ai da singur seama ca nu conteaza ca sunt 10, ca sunt 20, sau ca sunt 3232438682172 de video-uri intr-un post. Conteaza numarul lor de pe pagina la care te uiti, nu cate se afla intr-un post. In momentul cand deschizi pagina, browserul incearca sa deschida si sa incarce toate video-urile existente acolo, indiferent ca sunt 20 posturi cu 10 videorui, sau unul cu 200. Dăăăăăăăăăăă !!!!!
In momentul asta, cea mai solicitata e placa video, pentru ca ea se ocupa de randarea video a clipurilor, si mai putin procesorul. Dăăăăăăăăăăă x2 !!!!!
Nu aveti nici o treaba cu domeniul asta ! Back to "sapă" !
Rezolvare?
Pasul 1: Imbraca-te
Pasul 2: Iesi din casa
Pasul 3: Intri in primul magazin de calculatoare
Pasul 4: Spui ca vrei un calculator, nu o rabla.
Pasul 5: Poate profiti de programul rabla pentru PC-uri.
TazMan - sper ca nu iei in considerare o astfel de aberatie. Continua-ti postarile ca si pana acum. Multumim pentru filmulete !!!
PUNE SI 100 DE VIDEO-uri INTR-UN POST, sa vedem ce-o sa faca
P.S: Ultimul clip e bestial, s-a oprit la marele fix, si apoi usurarea baiatului din masina care a derapat. Ii da LIKE pentru ca nu l-a lovit
Sub nicio forma nu-i treaba ta sa judeci cine ce calculator trebuie sa aiba. Fiecare are calculatorul pe care si-l permite sau de care are nevoie. Thread-ul asta nu e un site separat sau un joc, face parte dintr-un forum gandit sa poata fi accesat de pe orice device.
TazMan a mai fost atentionat (si de catre aleks parca) sa nu mai puna 50 clipuri cu embed pe pagina. Pentru ca nu toata lumea are in casa un quad core ca sa vada pagina perfect.
Am incercat pagina 61 de pe un laptop de 2ghz si nu se putea vedea, browserul dadea crash incontinuu. Si laptopul meu o duce destul de greu, iar PC-ul merge destul de greu pana o incarca pe toata; si ca tot ziceai ca asta depinde de placa video, am GeForce de 1gb ddr3, 128bit. Dar toata treaba asta nu tine numai de video.
Asa ca TazMan, te rog si eu inca odata, macar da embed doar clipurilor pe care le consideri "importante", iar restul pune-le ca link.
Member of: [Street Gambler] [VW] [Competitor CNCA] [AUDI]
Re: ACCIDENTE II (DIN TOATA LUMEA)
Adevarul e ca la 30 de videoclipuri la un post, o ia razna si cel mai bun pc si browser. Nu inteleg de ce trebui sa cataloghezi oamenii dupa ce calculator au, nu cred ca asta ii caracterizeaza in vreun fel.
Aualeu cineva nu si-a primit bombonica de noapte buna.
Este intr-adevar o mare aberatie faptul ca nu toata lumea a acumulat o atat de mare experienta in vizualizarea videoclipurilor(fie ele si cu patratele rosii, noi nu judecam, nu iti fa griji) de-a dreptul ofensator, insa ceea ce l-am rugat eu consider ca era destul de fondat.
In fine. Totusi iti multumesc pentru sfaturile acelea cu pasii. Sa sti ca le-am urmat cu strictete.. ma rog primele 2, pe la al 3-le am hotarat totusi sa fac ceva mai important si care sa imi aduca si satisfactie (da, ceea ce urmareai tu prin "patratele" se poate chiar intampla... ). Dar hei, spor la upgrade-uri, am auzit ca apare un wow nou tare.
Stau si ma uit la voi, si nu-mi ajung degetele sa va numar aberatiile. Tu judeti putin ce spui?
Citez: "istetule" care esti, daca ai avea o minima cunostiinta, ti-ai da singur seama ca nu conteaza ca sunt 10, ca sunt 20, sau ca sunt 3232438682172 de video-uri intr-un post. Conteaza numarul lor de pe pagina la care te uiti, nu cate se afla intr-un post. In momentul cand deschizi pagina, browserul incearca sa deschida si sa incarce toate video-urile existente acolo, indiferent ca sunt 20 posturi cu 10 videorui, sau unul cu 200. Dăăăăăăăăăăă !!!!!
In momentul asta, cea mai solicitata e placa video, pentru ca ea se ocupa de randarea video a clipurilor, si mai putin procesorul. Dăăăăăăăăăăă x2 !!!!!
Nu aveti nici o treaba cu domeniul asta ! Back to "sapă" !
Draga domnule pseudo IT-ist. Indraznesc a va scrie pentru a va corecta minuscula gresala cum ca placa video este cea mai solicitata componenta a computerului in cazul acelor video-uri.
Am incarcat acele clipuri de pe laptop, unde am placa video integrata si nu am avut nici o problema.
Am marea indrazneala de a va spune ca largimea benzii de internet este "bottleneck-ul" in aceasta situatie.
Va rog sa nu tratati aceasta indrazneala ca pe o tentativa de surpare a cunostintelor dvs infinite in acest domeniu.
Stii ce e dragut? Ca pana acum nu s-a plans nimeni, si acum ati sarit toti dintr-o data. Instinctul de turma, deh ... Sunt cateva pagini in urma, 54 parca, care e mai plina decat anterioara, si n-a mai scos nimeni nici crrrr. Acum vi se blocheaza la toti... PATETIC.