06-01-12, 17:08
|
|
Stage 5
|
Re: ACCIDENTE II (DIN TOATA LUMEA)
Quote:
Originally Posted by Bogz02
Intrebare: De ce in Rusia, masinile care vin cu ABS din fabrica, le este scos, si practic aproape toate masinile din trafic nu au ABS? Unde este logica, incerc sa o prind, dar imi scapa...
|
Stiu ca a spus cineva aici acum ceva timp, tu chiar crezi tot ce se spune aici ?
ON!
............
..............
|
06-01-12, 18:30
|
|
Competitor CNCA
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Wheels] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by 22VIN
Multi oameni cred ca franarea fara ABS este mai eficienta.
|
Chiar este, dupa cum bine ai spus, daca stii sa folosesti pedala corect...
Quote:
Originally Posted by 22VIN
Rusii probabil se cred toti piloti.
|
Se vede dupa nr. de filmulete de YouTube cu accidente
Quote:
Originally Posted by TazMan
Stiu ca a spus cineva aici acum ceva timp, tu chiar crezi tot ce se spune aici ?
|
Nu chiar, dar uneori ma las dus de val !
P.S: In primul video postat de tine acum, peste ce trece masina aia?
Last edited by Bogz02; 06-01-12 at 18:33.
|
|
|
08-01-12, 13:14
|
|
Stage 5
|
A vrut el sa schimbe neaparat banda de mers....
Asa e cand nu te uiti la ambele sensuri...
Vinovati in totalitate sunt aia care au franat pe verde la ei si rosul la pietoni. Am vazut multe cazuri si aici in Ro, nu mai franati fratilor cand aveti verde....
A iesit miezul din coloana...
Mai bine o zgarietura decat o infundatura
Asta e unu de sinucigas...
Avea si verde asta de a facut stanga....
.............
|
|
|
08-01-12, 18:23
|
|
Competitor CNCA
Stage 5
|
Ce imbecili aia care franeaza pe verde la semafor Dar eu nu pot sa pricep pietonii care traverseaza fara macar sa intoarca capullllll !!!!!!!!!
Ala cu sinucigasul e... pfuu, ce viteza avea imbecilu... Daca il prindea in plin pe ala cu masina care trecea pe verde, prafu si pulberea se alegea din el.
P.S: Imi place in primul video cum redreseaza masina aia neagra
|
|
|
08-01-12, 21:54
|
|
Renault Driver
Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
salutare
īntr-adevar o să ne gāndim să punem toţi camere pe maşini, ce tip de camere sunt acestea? de unde se pot achiziţiona?
|
|
08-01-12, 23:18
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Re: salutare
Quote:
Originally Posted by Bogz02
Ce imbecili aia care franeaza pe verde la semafor Dar eu nu pot sa pricep pietonii care traverseaza fara macar sa intoarca capullllll !!!!!!!!!
|
Bai omule... Idioti pietoni, da, dar idiot si soferul care a lovit pietonul. Cand vezi mai multe masini oprite la o trecere de pietoni, chiar daca ai verde o lasi in p**da ma-sii usor si casti bine ochii dupa pietoni. Oi avea tu verde da' pe om tot il omori si e o imbecilitate sa dai peste un pieton doar ca tu ai dreptate si ai verde. Nu e ca si cum ai tampona masina altuia usor, dinadins, aici e vorba de vieti.
Cat despre clipul 2, o parte din vina o are si soferul dubei albe. Cand il vezi ca vrea sa intoarca nu te bagi tu piele in depasire.
Quote:
Originally Posted by demin2609
īntr-adevar o să ne gāndim să punem toţi camere pe maşini, ce tip de camere sunt acestea? de unde se pot achiziţiona?
|
Camere de orice fel. In Romania cea mai des folosita este Kodak ZX1, foarte ieftina (250ron noua), dar s-a scos din productie de curand si o gasesti ori ramasa pe stoc ori SH. Cine are bani cumpara GoPro Hero HD2, o camera excelenta, dar care costa undeva la aproape 300eur. Sunt si tot felul de camere speciale auto, care inregistreaza in bucla, au night vision, gps si tot felul de smecherii dar multe din ele nu inregistreaza in calitate prea mare. In rest, fiecare filmeaza cu ce poate: camere foto, telefoane mobile etc.
Ideal este sa te feresti de chinezarii speciale auto, unele au procesoare slabe si filmeaza 720p cu freeze-uri, altele au o imagine execrabila. Cel mai bine e sa mergi, pentru inceput, ieftin si sigur cu un Kodak (ZX1, ZX3, Playfull); si sa eviti Samsung-urile (gen U10), pentru ca au boala sa focalizeze pe picaturile de apa de pe parbriz, si cand ploua nu mai iese nimic.
|
|
|
09-01-12, 21:38
|
|
Stage 5
|
Cautati pe "gugle" ori sa fie mai usor la cautare direct pe site-ul ala de vinde toate prostiile hd-dvr, vine in pachet cu ventuza si incarcator de masina. Practic ai tot pachetul la doar 250 de ron unde mai pui inca 50 de ron pentru un card si in total iesi la 300 de ron, hd-dvr se gaseste pe diferite site-uri din Ro.
Ca sa va dati seama cum filmeaza hd-dvr urmariti filmele postate de mine si care au data si ora cu verde. Cele care au asa inseamna ca sunt hd-dvr asa le spune la camerele astea.
Filmeaza destul de bine ziua, mai putin calitativ noaptea....pana la urma ce va trebuie camera de 300 de euro ? Faceti filme ori puneti camera pentru siguranta voastra in caz de....Ganditi-va de 10 ori inainte sa dati banii pe camere de 300 de euro, in cateva secunde puteti sa si ramaneti fara camera aia uitata pe parbriz
Eu deja am montat pe parbriz hd-dvr de o luna, filmeaza tot timpu..cand se umple o ia de la capat si asa face tot timpu fara sa mai intervin eu sa sterg...etc.
ON!!!
.............
...........
..............
..............
..............
..............
|
|
|
09-01-12, 23:35
|
|
Stage 5
|
...........
.............
................
|
|
|
10-01-12, 09:19
|
|
Competitor CNCA
Stage 5
|
Ala cu ochii dupa artificii, a uitat sa se mai uite si pe sosea ) Penibil
Asta cu tirul a adormit, sau a derapat spre contrasens ? Cam asa pare..
|
|
|
10-01-12, 11:32
|
|
Competitor CNCA
Stage 5
|
A stiut sa o redreseze cat de cat, ca altfel avea paguba mai mare
|
|
|
10-01-12, 20:01
|
|
Stage 5
|
..........
...........
..........
...........
|
|
|
10-01-12, 23:16
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by demin2609
|
Uite una ieftina si buna http://www.it-shirt.ro/produse/122-e...dvr720p01.html
|
|
|
11-01-12, 00:00
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by dan_g
|
Stiu ca razvanbb are asa ceva dar am vazut ca posteaza tot filme facute cu gopro. Mai este cineva pe tt care sa foloseasca de-asta?
|
|
|
11-01-12, 10:50
|
|
Competitor CNCA
Stage 5
|
Sofer beat, furat dubita de munca, viteza + curba + alcool => a derapat, a intrat pe contrasens, si a dat in plin in taxi.
Rezultat: Sofer taxi mort pe loc + pasager 21 de ani decedat la scurt timp dupa accident.
Soferul dubitei? Un pui de somn in masina politiei, fara nici o zgarietura !
Last edited by Bogz02; 11-01-12 at 10:54.
|
|
|
|
|