Miercuri seara, pe la vreo 9 juma, primesc un telefon..
-Ba, ce faci?
-Ma uite mi-am pus si eu neuronul in miscare sa invat ceva ca am examen...
-A, nah bine ca vroiam sa te chem sa megem la un cofee, o poza ceva
cum sunt o persoana care tare greu se pune la invatat, refuz si ii zic ca mergem poimaine, dupa ce terminam examenele ca sa fiu si eu cu spiritul impacat ca macar am incercat sa invat
)
Dupa vreo 2 minute, o carte zboara prin camera pe la mine, si eu eram cu telefonul la ureche:
-Ma, hai sa mergem! mistar Keisuke vrea sa ma refuze, ca nu ca sa stau sa invat, eu hotarat.. pe scurt, stabilim pana la urma un loc de intalnire, la omv sa spele si omul masina..
Nah ne vedem noi acolo, stabilim un loc unde sa mergem, ii zic ca stiu eu un loc pe langa mine e zona industriala, tiruri drum prostii, aveam multe idei in cap de poze
), boon mergem acolo, punem masina in primul loc in care il nimerim, asa de proba, scot aparatul, scot trepiedul...
-ai bagamiashi #^@*&$#
Stiti chestioara aceea micuta care legea aparatul de trepied? o uitasem acasa.. ah, il las pe asta acolo sa admire peisajul.. si masina
), ma urc in masina si da-i talpa pana acasa.. gasesc eu repede nenorocirea, ma urc in masina si da-i inapoi.
Bun, scot aparatul, trepiedul, de data aceasta reusesc si sa pun puzzle-ul cap la cap, imi aleg o pozitie asa de "incalzire" trag o poza, prea intunecate, pun timp de expunre mai mare, f si el mai mare sa arate mai bine becele.. da-i inca o poza, vad eu un unghi mai bun, schimb aparatul, da-i sa fac poza.. pac.. moare bateria.
-Ma, am vrut sa iti zic sa te uiti si de baterii daca tot mergi pana acasa
-Ehh, asa ma vezi tu? eu sunt pregatit mai am inca 2 seturi
Scot eu bateriile, pun alt set..
-*#$&@) ...
Si astea descarcate... nu-i stres, mai am un set... scot eu al 2-lea set, bag al 3-lea.. nbunie.. cred ca va dati seama unde merge treaba: si astea descarcate...
-*#$&@)@##%^&$* ...
Mai le incerc eu de 2 ori pe toate, combinatii, chestii nenorociri... nimic.
Eh, concluzionam pana la urma ca deh, calitate nu cantitate, ne bagam picioarele si plecam.. si asa cu povestea cu skyline-u
)
Lasand povestea... mi-a fost greu sa aleg dintr-o colectie asa de mare de poze... dar pana la urma m-am decis sa va arat doar una:
)