Cred ca merita mai mult.... trebuie sa ai mult prea mult tupeu si nesimtire in tine sa faci asa ceva, si apoi sa fii tare in gura (tot tu). Bine ca i-au scos aia figurile din cap
Dumnezeule, ce pot face unii....cica a stricat inca vreo 10 masini mai devreme, aici i-a fost capatul drumului.
Cateva din primele masini lovite de nebunul ala, a zis ulterior dupa ce l-au prins ca el vedea puncte rosii O fi nimerit si el prin magazinele alea de vise
Ce imi place de rusi, unii din ei stau bine cu moralul, desi au masini de cateva mii de euro stricate.
Eu ma refeream la faptul ca eu nu m-as fi dat la o parte daca ala mi-ar fi taiat calea.
Ceva in genu la asta as fi facut eu
Da. Ei vezi, tipul din video a īncercat sa fie domn cu pīrlitul ala cu scodita si a platit scump.
Cīteodata īntr-adevar e valabila vorba aia romāneasca din strabuni:
Nu toti bre...doar astia care apar filmati sunt tolomaci
Culmea e ca azi am avut parte de vreo 4 dinastia care nu stiu ca degeaba au verde la trecerea de pietoni daca trecerea e libera si ei trec la 10 metri de ea sau trec prin locul unde a fost trecere(vezi calea victoriei langa fosta locatie a magazinului muzica) si tot ei sar de cur in sus ca domnle e trecere...daaaa e trecere desfiintata,sunt si doua panouri care afiseaza destul de clar asta...
Nu toti bre...doar astia care apar filmati sunt tolomaci
Culmea e ca azi am avut parte de vreo 4 dinastia care nu stiu ca degeaba au verde la trecerea de pietoni daca trecerea e libera si ei trec la 10 metri de ea sau trec prin locul unde a fost trecere(vezi calea victoriei langa fosta locatie a magazinului muzica) si tot ei sar de cur in sus ca domnle e trecere...daaaa e trecere desfiintata,sunt si doua panouri care afiseaza destul de clar asta...
Te referi la trecerea de dinainte de muzica aia la 20 de metri, nu ? Oricum, trecerea aia mi s-a parut tot timpu inutila acolo, tinand cont ca era aia mai jos la semafor.
On: la -50 de grade sa faci accident, trb sa ai mult sange in instalatie
tocmai de aia detest din tot sufletul biciclistii care trec cu bicicleta pe trecerea de pietoni .. sau mai grav ... merg normal pe strada si unde e trecere de pietoni fac stanga cu bicicleta, ca sunt un fel de struto-camila .. si vehicul si pieton.
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: ACCIDENTE II (DIN TOATA LUMEA)
De multe ori era sa plimb cate un biciclist pe capota din cauza ca mergea pe langa trotuar si dupaia te trezeai cu el ca traverseaza strada pe trecere....