Quote:
Originally Posted by catzilla
poate vrei sa spui trabant 601 sau 601s ..trabant 1.1 nu cred ca sa fabricat vreodata
|
) catzila esti rau informat, dar nu e nimic, nimeni nu le stie pe toate...
in 90-91 sau facut o serie de trabanturi sub liceenta vw, si anume motorizari de 1,100 acelasi motor care il gasesti acum pe vw lupo sau vw golf II ..diferenta dintre 1,1 si 601 s(pe care eu il am acum) este motorul, sistemul de franare disc fata care il are in plus 1.1, locasul de amortisoare putin mai mare ca sa incapa si arcurile la 1.1 si sunt mai multe chestii..lstiu ca nu ai fost rau intentionat in postarea ta, dar...exista trabant 1.1 asa se si numeste, trabant 1.1 cu motor vw de 1.100...daca vrei mai multe informatii despre acest model si nu gasesti pe google trimitemi un pm si mai vorbim.
este cineva de pe forum aici care are un astfel de model(care am vrut sa il iau eu dar nu aveam atunci banu) Angel 5 se numeste tipul si aici ai linkul catre prezentarea masinutei lui "
https://forum.4tuning.ro/400-europene/65553-96-cxe-trabant-1-1-kept-motion-by-vw.html "
ma cunosc cu el de pe clubul trabantistilor din Romania...(da, exista si asta
) )
www.traby.ro/forum
sunt multe de spus despre masinuta asta nemteasca, numita trabant, fie ea 601s, 601s Hycomat , 1.1, Kubel, 600 combi sau limuzine, sau tramp-ul si limuzina de la Brasov al domnului Molnar...toate astea se numesc pasiuni...cine indrageste(putin spus) mult o masina stie ce e aia pasiune...
deci...exista trabant 1.1...daca auzi undeva unu de vanzare..anunta-ma