Laju ... de ce ma contrazici ?
a mai organizat cineva curse in cluj ?
sau ... KO RACING ... este firma unuia de bani gata ? eu la aia m-am referit ...
domnul Baias ... fara nici un ajutor financiar de la parintzi a facut ce a facut ... asta este adevarul ...
pt domnul PYRY ... este clar ca tzi-am atins un punctuletz senibil ... daca mi-ai taiat dreptul la replica
)
eu cel putzin nu o sa mai postez pe aici atata timp cat domnul PYRY ... moderator ... daca se simte atins ... in sensul ... ca ... el e moderator pe un forum ... care are legatura cu masini ... si tuning ... si de fapt el are doar niste vise
m-ai intrebat ce masina am ... ?
itzi spun ca am una din anul 2006 luna februarie ... sunt multzumit de ea ... si de astazi are pe ea un autocolant cu KO Racing
si daca lumea de pe acest forum ma cunoaste ... ma simt un om important ... ca eu din pacate ... nu-i cunosc pe ei ... si nici nu o sa imi dau interesul sa-i cunosc ...
asta e ultimul meu post pe acest forum ... pe care scrie numai cine e prieten cu moderatorul
ca sa nu uit ziceai ceva de octavia aia albastra ... ca vine un pampas cu R5 si il face ...
vezi ca i-ai facut pampasi pe totzi posesorii de renault 5 ... poate se supara oamenii ... si 2, da mai baiatul skoda aia e frumoasa ... si e una din putzinele masini din cluj care are facut exteriorul beton ( nu in beci ca si altzii care se tzin mari si tari cu tuningul lor uniforma ) !!! poate omul nu e curios de curse ... poate se multzumeste doar ca masina lui sa fie altfel !!!!
dar ... lasa ca stii tu mai bine ce inseamna tuning ...