Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 03-05-06, 16:39   #241
DaNuTzU'

Stage 5

DaNuTzU''s Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006

unu_nasol, acuma sa fim seriosi clar ca esti in KO Racing( eu zic ca nu are importanta) !!!altfel nu se explica tot ce ai scris tu acolo!!!
1.la faza cu motoarele puternice ai gresit ! majoritatea stiu ca sunt masini puternice in cluj (daca nu sunt in KO Racing nu inseamna ca nu exista)
2.Sincer l-as respecta pe domnul Tibi baias daca ar respecta regulamentul si daca zice ma o sa fie libere sa fie sau sa zica baieti imi pare rau dar nu mai avem timp!! ATATA TIMP CAT EL NU SE TINE DE CUVANT SI SPUNE CEVA SI FACE ALTCEVA EU ZIC CA SE NUMESTE NESIMTIRE SAU DURERE DE P*** FATA DE TOTI CEI DE ACOLO (ASTA SPUSA ASA FRUMOS CA SA NU ZICA CA IL ATAC)!!
4.la faza aia cu cei din alte orase ai avut dreptate daca nu erau ei era cam naspa dar nu din pc de vedere al puterii masinilor ci din cauza numarului redus de masini!!
5.Nu vrem sa ii taiem picioarele nu vrem sa il umilim si pana la urma din critici inveti cel mai bine!!!Ce vroiai sa zic bravo tibi de azi esti idolul meu esti cel mai adevarat esti fenomenal waw superb cum ai mintiti toata lumea de pe aeroport ca o sa fie libere numa ca asa ai oameni la premiere!!!
DaNuTzU' is offline  
Old 04-05-06, 12:38   #242
unu_nasol

Stock

pyry draga cu tine nu vorbesc ca tu nici permis de conducere nu ai ... si nici masina ... tu eshti cel mai deshtept ... bravo fiule !!! continua sa critici ... ca tu ai realizat multe

2. pentru restul ... as vrea sa vad care-s masinile alea tunate ... in cluj napoca fara spoilere facute in beci ... cum zicea cineva intr-un post mai sus ... si avea dreptate

3. recunos un lucru ... cateva masini tunate sunt in cluj ... octavia ... aia albastra care a fost si la curse acum ... dar aia a fost facuta la oradea
deci cluj ... tot zero la firme de tuning ...

4. in afara de spider tuning ce firma mai are clujul ... care sa faca tuning ?

5. care-s masinile alea foarte puternice ... ? datzi-mi un exemplu ... ?? sa le stiu si eu ... si atunci o sa recunosc ... ca am gresit eu ...

ca sa inchei

NU am nimic personal cu nimeni din cluj ... prin ce am scris eu acolo am scris ca sa impulsionez lumea sa faca ceva ... nu sa stea pe forumuri si sa se dea in spectacol ...

dupa cum se vede se pare ca e misto ... sa critici ascuns dupa un nick ...

pe forum ar trebui purtate discutzi ... ce si cum sa facem sa iasa mai bine ...
sa ne dam cu pareri ... ce s-a gresit ... si ce se poate indrepta ...

de ce va purtatzi ca niste copii de clasa a 5-a ... care daca io am un penar dragutz ... tu vii si imi zici ca e nashpa !!! ca tzi-e ciuda ca al tau nu exista !!!!

hai sa fim seriosi ...

pe masina mea nu scrie inca KO Racing ... dar am sa fac tot posibilul sa scrie de azi inainte. decat sa fac parte din cluburi care nici macar sa stea unitzi nu pot ... si mai sunt si plini de invidie ... in lok sa faca ceva sa ajute ... mai bine mai bine la KO Racing ... deocamdata ei se straduiesc ...
unu_nasol is offline  
Old 04-05-06, 14:18   #243
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

mersi de urari, asa este cum zici tu, chiar n-am facut nimic la viata mea sunt cel mai ordinar dintre toti de paci

daca tu nu stii de masini "tunate" sau tu ne vrei sa stii de ele, este strict problema ta eu si multi altii de aici stim ca exista cateva exemplare, conteaza fiecare ce intelege prin cuvantul TUNING iar daca TUNING inseamna spoilere facute in beci atunci cluju e plin de TUNING.

octavia albastra poate sa fie tuning pina la dumnezeu, ca vine un pampas cu un cacat de renault 5 si ti-l mananca

exista topic cu lista de firme din cluj de tuning, la adresa urmatoare > https://forum.4tuning.ro/203-zona-comerciala-cluj-bazar-servicii-talcioc/9310-magazine-ateliere-tuning.html

asta nu e metoda de impulsionare, daca vroiai sa impulsionezi ceva, veneai cu idei si incepeai cu o intalnire nu cu jigniri.

din cate vad...tu te ascunzi dupa un nick, crede-ma ca sunt cativa care stiu cine esti asa ca aproape tot ce scrii nu-si are sensul.

s-au dat pareri ce s-a gresit, ce i-a deranjat pe oameni (mi se pare normal sa fie asa cand oamenii sunt parial nemultumiti) ce mai ramane de facut e sa ia organizatorul la cunostinta si sa gasesca cat mai multe solutii ca data viitoare sa nu mai fie nimic de comentat si atunci te asigur ca toate posturile de aici vor spune ca etapa a avut un succes de 100%

daca tot vorbim de masini tunate si tari...tu ce masina ai?
Piry is offline  
Old 04-05-06, 15:08   #244
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

si niste poze ce am apucat sa pescuiesc.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr015.jpg
Views:	80
Size:	64.7 KB
ID:	97505   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr017.jpg
Views:	126
Size:	63.0 KB
ID:	97506   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr091.jpg
Views:	127
Size:	66.6 KB
ID:	97507  

Name:	KORacing29Apr148.jpg
Views:	102
Size:	60.7 KB
ID:	97508   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr236.jpg
Views:	114
Size:	85.9 KB
ID:	97509   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr243.jpg
Views:	119
Size:	62.4 KB
ID:	97510  

Name:	KORacing29Apr254.jpg
Views:	139
Size:	80.8 KB
ID:	97511   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr257.jpg
Views:	131
Size:	72.8 KB
ID:	97512   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr266.jpg
Views:	123
Size:	81.3 KB
ID:	97513  

Name:	KORacing29Apr267.jpg
Views:	112
Size:	77.5 KB
ID:	97514   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr269.jpg
Views:	124
Size:	79.5 KB
ID:	97515   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr271.jpg
Views:	104
Size:	81.7 KB
ID:	97516  

Name:	KORacing29Apr272.jpg
Views:	132
Size:	70.6 KB
ID:	97517   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr276.jpg
Views:	115
Size:	59.9 KB
ID:	97518   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr286.jpg
Views:	117
Size:	67.1 KB
ID:	97519  

Name:	KORacing29Apr287.jpg
Views:	102
Size:	76.7 KB
ID:	97520   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr296.jpg
Views:	113
Size:	83.4 KB
ID:	97521   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr299.jpg
Views:	118
Size:	82.0 KB
ID:	97522  

Name:	KORacing29Apr301.jpg
Views:	135
Size:	58.6 KB
ID:	97523   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr305.jpg
Views:	121
Size:	85.5 KB
ID:	97524   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr306.jpg
Views:	132
Size:	62.4 KB
ID:	97525  

Name:	KORacing29Apr311.jpg
Views:	142
Size:	67.9 KB
ID:	97526   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr313.jpg
Views:	117
Size:	74.9 KB
ID:	97527   Click image for larger version

Name:	KORacing29Apr441.jpg
Views:	167
Size:	95.7 KB
ID:	97528  

Piry is offline  
Old 04-05-06, 15:18   #245
glaw

Stage 2

glaw's Avatar

mai fratilor, dar voi nu va mai saturati de propriile voastre critici? S-a vazut de la prima cursa Ko Racing , aceea nocturna, ca organizarea este varza, apoi la urmatoarele iarasi, si au continuat-o asa pana in prezent, dar ei macar fac ceva fratilor. In loc sa tot aruncam in ei cu totii cu noroi, mai bine ati face si voi niste lucruri cum ar fi sfaturi (nu critici aiurea!!!), un ajutor eventual, idei, niste chestii scrise sa nu uite batietzii.
Stim cu totii ca treaba cu liniutele de 250 m e nasoala, dar intelegeti si voi ca aeroportul din Cluj este ocupat (ati putut vedea ca in timpul cursei au decolat si aterizat mai multe avioane) si nu este loc pentru mai mult, dar probabil ca alte idei mai bune ar fi binevenite, cu locatii sau asa ceva. Sa nu ma credeti partinitor sau membru Ko Racing sau CSR, sau alte cluburi, mai merg si eu pe acolo sa ma dau cate o liniuta (si in majoritatea cazului sa ma si fac de kko cu cei 75 de cai diesel), dar m-am saturat si eu deja de toate orgoliile astea ale unora, ba ca au fost incadrati la clase superioare, ba ca alalalt a pierdut si eu am castigat, mai fratilor ideea era distractia nu sa castige cel mai fitzos sau cel cu taticul cel mai bogat.
Spuneti in dreapta si in stanga ca nu s-a respectat regulamentul, e adevarat nu am ce spune, dar trebuie sa spun ca ii inteleg pe organizatori totusi, voi va dati seama cate masini erau acolo (vreo 60) si cum se scurgea timpul. Efectiv nu au mai avut timp sa faca nici libere, nici 2 din 3. Alta data cand nu erau asa multe masini nu s-a facut asa ceva?
Inca o chestie, stim ca prezentatorul a gresit de multe ori (pentru nestiutori el este Dj la Radio 21 si a fost adus pentru a face show, bine il compatimesc pe saracul ca nu are nici o tangenta cu masinile si este un prezentator slab pentru asa ceva) dar daca ati fost prezenti si imi spuneti ca nu ati obosit acolo chiar stand pe scaun atunci nu va cred. El saracul a dat din gura toata ziua pe caldura aceea, il puteti intelege si pe el.
Concluzie: mai bine ne-am pune toti si i-am ajuta pa astia saracii de la KoRacing sau faceti voi ceva (eu promit ca va ajut in limita timpului) mai bun. Nimeni nu se va supara pe voi.

Scuze pentru un post asa mare, scuze daca au fost unii pe care i-am jignit, asta e parerea mea. Acum puteti sa aruncati si in mine cu noroi, sa spuneti ca sunt membru Ko Racing, sau sponsor sau altceva, nimic nu e mai fals. Sunt un simplu cetatean cu o masinuta cu care ma mai dau si io pe acolo din cand in cand.
glaw is offline  
Old 04-05-06, 15:27   #246
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

Unu Nasol - nu lua numa ce iti convine tie din posturile anterioare....

Glaw - Esti una din persoanele care le-am vazut acolo la fiecare cursa si care stiu ca nu face parte din nici un club.

Last edited by cj98czh; 04-05-06 at 15:30.
cj98czh is offline  
Old 04-05-06, 16:57   #247
Detman
Fiat Driver

Stage 5

Detman's Avatar

Member of:
[Fiat]
[VW]

glaw ... foarte bine zis... dar totusi ideea era sa nu promita asa de multe... si sa nu le faca asa pe dos
Detman is offline  
Old 04-05-06, 20:16   #248
glaw

Stage 2

glaw's Avatar

mda. Toti au facut pe dos.
O intrebare totusi: nimeni in Clujul asta nu se gandeste sa se mai faca si un circuit sau ceva, ca liniutele astea de 250 m sunt aiurea deja, si KO Racing sigur o va tine tot asa? Ceva gen Gherla, sau chiar pista mica de pe aeroport sa fie amenajata cum a fost pt cursa moto si sa se faca ceva cronometrat sau ceva de genu'?
glaw is offline  
Old 04-05-06, 20:22   #249
MaxX_82

Stage 4

MaxX_82's Avatar

un clasament de la etapa asta pentru cei care nu au putut fii prezenti la cursa si acum le pare foarte rau se poate?
MaxX_82 is offline  
Old 05-05-06, 00:52   #250
Laju
Cluj Street Racing Member

Stage 5

Laju's Avatar

Quote:
Originally Posted by unu_nasol
care singur ... pe muschii lui ... nu pe ai lu taticu plinde bani sau ai lu mamica care lucreaza in italia si sta cu un bogatas pe acolo ... a organizat singurele curse legale din CLUJ NAPOCA !!!!!!!! SINGURELE !!!
Aici te contrazic...si...fara comentarii...NU AI DREPTATE!
Laju is offline  
Old 05-05-06, 09:23   #251
sPyry'

Stock

Laju ... de ce ma contrazici ?
a mai organizat cineva curse in cluj ?
sau ... KO RACING ... este firma unuia de bani gata ? eu la aia m-am referit ...

domnul Baias ... fara nici un ajutor financiar de la parintzi a facut ce a facut ... asta este adevarul ...

pt domnul PYRY ... este clar ca tzi-am atins un punctuletz senibil ... daca mi-ai taiat dreptul la replica )

eu cel putzin nu o sa mai postez pe aici atata timp cat domnul PYRY ... moderator ... daca se simte atins ... in sensul ... ca ... el e moderator pe un forum ... care are legatura cu masini ... si tuning ... si de fapt el are doar niste vise

m-ai intrebat ce masina am ... ?
itzi spun ca am una din anul 2006 luna februarie ... sunt multzumit de ea ... si de astazi are pe ea un autocolant cu KO Racing

si daca lumea de pe acest forum ma cunoaste ... ma simt un om important ... ca eu din pacate ... nu-i cunosc pe ei ... si nici nu o sa imi dau interesul sa-i cunosc ...

asta e ultimul meu post pe acest forum ... pe care scrie numai cine e prieten cu moderatorul

ca sa nu uit ziceai ceva de octavia aia albastra ... ca vine un pampas cu R5 si il face ...

vezi ca i-ai facut pampasi pe totzi posesorii de renault 5 ... poate se supara oamenii ... si 2, da mai baiatul skoda aia e frumoasa ... si e una din putzinele masini din cluj care are facut exteriorul beton ( nu in beci ca si altzii care se tzin mari si tari cu tuningul lor uniforma ) !!! poate omul nu e curios de curse ... poate se multzumeste doar ca masina lui sa fie altfel !!!!
dar ... lasa ca stii tu mai bine ce inseamna tuning ...

Last edited by sPyry'; 05-05-06 at 09:27.
sPyry' is offline  
Old 05-05-06, 09:32   #252
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

Pai din cate vad este si primul....asa ca nu stiu ce sa zic este destul de mare pierderea....

Spun asta fara a fara a fi prieten cu moderatorii sau mai bine zis fara sa-i cunosc deloc....

Idea este ca daca ai chef postezi daca nu asta este....

Sa folosesti sanatos si fara evenimente masina din 2006 cu sigla KO pe ea si in special sa ai grija mare mare de sigla!!!!!
cj98czh is offline  
Old 05-05-06, 10:13   #253
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ma tu ce tot jignesti oamenii care incearca si poate chiar '' in beci'' fac spoilere si treburi.. te gandesti ca nu toti isi permit altfel si cine mama dracului esti tu de educi tot forumul si
''si daca lumea de pe acest forum ma cunoaste ... ma simt un om important ... ca eu din pacate ... nu-i cunosc pe ei ... si nici nu o sa imi dau interesul sa-i cunosc ...''
de unde atata aroganta... si asa mai departe.. creca esti ceva pui de zmeu... si noi.. saracii am avut tupeul sa citim tampeniile pe care le-ai scris... ne cerem scuze d'l zmeu....

ESTE O VB IN ROMANIA .. DE ANI DE ZILE .. :

LASA-NEEEE!!! LASA-NE!!!!! CA NE-AI CAM PLICTISIT.... SI OCUPI SPATIU PE SERVER
smoke is offline  
Old 05-05-06, 12:46   #254
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5

Piry's Avatar

Member of:
[TIME SQUAD]

au coarda sensibila )