01-05-06, 23:32
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006
Quote:
Originally Posted by akimoto
1 la mana, daca are 150cp se incadra la a3 130-160, deci ce-o cautat la a4 ?
2 la mana, daca chiar esti curios pot afla si numele sponsorului respectiv; mi-au zis baietii din Cluj care erau pe acolo dar eram prea nervos si n-am retinut
3 la mana, a treia tura cand m-am dat cu skoda si am reusit in sfarsit sa plec la egal cu el, omu a lasat gazu la jumatea cursei cand aveam deja avans, ca, cica, "nu mai avea rost, oricum te-am facut de doua ori"...pai si atunci de ce te-ai mai pus la start omule ?
|
deci ce-a cautat la a4 nu sunt eu in masura sa-ti raspund! am stat doar ca spectator si nu mai o dati pe asta cu sponsoru ca-i slaba , asta-i un motiv penal , am zis-o si o mai zic dc mai erau 20 m il faceai da asa nu ....si nu te supara dupa 2 ture in care a ajuns in fata ta nu gaseai multi care sa iti dea inca o sansa poate nici tu nu-i dadeai lui, poate ca dc era dupa tine faceati linii pana seara
nu ma intelege gresit n-am nimic cu tine si masina e super tare da asa a fost si il cunosc pe ala cu octavia f bine si nici pe departe nu a fost sponsor
numa bine
|
|
|
02-05-06, 00:02
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
si eu zic sa o lasam moarta si sa asteptam etapa pe 400 de m si daca domnii organizatori o sa se tine de cuvant sa lase lumea sa se dea la libere(ati clacato baietii!!! toti asteptau liberele) sa vedem atunci cine e mai bun octavia sau type r!!
|
|
|
02-05-06, 12:07
|
|
Stage 5
|
acum sa va spun si eu parerea mea:
1organizarea a fost dezastru,nimik nou pana aici, deja suntem obisnuiti cu asta, dar dj-ul ala ar trebui sa se arunce dracului sub un tren ca e total pe dinafara la capitolul masini....
2 lumea a mers acolo sa vada si sa auda masini nu sa ii urle muzika aia in cap si dj-ul ala paralel....
3 oamenii pe care KO Racing i-a pus pe margine sa "tina" lumea erau numai de forma , ca nu erau in stare de nimik....
4 nu stiu cum dracu masoara unii caii putere dupa "ureche" sau dupa turatie pana la limitare, si sa mai ceri asta si de la o masina cu carburator , si pe urma sa te mai dai si mare cunoscator de masini, deci fara suparare domnilor dar sunteti pe spate.... un sfat daca vreti sa il acceptati: alta data puneti sa verifice masinile o persoana care stie ce si cum, cu ce se mananca un motor si asa , macar nu o sa va mai faceti de kko....
5 nu mai mintiti lumea ca faceti si libere dupa premiere si pe urma sa nu mai faceti, mai bine spuneti clar ca nu mai e timp si asa mai departe, nu de alta dar multi nu o sa mai vina din cauza minciunilor....
6 daca incepeti cu regula 2 din 3 , mergeti cu ea pana la capat, sa vedem si noi spectacol la clasele mai mari nu la A1 care e cea mai mica clasa...
7 ce mama dracului cauta RS4 acolo??? de ce l-ati bagat in concurs fara sa spuneti de la inceput ca face parte din grupa A6...de ce mintiti si spuneti ca masina aceea are numai 420hp cand atat are una stock, iar aceea era destul de clar ca nu e, din cate am vazut era preparata de MTM Germania si nu suntem toti atat de prosti incat sa nu stim ce inseamna aia...iarasi o parere, masina aceea trebuia sa faca "liniute" demonstrativ nu bagata la clasa A6....
8 alta data nu mai lasati dj-ul sa hotarasca cine castiga si asa ....
9 startul pana la urma de cine era dat de "semafor" sau de dj?????
cam asta ar fi ceea ce am avut de spus.... a si sa nu uit alta data nu mai trageti asa tare sa castige o masina si asa mai departe, ex Skoda Octavia 4x4 vs Civic Type R, nu "typar" cum l-a botezat dj-ul vostru de kko...nu de alta dar s-a vazut mult prea clar ce si cum, si nu odata ci de 3 ori, iar in finala cu bmw s-a vazut iarasi clar ce si cum, daca castiga bmw insemna ca a furat startul....deci hai sa fim putin cinstiti, asta daca vreti sa mai aveti participanti....
Felicitari baietiilor de la TM pt spectacolul oferit....sincer daca nu erau cei de la TM, cei din Ar si cei din Bh , nu stiu daca a-ti fi avut mai mult de 10-15 masini.....
p.s. legat de ce a zis sandrei mai sus, intr-adevar asa este din pacate, sunteti singurii care organizati....desi sunt mai multe motive din care se intampla chestia asta, motive care nu are rost sa le discutam si asa mai departe....
|
02-05-06, 12:40
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Nissan] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by WannaDie
3 oamenii pe care KO Racing i-a pus pe margine sa "tina" lumea erau numai de forma , ca nu erau in stare de nimik....
|
organul de ordine
|
|
|
02-05-06, 12:57
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by TM-84-DMX
Organizatorii habar nu aveau pe ce lume traiesc! Daca era exact asa cum spui tu ,cum iti imaginezi k un Astra GSi 2.0 16v de 150 cp a ajuns sa concureze la grupa A2???????????????Norocul a fost k a ratat treapta 2 si si-a furat-o de la baiatul cu Vectra B 2.2DTI,k altfel nu avea nimeni nici o sansa...
Si nu mai vorbii frate de Eclipsu ala ca e pasta....in afara de "muzicanti"si vopsele stridente nu are nimik deosebit....
|
lasati Eclipsu in pace ;arata bine dar nu este masina pt lini; era depasit mult la grupa aia;
astra nu este 2.0 16v gsi ci 1.8
|
|
|
02-05-06, 14:04
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by GabiByte
Castigatorul a fost Audi RS4.
Finala mica a fost intre Mitsubishi EVO Porsche 911 Carrera 4.
Finala mare a fost intre BMW M3 si AUDI RS4.
M3u a castigat in fata Evoului si cum Evo a castigat in fata porscheului, M3 a fost superior cam la tot de pe acolo. Singura masina care a depasit-o a fost AUDI RS4.
Diferenta a fost de 77 de cai, 20kg si km mai putini facuti in favoarea Audiului.
Masina resp era detinuta de Audi si evident nu avea nush cati km. Eu am mizat pe M3 si din cate am inteles nu a fost condus bine M3u la nici una dintre cele 2 linii. O sa pun poze mai incolo
|
da... din pacate soferul din M la prima linie cu RSu a plecat rau... poate si datorita PRAFULUI de pe dalele de beton... si a doua tura a ratat a 2-a....
asta e... mai prind eu... MASINA DE FAMILIE... )
|
|
|
02-05-06, 14:41
|
|
Road Runners Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
cu toate ca am zis ca incerc sa postez cat mai putin pe forumu asta ...
in primul rand multumiri baietilor din cluj care au fost alaturi de noi (raul, piry, alex etc ...) s-au comportat excelent , cum ne-au obisnuit de fapt , si ne-am simtit f bine dupa cursa.
relativ la cursa , n-a iesit deloc ceea ce si-ar fi dorit organizatorii. nu mai reamintesc si eu toatele ***urile care s-au facut (le puteti citi in posturile precedente)
RR Timisoara a fost la inaltime ca de obicei (felicitari noua).
iar GTi-u ala era super modificat , cutie in 6 trepte extrascurta , 3.0 litri biturbo , aproximativ 350 cp , dar am reusit sa-l fentez pe nenea cu "da-i in limitare sa-ti zic cati cai ai" si m-a bagat la A2.
inca o data , salutari baietilor din cluj si numa bine.
|
|
|
02-05-06, 19:35
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Speedy5
cu toate ca am zis ca incerc sa postez cat mai putin pe forumu asta ...
in primul rand multumiri baietilor din cluj care au fost alaturi de noi (raul, piry, alex etc ...) s-au comportat excelent , cum ne-au obisnuit de fapt , si ne-am simtit f bine dupa cursa.
relativ la cursa , n-a iesit deloc ceea ce si-ar fi dorit organizatorii. nu mai reamintesc si eu toatele ***urile care s-au facut (le puteti citi in posturile precedente)
RR Timisoara a fost la inaltime ca de obicei (felicitari noua).
iar GTi-u ala era super modificat , cutie in 6 trepte extrascurta , 3.0 litri biturbo , aproximativ 350 cp , dar am reusit sa-l fentez pe nenea cu "da-i in limitare sa-ti zic cati cai ai" si m-a bagat la A2.
inca o data , salutari baietilor din cluj si numa bine.
|
deci eu sunt f curios ce ai tu sub capota ca io m'am mai dat cu g2 gti 1.8 cu, care nu prea era de discutat, are un prieten unu si trage destul de bine ( zice el ) si de aia is f mirat ... daca se poate sa ma clarifici si pe mine, nu ca te acuz de ceva doar asja de curiozitate, as fi vrut sa ne mai dam odata la libere dar nu au mai fost, nu de alta da ai castigat la distanta mica si ma cam roade
am gasit filmarea cu octavia si type R, prima cursa ... datzi'va cu parerea ...
Last edited by ZanDer; 02-05-06 at 19:37.
|
|
|
02-05-06, 20:11
|
|
Stage 3
|
GTI lu Speedy5 e absolut stock, dar avea scoase vreo 50 de kg de pe masina, deci conteaza
Ba chiar poate o pierdut ceva din cai pt ca fostul proprietar a bagat prostii in toba sa nu mai faca zgomot pt ca o tinea ca masina de familie
|
|
|
02-05-06, 20:18
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
ma io zic ca cel mai corect ar fi fost asa......daca io am de exemplu un motor de 1.4 stock si am fost baiat destept si am scos inca cativa cai ii problema mea pot sa concurez tot cu o masina cu motor de 1.4 de exemplu care nu sio modificat motoru si are mai putini cai putere ca mine.....parerea mea...nu sariti pe mine...ii doar o parere
02-05-06, 20:27
|
|
Stage 5
Member of: [Old School Cars]
|
parerea ta mi se pare buna
|
|
|
02-05-06, 20:29
|
|
Stock
|
bunilla, respect pt masina ta si pentru spectacolul oferit. Dar afirmatia ca rs4 e "masina de familie" nu-si prea are locul...mai ales ca asa masina de familie cum e, a castigat de 2 ori. Si da, era praf pe pista, dar nu era doar pe jumatatea ta stai linistit...dar masina de familie e 4wd => un mic avandaj la plecare...cat despre performantele masinilor, pana si fabrica zice ca rs4 fuge mai tare decat m3.
Cum era povestea cu strugurii...?
|
|
|
02-05-06, 20:30
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
aici e dovada incetinita
avem o poza de pe partea type R si o "poza" de pe partea skoda. parerea mea ii ca si unghiu ii de vina. dar culmea ca ala de la finish cum **** mea o vazut cine o castigat cand el nu era intre masini.... la prima vedere zici ca ii egal, asa cum a fost si linia dintre skoda si BMW cand so declarat start furat, egal tot ce se putea numa sa castige skoda.
e de belea oricum intr-un unghi lateral greu vezi cine castiga. si sa nu mai vorbim ca telefonul lui zanderu are vreo 19 cadre pe secunda. daca era vreun slow motion camera la indemana poate rezolvam cazul.
|
|
|
02-05-06, 21:01
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
eu trec finishu' la 200m cam cu 135km/h, aia inseamna undeva pe la 38m/s => in 0,1s parcurg aproape 4m
ochi de soim de la finish a vazut clar ca a castigat skoda de 2 ori...
ma indoiesc de asta
mandella, sa-i transmiti la prietenu' tau cu skoda ca, daca era fair play, trebuia sa nu abandoneze in ultima cursa; cand a vazut ca n-a mai reusit sa-mi ia o masina jumate din plecare, deja pe treapta 2 eram in fatza lui, si-a dat seama ca a pierdut cursa si a abandonat...rusinica
cu asta am incheiat subiectu', data viitoare sper sa nu mai fie nici o urma de indoiala in privinta castigatorului
sanatate
|
|
|
02-05-06, 21:14
|
|
Stock
|
deci inseamna ca va mai fi o data viitoare pt rr timisoara
nu de alta, dar altfel nu merita beletu' ala 100k.
|
|
|
|
|