Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-05-06, 12:17   #181
cj98czh

Stage 3

cj98czh's Avatar

Default Re: Poza finish Skoda vs Type R

Baietii din TM sunt indreptatiti sa critice organizatorii KO Racing care au avut destule scapari dar cei de la alte cluburi din Cluj nu, si spun asta pentru ca in loc sa critice ar putea incerca sa organizeze ceva....
Cel mai usor este sa critici dar cand trebuie facut ceva nimeni nu stie ce si cum...
Deocamdata cei de la KO sunt singurii care incearca si fac ceva ...mai bine mai prost dar fac...pe cand altii bat numai din gura....
cj98czh is offline  
Old 01-05-06, 12:47   #182
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006

o vb e in multime :

1) mai putina muzica.. am venit pt masini
2) care are sniper... shoot prezentatorul!!!!!!(personala)
3) era chiar greu sa fie foto de finish la fiecare cursa?????
4) si mai bine puneau o gagica.. la start.. si dadeau premii ceva ''striptease-uri'' personale... decat bataia aia de joc cu benzina...
5) in rest... io zic ca cu cele de mai sus iesea mai bine.. si.. cred ca ieseau si mai ieftin.. si nu ne bubuia atat capul prezentatorul

P.S: happy ca o fo moca.. si ca nu am ramas fara benzina pe pista :

, all the best from SmokeDesign,... si nu ultima data respect Timisoara
smoke is offline  
Old 01-05-06, 12:55   #183
smoke
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

smoke's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Talking Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006

si va prezint cu putin noroc urmatoarea masina de linii la care se lucreaza la firma , sper ca de A2 ... in functie de buget
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00001.JPG
Views:	99
Size:	595.8 KB
ID:	95687  
smoke is offline  
Old 01-05-06, 13:27   #184
TM-84-DMX

Stage 5

TM-84-DMX's Avatar

Member of:
[RR]

Vreau sa invat si eu metoda masurarii cailor puterii prin urina...care are numarul gitecului uman sa il intreb?!)
TM-84-DMX is offline  
Old 01-05-06, 13:28   #185
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

Quote:
Originally Posted by Mandella
1 la mana skoda aia are motor 1,8 T , 4x4 ,din fabrica 150 cp + chip care o duce umpic mai sus
2 la mana astia care zic ca o fost sponsor mai bine se intereseaza inainte sa scrie tot felul de chestii pe forumu asta ca zvonurile circula repede si toti o sa credeti vrajelile astea pana la urma
in privinta castigatorului parerea mea octavia a castigat ambele curse , adevarat ca la mustata dar le-a castigat.Poza aia e facuta la 5-10 m dupa sosire deci nu inseamna nimic .Si in ultimul rand f probabil daca mai erau 20 m de linie castiga type R dar cum nu or fost....asta este. Ganditi-va si voi la cel cu octavia : te inscrii la curse, ai o masina buna , nu cunosti nici un organizator , castigi cursa si dupa aia vezi posturi cum ca ai castigat pt ca erai sponsor , sa nu-ti vina sa le rupi capu? ??
1 la mana, daca are 150cp se incadra la a3 130-160, deci ce-o cautat la a4 ?
2 la mana, daca chiar esti curios pot afla si numele sponsorului respectiv; mi-au zis baietii din Cluj care erau pe acolo dar eram prea nervos si n-am retinut
3 la mana, a treia tura cand m-am dat cu skoda si am reusit in sfarsit sa plec la egal cu el, omu a lasat gazu la jumatea cursei cand aveam deja avans, ca, cica, "nu mai avea rost, oricum te-am facut de doua ori"...pai si atunci de ce te-ai mai pus la start omule ?
akimoto is offline  
Old 01-05-06, 14:05   #186
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

bai baieti...eu zic sa nu va mai certati pe topicul asta ca nu are nici un sens! pentru o mediatizare mai mare mai bine deskideti un topic general sa il urmareasca toata tara! organizatorii urmaresc tot ce se discuta aici dar nu va vor prezenta scuzele lor niciodata datorita mandriei prea mari! asa s-a intamplat de fiecare data cand au organizat ..sa va povestesc cum masina mea a fost incadrata anul trecut la a2 cu vestitul bmw de bihor ARO tot la a2? deoarece in talon lui ii scriau 120 de cai si mie 115. toata lumea care are putin interes pt lumea tuningului si al curselor auto se mai si documenteaza pt. a cunoaste starea generala a masinilor...dar poate unii nu o fac. Va las pe voi sa ghiciti care a fost rezultatul unei curse dintre Nissan Almera supranumit si Peugeot 206 cu 84 kw, calculati in cai de catre organizatori astfel 84x1,6=134 cai pe cand mai jos in talon scria mare si tare 115 cai ,cu vestitul bmw aro care in talon avea 120 de cai si cand li s-a spus ca e de alta categorie masina...au hotarat sa imi dea avans de 10 m la cursa...
ps: oricum per final,oricat strigam si suntem de nemultumiti in legatura cu organizarile KO RACING ,la clujeni ma refer,nu la cei din restul tarii,ar trebui sa ne calmam si sa ne gandim ca DOAR EI au fost in STARE sa ORGANIZEZE asa ceva si nu doar o data pe cand restul din cluj arunca cu noroi catre ei..MULTE "cluburi" se dorresc a fii in cluj si multe NU SUNT capabile de NIMIC..pana acum tot ce am vazut in cluj raportat la evenimente cu masini a fost mana KO RACING. indiferent de ce oameni sunt afiliati la club,la cat de urat se comporta,ca nu au habar de masini,ca au multe lipsuri la organizare,ca ii intereseaza doar $$..la final trebuie sa tinem minte ca doar ei au facut ceva pe aeroportul din cluj,pe cand multe alte asociatii si din restul tarii au evitat partea asta.asa ca,indiferent de invidie si respecte in orasul asta de rahat...doar ei au facut ceva...asa ce restul din cluj,mai bine sa stam si sa ascultam si sa induram! i'm out!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_6577.jpg
Views:	177
Size:	94.5 KB
ID:	95708  
Old 01-05-06, 14:06   #187
sandrei

Stage 5

sandrei's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

asa ca aradenii si timisorenii sunt indreptatiti sa critice...pe cand clujenii sa stea si sa assiste!
sandrei is offline  
Old 01-05-06, 16:47   #188
1300Racing

Stage 5

1300Racing's Avatar

Member of:
[VW]
Thumbs up Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006

super tare tare dacia mi a placut
1300Racing is offline  
Old 01-05-06, 17:19   #189
GabiByte

Stage 5

GabiByte's Avatar

cel mai ok probabil ar fi ca la intrarea masinii in competitie sa se faca pe baza unui dyno recent, dar chestia ii ca nu toti isi fac dyno si atunci vor fi mai putini participanti. Eu chiar ma indoiesc ca Skoda ar fi fost mai rapida decat Civic. Trebuie sa fie destul de bine tunata ca sa o depaseasca, oricum nu vreau sa ma bag in detalii tehnice. Oricum motorul de la Civic suna extraordinar, probabil cel mai bine dintre toate care au participat.
Old 01-05-06, 17:26   #190
doru

Stage 3

doru's Avatar

felicitari celor de la rr tm
doru is offline  
Old 01-05-06, 17:38   #191
intercooler81

Stage 3

intercooler81's Avatar

Quote:
Originally Posted by doru
felicitari celor de la rr tm
multumim
Am dovedit ca avem masini performante, nu neaparat spectaculoase ca look sau muzica.
intercooler81 is offline  
Old 01-05-06, 17:40   #192
TM-84-DMX

Stage 5

TM-84-DMX's Avatar

Member of:
[RR]

Doru ,felicitari si tie pentru Alfa aia ,kiar ne-a impresionat pe toti !
TM-84-DMX is offline  
Old 01-05-06, 17:45   #193
doru

Stage 3

doru's Avatar

Quote:
Originally Posted by TM-84-DMX
Doru ,felicitari si tie pentru Alfa aia ,kiar ne-a impresionat pe toti !
multumesc sper ca data urmatoare sa vin cu ea umpic mai suparata,este inapoi la workshop
doru is offline  
Old 01-05-06, 17:49   #194
TM-84-DMX

Stage 5

TM-84-DMX's Avatar

Member of:
[RR]

Quote:
Originally Posted by intercooler81
multumim
Am dovedit ca avem masini performante, nu neaparat spectaculoase ca look sau muzica.
Dc nu impresionante ca look ;hai mai bine sa il numim bun gust !
TM-84-DMX is offline  
Old 01-05-06, 18:11   #195
cioli17

Stage 5

cioli17's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

Quote:
Originally Posted by GabiByte
cel mai ok probabil ar fi ca la intrarea masinii in competitie sa se faca pe baza unui dyno recent, dar chestia ii ca nu toti isi fac dyno si atunci vor fi mai putini participanti.
asta e o prostie . atunci unde se vede tuningul si munca depusa la masina ?
fiecare masina trebuia trecuta la grupa corespunzatoare din talon ...si sa se treaca la o grupa superioara doar daca are NOS , TURBO sau COMPRESOR

daca io am un bmw de 95 de cai si ii pun un filtru intru la A2 ? poi ce e cu tigania asta ?
si CEA MAI MARE IDIOTENIE a fost facuta de domnul Tibi Baias organizatorul ...adica se urca la tine in masina , te pune sa o tii in limitare si sa dai o tura cu el sa iti spuna el daca ai caii care scrie in talon ...omu vrea sa se plimbe cu masina sau ce ? o sa il numim TIBI the DYNO MAN de acuma

KO racing s-a facut de rusine in unele 'capitole' ...ce e bine este ca organizeaza asa ceva ...si atata timp cat sunt singuri din partea asta trebuie sa ne mulctumim cu ce avem ...cu organizare de cacao , cu niste oameni care nu au bun simt si nu dau dovada de fair play ...sau putem sta acasa - e alegerea tuturor

speram ca daca viitoare sa fie pe 400m ...asa ar fii mai multe sanse sa vina ceva masini din TM ( in mare parte clubul RR TIMISOARA ) www.roadrunners.ro
cioli17 is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -