Re: Etapa I a Campionatului De Viteza KO Racing CLUB 2006
WannaDie trimitemi nr tau de mobil k nu il am .Noi o sa ajungem mai de dimineata ,adica 7-8-9 daca va fi nevoie te contactam kiar si cu o seara inainte,dar ne putem baza pe tine asa devreme?
__________________ RoadRunners - Never take sides against the family
Mai s-a prabusit un avion privat pe pista astazi. Nu le mergea trenul de aterizare, nu s-ar putea sa creeze probleme in tinerea concursului? intreb si eu ca nu m-am mai lovit de cazuri de genu
Originally Posted by TM-84-DMX
WannaDie trimitemi nr tau de mobil k nu il am .Noi o sa ajungem mai de dimineata ,adica 7-8-9 daca va fi nevoie te contactam kiar si cu o seara inainte,dar ne putem baza pe tine asa devreme?
normal ca puteti conta...nr ti l-am trimis pe mess...ti-l trimit si pe privat...eu va astept...numa sa imi ziceti aproximativ pe la cat :P ....
Quote:
Originally Posted by GabiByte
Mai s-a prabusit un avion privat pe pista astazi. Nu le mergea trenul de aterizare, nu s-ar putea sa creeze probleme in tinerea concursului? intreb si eu ca nu m-am mai lovit de cazuri de genu
am vazut si io la stiri azi noapte ...dar nu a fost un mare incident ..deci cred ca s-a si 'rezolvat' deja ...nu vad ce probleme ar putea fii ...adica sper sa nu fie niciuna