Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Cluj

Reply

Thread Tools
Old 30-08-07, 00:38   #76
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Stiri

daca tot a castigat steaua cu 2-0(4-2)
Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a uitat la meciul Dinamo – Lazio, desi declarase ca nu va face acest lucru. Intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, Becali a marturisit ca s-a uitat totusi cum Dinamo a pierdut in fata italienilor cu 1-3, chiar daca dintr-o pozitie neutra. „M-am uitat la meci, dar obiectiv. Mi-am propus sa nu am nicio reactie. Sunt indiferent la ce s-a intamplat, chiar nu am ce sa spun”, a declarat Becali.Spre finalul emisiunii a facut insa o dezvaluire ce a starnit hohote de ras. „L-am sunat pe Borcea, la finalul partidei. Da’ l-am sunat de pe numar ascuns. Ca asa apare cand sun eu... private number... si i-am spus: «miau, miau, miau...». Ca acum nu mai e «augh, augh, augh», e «miauuu, miauuu, miauuu». Mi-a inchis telefonul. Acum afla si el cine l-a sunat, ca habar nu avea”, a spus Becali.

Referitor la meciul cu Lazio, Becali a declarat ca Dinamo a jucat extraordinar in prima repriza si putea sa castige, dar a avut ghinion. „Meciul s-a pierdut pe ghinion, in prima repriza Lazio nu a avut nici o ocazie de gol, putea sa se intample la fel si in a doua repriza. Aveau spatele asigurat cu un gol, acel ghinion, acea minge cu Vali Nastase, parca i-a luat Dumnezeu mintile, s-au dezechilibrat apoi si pe urma au mai luat doua goluri. Eu cred ca a fost ghinion. Prima repriza Dinamo a jucat extraordinar, nu le-a lasat nici o sansa italienilor, nu-i lasau sa o intoarca deloc”, a declarat Becali, incheind prin a spune ca isi doreste sa intalneasca Lazio in grupele Ligii Campionilor, pentru a demonstra ca Steaua e mai valoroasa decat Dinamo.
Old 30-08-07, 10:31   #77
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

nu comentez
DACIA-Wrc is offline   Reply With Quote
Old 05-09-07, 15:00   #78
aldoadabass_wrs

Stage 5

aldoadabass_wrs's Avatar

Quote:
Originally Posted by tekno View Post
bag p*la in el fotbal, peste tot fotbal, ziare, tv, radio, numai fotbal auzi, ca mutu o mancat lemne si o avut diaree, ca becalii o zis miau miau, ce dumnezo... nu mai sunt alte sporturi pe lumea asta?
ii un forum despre masini, sa auzim despre si legat de masini...
te sustin.....urasc fotbalu semintele shi berea bauta in fata tv-ului....shi chestiile de genu dumnezeii masii de potar.....etc...unii din voi stiu mai bine!!
aldoadabass_wrs is offline   Reply With Quote
Old 14-09-07, 10:45   #79
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

http://www.sotto.ro/articol/Special/...-pe-nemti.html
Old 14-09-07, 22:12   #80
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

McLaren sanctionata de catre FIA
http://www.formula1.com/news/headlines/2007/9/6775.html
tekno is offline   Reply With Quote
Old 16-09-07, 14:16   #81
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

se pare ca Colin McRae a murit azi noapte intr`un accident de elicopter.
pilootii si toti cei care au fost in interiorul aparatului au ars de vii si politia din scotia se chinuie sa identifice cadavrele.
Old 16-09-07, 14:20   #82
Eagle_flyaway

Stage 5

Eagle_flyaway's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

ce ma? ..... unde-ai citit sau cum ai aflat???
Eagle_flyaway is offline   Reply With Quote
Old 16-09-07, 14:21   #83
bobo32

Stage 5

bobo32's Avatar

confirmare aici si aici.

pacat
bobo32 is offline   Reply With Quote
Old 16-09-07, 14:59   #84
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

pe antena 1 la stirile de la ora 13.00
Old 16-09-07, 15:01   #85
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

burns in 17 octombrie are an decand o murit nu?
Old 16-09-07, 17:55   #86
tekno

Stage 5

tekno's Avatar

Member of:
[Old School Cars]

am citit si eu stirea pe bbc, trist...
tekno is offline   Reply With Quote
Old 12-10-07, 11:19   #87
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Din acest weekend vremea se raceste accentuat iar meteorologii au emis o avertizare cu cod galben, semn ca ne vom intoarce foarte curand la hainele de iarna

Temperaturile vor fi cu 8, 10 grade sub cele normale pentru aceasta perioada. In jumatatea nordica a Moldovei precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile tarii. In Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea viteza vantului poate atinge 70, 80 kilometri pe ora. Asta in timp ce la munte, viteza vantului va depasi 100 kilometri pe ora si va ninge viscolit. In acest an, au fost emise avertizari meteorologice, din cauza caniculei, din cauza precipitatiilor abundente iar acum din cauza frigului.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca urmeaza fenomene periculoase. Tocmai de aceea a fost emisa avertizare cu cod galben. In intervalul 13 octombrie ora 12 - 15 octombrie ora 9,00 vremea se va raci accentuat, iar valorile de temperatura vor fi cu 8-10 grade sub cele normale pentru aceasta perioada. In jumatatea nordica a Moldovei precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, iar la munte vor predomina ninsorile. Vantul va prezenta intensificari in toate regiunile: in Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea putand atinge 70, 80 kilometri pe ora. In zona de munte viteza vantului va depasi 100 kilometri pe ora si va ninge viscolit. Vara aceasta meteorologii au mai emis avertizari din cauza temperaturilor caniculare, iar apoi, din cauza precipitatiilor abundente.
Old 06-11-07, 09:37   #88
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

http://www.sotto.ro/articol/Stiri/17...e-politie.html
Old 08-11-07, 09:24   #89
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

http://www.sotto.ro/articol/Galerie-...ng-Bullit.html
http://www.sotto.ro/articol/Stiri/17...g-Bullitt.html
Old 09-11-07, 08:56   #90
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Cel mai sofisticat motor BMW, alimentat cu gaz!
publicat pe 9 Noiembrie 2007

Realizarea nu apartine constructorului, ci chiar unui tuner BMW. Cu performantele de rigoare…
AC Schnitzer a vrut sa arate avantajele GPL-ului la cel mai inalt nivel. Asa ca tunerul a luat motorul V10 al lui BMW M5 si M6, l-a montat pe un coupe Seria 3 si l-a adaptat pentru a functiona si cu gaz. Modificarile au fost efectuate la sistemul de alimentare, la unitatea electronica de control a motorului si la sistemul de evacuare.

Conceptul se numeste GP3.10 si propulsorul V10 poate functiona la fel de bine si cu benzina dar si cu GPL iar conversia intre tipul combustibilului utilizat se poate face in orice moment.
e efecte are alimentarea cu GPL a “monstrului” V10 de 5 litri? Emisii de CO2 mai mici, costuri mai mici pentru carburant si… cireasa de pe tort.. putere mai mare cu 45 CP fata de versiunea de serie! Puterea maxima a juns la 552 CP, iar cuplul la 540 Nm. Ca urmare, performantele sunt excelente: 0-100 km/h in 4,5 secunde, 0-200 km/h in 13,9 secunde, viteza maxima fiind de 320 km/h.

Masina este unicat deocamdata si este estimata la o valoare de 198.000 euro.
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -