intr`un viitor foarte indepartat... si nu te mai baza tu atat de mult pe airbag`urile alea sin scaune si cortina.. k alea te ajuta cand e vrb de impact lateral .. dar daca intri cu fatza in ceva ... nu prea te`ash vedea bine .. i da cu kapu` de volanu` ala de inox.. sau ce *** e .. bling`bling..
eu unu dupa ce-am vazut zilele trecute....cand imi iau masina o sa am grija sa aiba airbaguri peste tot...sunt vitale...nu stii niciodata ce e dupa coltz :-s
Ionut incearca sa te limitezi doar la subiectul thread-urilor si sa eviti pe cat posibil off-topic-ul. Vorba multa si degeaba va fi pedepsita. Cand ai mai multe de spus poti sa le comprimi intr-un singur post, ca nu iti da nimeni fursecuri daca umpli singur o pagina. Mai multa atentie pls.
__________________ GTS ^ Spirit sportiv ^ OPC ^ The blue fury ^
eu unu dupa ce-am vazut zilele trecute....cand imi iau masina o sa am grija sa aiba airbaguri peste tot...sunt vitale...nu stii niciodata ce e dupa coltz :-s
in primul rand trebuie sa porti centura de singuranta ca sa fie si airbugurile eficiente...daca nu o porti te poti pisa pe ele de airbaguri ca se intampla sa nici nu se deschida cateodata si nici nu cred ca sunt eficiente fara centura
in primul rand trebuie sa porti centura de singuranta ca sa fie si airbugurile eficiente...daca nu o porti te poti pisa pe ele de airbaguri ca se intampla sa nici nu se deschida cateodata si nici nu cred ca sunt eficiente fara centura
ai dreptate si cu centura...dar e incomoda bine k oricum trebuie pusa knd pleci la drum mai lung
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Masina Mea ..!
in afara de bodykit mai ai ceva la motor? e cat de cat special..da daca ai modificari si la motor atunci chiar e..oricum..e tare bmw`u..si vb ta..sunt multe in oras da nici unu nu e ca al tau:P