Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 17-06-07, 16:28   #436
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]
Default Re: Masina Mea ..!

hehee ... VR6 :X:X:X:X:X aia da investitie ......Dar mai bine iei un Passat Sedan VR6
Aaronnel^ is offline   Reply With Quote
Old 17-06-07, 19:17   #437
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

deh, acum toti visati la VR6
eu as vrea un motor de M3, mi'ar fi suficient pe audi lui tata
Robbert is offline   Reply With Quote
Old 17-06-07, 22:44   #438
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

Passat VR6 :X:X

Last edited by IONUT-GBP; 03-04-09 at 17:54.
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 17-06-07, 22:58   #439
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

ma trafy... sa nu crezi k sunt aerian ... shtiu k nu scot sute de cai din motor de 90 CP ... DIESEL !!! dar si 15 cp ... din evacuare si filtre.. nu`s deajuns !? mai pun un cip .. si e mai mult decat suficient + k e mashina de familie .. nu e sport daca aveam corrado / tt / 350z .. sau alt model sport... atunci ziceam .. dar pt un diesel .. eu zic k e destul
Old 18-06-07, 03:12   #440
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

eu zic ca la vechimea masinii si tinand cont ca e diesel, nu scoti tu 15 cp in plus doar din filtre si evacuare
asta e parerea mea...si oricat de mult o sa te straduiesti n'ai cum sa demonstrezi ca poti scoate 15 cp in plus numai daca o pui pe dyno
Robbert is offline   Reply With Quote
Old 18-06-07, 03:18   #441
Adytzu_JerrY

Stage 5

Member of:
[Opel]

da man ...dar din aia 90 numai ii ai pe toti ...ca i`ai pierdut pe drum ...
si tot nu faci trb daca incerci sa scot mai mult cu filtre si evacuare....asta e diesel ...si mai greu ...
Adytzu_JerrY is offline   Reply With Quote
Old 18-06-07, 03:28   #442
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

CaDDy nu am spus`o cu rautate...io doar ti`am spus si ti`am dat un sfat prietenesc cand am zis sa iti pui VR6....acuma ramane la alegerea ta ca normal e masina ta. O sa se simta si diferenta cu evacuare+filtre..dar evacuarea macar pune`o toata sa aiba efect 100%
Old 18-06-07, 09:47   #443
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

ai turbo pe ea? ca daca da, evacuarea nu te ajuta prea mult decat pentru un zgomot mai altfel. eu la filtru am vazut diferenta, dar a mea e pe carburatie benzina. In orice caz, castigul nu este mare, iar zgomotul produs de filtru te scoate din minti cateodata. e foarte enervant la mine.
daca ai turbina, incearca sa faci pe-acolo modificari, sa mai maresti presiunea putin, eventual un intercooler mai mare. nu stiu motorul de vw, imi dau cu parerea doar
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-07, 14:02   #444
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by IONUT-GBP View Post
Passat Sedan VR6 :X:X
asta nu`i sedan
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-07, 20:30   #445
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

asta vroiam si eu sa zic .. e passat Kombi .. sedan e varianta 4+1 ushi ... normal .... hatchback
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 18-06-07, 20:38   #446
TigerGTS

Stage 5

TigerGTS's Avatar

hmmm...15 cai speram si eu sa obtin din Evacuare completa + Filtre, pe benzina...
TigerGTS is offline   Reply With Quote
Old 18-06-07, 20:41   #447
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

am gresit cand am vrut sa rectific trecusera 5 min
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 18-06-07, 20:43   #448
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

pai asa e ... nush ce reaq avetzi .. e TUNING ... cont catzi cai ? conteaza modificarile aduse... v`am mai zis... daca aveam mashina de curse... sport.. era ok.. dar din moment ce e mashina de familie nu urmaresc sa am sute de kap sub capota ...

zicea cineva sa`mi pun direct motor vr6... OK .. il pun .. si unde *** e tuningu` ?... credetzi k Geo avea vr6 de la inceput ? a avut g60 .. l`a modif.. si cu timpu` a vrut altceva.. VR6`le si akum il are... deci toate isi au un inceput ... sau iar nu`mi plac oamenii care cumpara mashini gata facute... si zic " uite domne.. ce masina tare am " ... nu am vrut sa aduc nici un repros nimanui :P deci nu va simtiti .. neismtitilor ) peace
Old 19-06-07, 01:54   #449
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

Quote:
Originally Posted by CaDDy View Post
pai asa e ... nush ce reaq avetzi .. e TUNING ... cont catzi cai ? conteaza modificarile aduse... v`am mai zis... daca aveam mashina de curse... sport.. era ok.. dar din moment ce e mashina de familie nu urmaresc sa am sute de kap sub capota ...

zicea cineva sa`mi pun direct motor vr6... OK .. il pun .. si unde *** e tuningu` ?... credetzi k Geo avea vr6 de la inceput ? a avut g60 .. l`a modif.. si cu timpu` a vrut altceva.. VR6`le si akum il are... deci toate isi au un inceput ... sau iar nu`mi plac oamenii care cumpara mashini gata facute... si zic " uite domne.. ce masina tare am " ... nu am vrut sa aduc nici un repros nimanui :P deci nu va simtiti .. neismtitilor ) peace
eu am zis de VR6..dar nu mai zic nimic la adresa ta ca vad ca te deranjez. Imi cer scuze si te rog iarta`ma ca sunt asa "priceput"....dar te contrazici singur...citeste ca ai scris ca si Geo avea G60 si cu timpu a pus VR6...si eu am m`am referit ca acuma ai 1.9tdi si o sa iti pui VR6...inca odata scuza`ma si stai linistit ca nu ma mai bag in seama aiurea.pace
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 19-06-07, 02:04   #450
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

tzeaa.... ma trafy`ane )) am zis k nu spun astea k m`a deranjat cineva cu ce a spus... DA .. am 1.9 TDI si sa pun VR6 .. chestia e k ... 1. nu e mashina proprietate personala ... 2.e motor normal de 1.9 de care nu m`am bucurat decat 2 luni .. abia .. shtii doar.. deocamdata e bun si asta nu cred k totzi incepatorii incep cu mashini de sute de cai .. ultra sport eu am zis k o sa aduc cateva modificari .. la motor .. de dragu tuningului .. am mai spus de cateva ori .. pt k nu ma inetreseaza asa mult sa cresc performantele motorului daca vreau putere.. imi iau direct cu 2000 de euro din germania .. corrdo vr6 .. si termin balciu :P

@trafy .. nu mai fi suparat k nu am zis asta k un repros la tine:P date`n spanac shtii k nu am nimk cu tine :P si cu nimeni de pe forum .. dar am zis asa k sa va lamuresc :P a req de treaba .. nu`sh cum de tzi`ai putut permine o asemenea treaba .. sa ma deranjezi pe mine ... cat tupeu pe tine

PIS TU ALL OV IU ... si bafta la BAC / Capacitate !!!
- Copyright 2024 4Tuning -