Quote:
Originally Posted by mego$
sau am mai gasit o varianta....sa iau jantele astea de porsche ...dar o cam dau in kitch..cu tot cu pneuri Pirelli 255/35 R18 respectiv 255/40 R18 (fata-spate) si distantierele astea...ce zici ? sa optez pt ce am prezentat aici sau jante cu distantiere incorporate? pretu jantelor astea de porsche e pe la 1000 euro asa...
|
Nici pa departe tata nu te sfatuiesc sa iti pui jante de porshe pe BMW, faci ca aia cu volanul de "renault pe dacie nova". O dai in kich rau de tot.. Eu zic ca ii sta perfect cu jantele de le ai acuma pa ia, iar dc zici ca distantierele pe care le ai acum pe ia nu-s bune (sunt facute la strung sau..). I-ati altele de la o firma cu vechime in domeniu, H&R sunt mai mult decat ok.
Eu mi-am comandat de la cei de la Borla 2 set-uri SCC: 2 de 20mm pe fata si 2 de 30mm pe spate. Seturile sunt compuse din 2 distantiere si sunt kit, si vin cu prezoane, piulute si inele de centrare. Ma costa in jurul sumei de 250e, 100 deja i-am dat in avans. Le astept dupa paste (15-16 apr, au zis ei, sper sa se tina de cuvant)
Despre jante, dc tot vrei sa le schimbi, cu 1000e iti iei super jante pt bmw-ul tau, oz, bbs, borbet si nu imi mai vin mie in mine acum..