motor 1.1 , 45 iepe ,
planuri??????????1.4 TURBO. IE.118CP
Motorul de 1.4 turbo ie stoc? dp ce masina va fi luat, sau va fi un 1.4 aspirat pe care vei pune un kit turbo? Chiar ca o sa dea rusine multor masini cu pretentii..
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Masina Mea ..!
1.4 ala mi se pare ca e aspirat si sunt puse pe ficatzele din fabrica ( modelu sport )...era un ficatzel uno 1.4 ie de vanzare la bazar nu stiu cat. Crede-ma ca trage de rupe si cu motoru asta...am vazut cu ochii mei
1.4 ala mi se pare ca e aspirat si sunt puse pe ficatzele din fabrica ( modelu sport )...era un ficatzel uno 1.4 ie de vanzare la bazar nu stiu cat. Crede-ma ca trage de rupe si cu motoru asta...am vazut cu ochii mei
motorul 1.4 turbo I.E asa este din fabrica.
unde la bazar?
poate are decat sigla pe el dar nu prea sunt motoare in tara
iti dai seama ca sunt cu ochii pe ele si nu am vazut nici unul la noi.
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Masina Mea ..!
aaronele singuru lucru ce nu`l suport la tine e ca te bagi peste tot crezand ca daca faci multe posturi si cineva candva iti va da un mare premiu sau te va pune moderator si ca scri HP...defapt tu unde te`ai nascut? in Anglia? scrie si tu ca toti oamenii CP
aaronele singuru lucru ce nu`l suport la tine e ca te bagi peste tot crezand ca daca faci multe posturi si cineva candva iti va da un mare premiu sau te va pune moderator si ca scri HP...defapt tu unde te`ai nascut? in Anglia? scrie si tu ca toti oamenii CP
scriu HP ca imi place mai tare ...e vreo problema ?? Nu inteleg cu ce te deranjeaza
iti place mai tare huh? problema e ca tu sti tot si peste tot te bagi...cu asta ma deranjezi..gata offtopicu si nu mai raspund la provocari
Si eu incetez cu 4tuningu de azi ... gata .
O sa ma uit pe forum .. dar nu mai postez si nu mai fac nimic.. iar daca cineva are ceva sa ma intrebe .. o poate face pe PM sau pe mess
Si eu incetez cu 4tuningu de azi ... gata .
O sa ma uit pe forum .. dar nu mai postez si nu mai fac nimic.. iar daca cineva are ceva sa ma intrebe .. o poate face pe PM sau pe mess