Desi nu ie extra modificata, consider ca isi merita un loc aici, iar acum ca am si poze cu ea, m-am hotarat sa o prezint mai detaliat.
Opel Corsa C 1.2i 16v model 2003, 75cp cu plus, 0-100km/h: sub 10 sec.
Sa incep cu dotariile stock:
- ABS; EPS; servo directie; geamuri electrice fata; scaun sofer reglabil si pe inaltime, insertii de aluminiu in interior, ceasurile de bord incadrate cu inele cromate, etc..
Modificari:
- motor: Admisie short ram intake K&N, evacuare inox Borla ProXS pe diametru de 52mm (racord flexibil, detenta, finala si ornament "Y"), aprindere NGK iridium, reglaje Flash DimSport.
- exterior: Jante din aliaj de 15' (nu stiu ce marca), pneuri 195/50 R15 Michelin, distantiere SCC (20mm fata, 30mm spate), eleron LESTER, becuri cu led (pentru pozitie) Pilot, lampi cu halogen PIAA (faza scurta / faza lunga), antena mai scurta Simoni Racing
- interior: Pedalier din aluminiu Simoni Racing
- muzica: Cd player Majestic + auxiliar MP3 player Sony Flash Stick, cu memorie internă de 1GB; doua tweetere si patru boxe pentru medii Blaupunkt, originale ale masinii; statie de amplificate Blaupunkt; subwoofer Dibeisi
Planuri de viitor:
Cat de repede posibil, suspensie rigida si bari de rigidizare
- motor: un kit turbo
- exterior: folie pe geamuri; un body kit; faruri cu angel si lampi spate cu leduri; Kit neon undercar
- interior: scaune sport, fundalul ceasurilor de bord pe alb si iluminat cu albastru, turometru cu shift light
- muzica: dvd player cu ecran motorizat, un alt subwoofer
Bani sa fie ca de idei, nu duc lipsa