Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 28-07-07, 15:25   #556
Alexik

Stage 5

Default Re: Masina Mea ..!

Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1 View Post
voi va plictisiti in casa?nu va mai incape internetul?
frate...sa mor daca ai facut vreodata vreun comentariu folositor...bravo oricum, ai dovedit ca nu esti deloc mai breaz ca noi...

PS: nu suntem online 24/24 si nici plecati 24/24...asa ca postul tau a fost inutil...100%
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 15:43   #557
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

pai nu fac comentarii,ca nu sunt comentator. eu incerc sa ajut dand sfaturi, ti-ai da seama daca ai citi mai mult si nu ai comenta tu aiurea. dar cand vad ca tot o tineti in diverse, si cand intru degeaba si vad ca iar va mai luati unu de altul, cand speram sa vad ceva folositor, mai comentez si eu din cand in cand.pe mine nu ma intereseaza deloc cearta voastra cu alti useri ai forumului, nici ca altii nu mai scriu pe forum. speram ca se va transforma comunitatea asta in ceva util, dupa ce agitatorii au parasit site-ul, dar vad ca n-are cine.
cosmin_cosmin_1 is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 15:45   #558
Robbert

Stage 5

Robbert's Avatar

care agitatori au parasit site'ul? ca e inca aici si asteapta sa intervina
Robbert is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 15:55   #559
Alexik

Stage 5

Quote:
Originally Posted by cosmin_cosmin_1 View Post
pai nu fac comentarii,ca nu sunt comentator. eu incerc sa ajut dand sfaturi, ti-ai da seama daca ai citi mai mult si nu ai comenta tu aiurea. dar cand vad ca tot o tineti in diverse, si cand intru degeaba si vad ca iar va mai luati unu de altul, cand speram sa vad ceva folositor, mai comentez si eu din cand in cand.pe mine nu ma intereseaza deloc cearta voastra cu alti useri ai forumului, nici ca altii nu mai scriu pe forum. speram ca se va transforma comunitatea asta in ceva util, dupa ce agitatorii au parasit site-ul, dar vad ca n-are cine.
pai sincer n-as avea nimic cu tine...dar eu nu vad sa faci ceva folositor, inafara de rubrica legata de tuning...sfaturi stim sa dam toti, nu inseamna ca sunt si bune, nu ? inafara de astea...vino la intalniri...vino cu noi la suc si etc, demonstreaza-mi ca ma insel sau asa...dar daca alegi sa stai pe margine, de ce te mai iei de noi ? si cand o dam in diverse asa cum zici tu, poate avem un scop...fie el si greu de atins...

in fine, eu ti-am zis...vino la intalniri (cand vor mai fi ele)...vino pe la terase prin oras...ca noi ne intalnim destul de des...si nu ca membri ai forumului, ci ca prieteni...

respect.
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 18:25   #560
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alexik View Post
vino cu noi la suc si etc, demonstreaza-mi ca ma insel sau asa..
nu te cunosc si nu cred ca-ti sunt dator cu nicio demonstratie iar despre intalniri am mai zis si ma repet, vin cand se anunta ceva interesant.
Old 28-07-07, 21:00   #561
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

si uite asa... inca 2 pagini OFF TOPIC !!!!
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 28-07-07, 21:35   #562
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

CLAR asta urmaresc si eu de azi de dim
TIR is offline   Reply With Quote
Old 29-07-07, 03:15   #563
cosmin_cosmin_1

Stage 5

cosmin_cosmin_1's Avatar

noroc cu voi,ca ati indreptat firul discutiei.
Old 29-07-07, 03:35   #564
Aaronnel^

Stage 5

Aaronnel^'s Avatar

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
[Old School Cars]

In curand voi aduce "la bord" cativa membrii noi.

Deja cu 2 baieti am vorbit, unul din ei a fost prezent si la o intalnire celalalt urmand sa-i dau detalii mai multe

Toti sunt vecinii mei, o parte de scara si o parte de bloc.

Acum sa trec la partea interesanta, masinile:

- Opel Astra Caravan 1.6 - prezent la intalnire
- Volkswagen Eos 2.0 FSI / VW Passat B6 2.0 TDI 4Motion

Sunt in tratative cu inca 4-5 baieti. Urmeaza sa le dau detaliile si cred ca vor accepta deoarece unii au spiritul de racer in ei) si le plac masinile iar daca vine unul vin toti.

Poze cu Astra am pus mai demult. Cu Eos-ul si Passat-ul vor urma in scurt timp deoarece planuiesc o sedinta foto cu Eos-ul iar la Passat tragem noi niste poze in spatele blocului

Sper sa fie primiti cu bine
Old 29-07-07, 13:05   #565
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

si nu puteai sa scrii la Discutii Diverse ?! sau sa spui chestia asta in momentul in care erau deja membrii... probabil daca au mashini... au si peste 18 ani .. deci sunt si singuri in stare sa` se prezinte

On Topic.. shtie cineva un nr de tel sau un mail al celor de la Llumar *Sibiu* ... vrea sa`mi pun folie pe geamuri ... inclusiv celle din fatza .. si vreau sa shtiu un pret estimativ...
La CJ am intrebat pe cineva care pune tot folii llumar.. si a zis k undeva in juru a 750 RON
Old 29-07-07, 20:00   #566
TIR

Stage 5

TIR's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[AUDI]
[SEAT]
[SKODA]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by CaDDy View Post
si nu puteai sa scrii la Discutii Diverse ?! sau sa spui chestia asta in momentul in care erau deja membrii... probabil daca au mashini... au si peste 18 ani .. deci sunt si singuri in stare sa` se prezinte

On Topic.. shtie cineva un nr de tel sau un mail al celor de la Llumar *Sibiu* ... vrea sa`mi pun folie pe geamuri ... inclusiv celle din fatza .. si vreau sa shtiu un pret estimativ...
La CJ am intrebat pe cineva care pune tot folii llumar.. si a zis k undeva in juru a 750 RON

la mine la passat a costat 510Ron... s-ar putea sa iti ia mai mult putin... intra pe prv si til dau eu nr.
TIR is offline   Reply With Quote
Old 30-07-07, 03:38   #567
Kaluvr6
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Kaluvr6's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Deci Aronele ti`am zis, ai 1904 posturi....daca mai vad unu in plus ai belit`o. Tine minte ca m`am jurat pe mama ca te bat. Jegosule
Kaluvr6 is offline   Reply With Quote
Old 30-07-07, 04:23   #568
mike_tfsi

Stock

Va salut pe toti. Sunt nou pe aici, astazi am fost la o cursa in Valcea si am observat pe o masina existenta 4Tuning. Nu am auzit pana acum de el. Ce trebuie sa fac sa intru si eu in aceasta comunitate? Eu sunt din Dragasani. Aici exista comunitate 4Tuning? Masina momentan n-am. Sunt in asteptarea unei Octavia RS.

Va salut pe toti.
mike_tfsi is offline   Reply With Quote
Old 30-07-07, 04:47   #569
CaDDy
VW Driver

Stage 5

CaDDy's Avatar

Member of:
[VW]

e deajuns k ai user si ai postat

Welcome In The Club
CaDDy is offline   Reply With Quote
Old 30-07-07, 14:31   #570
mike_tfsi

Stock

CaDDy iti multumesc ca ma accepti. Sper ca si ceilalti membrii sa ma accepte.
Am si eu niste intrebari legate de forum. Cum imi fac si eu o semnatura cum ai tu , trafy-vr6, AaronNel^, thex? Si mai am o intrebare. Cum imi pun o poza acolo la avatar?
mike_tfsi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -