110 CP. Asta a fost a mea pana acum 2 luni. Tot ce vedeti pe masina a fost montat de mine si incintele de la subwoofer au fost facute de mine. Am vandut-o tot in VL si am dat tot jos dupa ia. Daca va intereseaza ceva sunt de vanzare. .
e sistemu de il aveai atunci in magazin la 1 000 euro ? (parca atat ai zis atunci odata cand am venit cu un preten :P ) e tare rau...imi place cum se aude
ooo daaa... salutari domnu` Diablo sau Dragos... sau Cupra II... cum vrei tu ...frumos C4`u .. tzi`am zis de atunci... ashteptam sa vedem ce faci cu cealalta
ooo daaa... salutari domnu` Diablo sau Dragos... sau Cupra II... cum vrei tu ...frumos C4`u .. tzi`am zis de atunci... ashteptam sa vedem ce faci cu cealalta
Mersi, mersi. Staim eu ca va prindeti pana la urma.
e sistemu de il aveai atunci in magazin la 1 000 euro ? (parca atat ai zis atunci odata cand am venit cu un preten :P ) e tare rau...imi place cum se aude
bi-xenonu` meu ...Merci Trafy !!!! :* Sa merem sapt viitoare sa facem si restu`
PS: Va recomand cu caldura sa aveti incredere in sfaturile lui trafy si in baietii de la vip. Mie mi-a economisit trafy prin ajutorul lui 80 Lei de benzina si 90 lei manopera (daca m-as fi dus la Bucuresti) sa fac led-tuningul ...
__________________ GTS ^ Spirit sportiv ^ OPC ^ The blue fury ^