Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ramnicu Valcea

Reply

Thread Tools
Old 17-02-10, 19:10   #1381
lupalb

Stage 5

lupalb's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Masini vazute in Rm.Valcea

Cat de tare e.....aia daca o lasi numa cu piese originale o sa fie beton. Doar o culoare ar schimba looku, atat...
lupalb is offline   Reply With Quote
Old 17-02-10, 19:24   #1382
L4uR

Stage 5

L4uR's Avatar

din moment ce e in retro mobil...banuiesc ca e totul original...
L4uR is offline   Reply With Quote
Old 17-02-10, 19:57   #1383
Carnew

Stage 3

Quote:
Originally Posted by ice_wysss View Post
Din `67 si pana acum 2 ani,masina ati pastrat`o in familie..daca ai/ati tinut`o atata timp...(din `67 si pana in 200...merita sa o pastrezi/pastrati...Mi se pare ceva dubios..de 2 ani te gandesti la masini clasice...si culmea..acum 2 ani Rekordu` a parasit familia..ciudat...In fine...Toate cele bune
Am promis ca voi cauta inregistrarea video si voi posta aici cateva poze! Masina a patit si un accident pana sa o vand....(de fapt tata a vandut masina..cu acordul tuturor) am avut piese de rezerva (originale) iar reparatia a fost facuta de noul propietar ! Poate ca m-am exprimat eu gresit...dar masina nu este vanduta acum 2 ani ! In 2002 ne-a parasit! Iar in 2008 am incept sa ma gandesc serios la o alta masina clasica cum am mai scris ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P1050543.JPG
Views:	73
Size:	3.93 MB
ID:	1320139   Click image for larger version

Name:	P1050549.JPG
Views:	70
Size:	3.98 MB
ID:	1320140   Click image for larger version

Name:	P1050537.JPG
Views:	60
Size:	4.06 MB
ID:	1320141  

Name:	P1050539.JPG
Views:	70
Size:	4.01 MB
ID:	1320142   Click image for larger version

Name:	P1050550.JPG
Views:	63
Size:	3.97 MB
ID:	1320143   Click image for larger version

Name:	P1050561.JPG
Views:	61
Size:	4.32 MB
ID:	1320144  

Name:	P1050558.JPG
Views:	66
Size:	3.98 MB
ID:	1320145  
Carnew is offline   Reply With Quote
Old 17-02-10, 19:59   #1384
trafy-vr6

Stage 5

trafy-vr6's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Rally]
[Shadows Racing Team]
[ALFA ROMEO]

masina era cumva la shaormeria con tutto de pe arges ? acolo in gang
trafy-vr6 is offline   Reply With Quote
Old 18-02-10, 01:35   #1385
DjRainManFast

Stage 5

DjRainManFast's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]

Nu a fost cumva parca ceva timp sus pe republicii, in capatul strazi la spital acolo, pe langa banca transilvania? tin minte dupa jantele alea! Si stiu ca masina era intr o stare foarte buna!
Old 18-02-10, 02:02   #1386
Carnew

Stage 3

Quote:
Originally Posted by DjRainManFast View Post
Nu a fost cumva parca ceva timp sus pe republicii, in capatul strazi la spital acolo, pe langa banca transilvania? tin minte dupa jantele alea! Si stiu ca masina era intr o stare foarte buna!
Ba da! A stat destul de mult acolo...eu nu stau in acea zona! Dar masina era parcata mai mereu acolo intre anii 2000-2002.In acea zona locuieste un fost angajat al tatalui meu care se ocupa de masina si venea la lucru cu ea din cand in cand...! In garaj nu mai avea loc, in curte ne deranja, la depozitul firmei nu se putea sa nu apara cate o zgarietura peste noapte si pe strada pe care locuiesc nu aveam unde! Dar a cam suferit saraca de la soare si ploi! Iar accidentul a fost facut tot de nenea' de care povestesc! Asa e cand o lasi pe mainile cui nu trebuie
Old 22-02-10, 01:15   #1387
luci4n_vl

Stage 5

luci4n_vl's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Carnew View Post
Da! si asta se vede..) dar de cele mai multe ori, senzatia este aceea de greata! (cel putin pe la noi prin ROMANIAKA'! ) Sunt evident si exceptii... iar de tabla asa e! SI cele mai vechi sunt bune...daca nu mai bune! Dar acum se foloseste caroseria din aluminiu la masinile noi!
salut la all....carnew...crede`ma....ii multumesc k imi apreciezi "ursul"..dar sa iti explic ceva...sunt masini in vl care chiar daca sunt vechi gen 92...94...fac senzatie pe strazi,si chiar intorc priviri invidioase de la propietari de x5 si q7...crede`ma, stiu c zic..martori am cum un posesor d pasat cc...la un semafor dadea din cap si imi aprecia o "pisica" d cand eram eu fecior...si asta s intampla in bucuresti..orice om d aici si`a pus sufletul si ambitia ca dintr`un fier vechi sa faca ceva frumos in felul lui...la unii au reusit...la altii au iesit un kitch...dar...parerea mea este ca..ar trebuii apreciata munca lor...chiar daca nu au o masina "noua"...cat despre varsta masinilor...nu ma laud...dar....cu o "pisica" 325 tds...am facut valcea-barcelona in 28 de ore...si pot spune ca masina sa comportat la drum mult mai bn decat un q7 sau un x5....si inca ceva...ai vrea sa sti cate masini de tonaj cum sunt q7 si x5 sunt vazute ca masini taranesti in ocident?...nu fac aluzie la tn...suntem in romania..si aici ce este mare..este si frumos..dar..afara....ce este mare este inutil...crede`ma...stiu c zic...inca odata ms pt apreciere fata de ursuletul meu...dar sa respectam si p cei care au pus suflet in masinile lor...
PS.daca iti place asa mult ursul....dc nu imi dai 5 mii p el?...oricum este la vanzare:P....glumeam.....sper sa nu fi suparat....si sa intelegi k...toata lumea asta....investeste multi bani...timp...si suflet sa le iasa ceva....ce lor le place..chiar daca la uni nu l plac.....

adios all...si rspect pt tuning.....

Keep talking bitches,cause i love attention!!!
luci4n_vl is offline   Reply With Quote
Old 22-02-10, 12:12   #1388
Carnew

Stage 3

Quote:
Originally Posted by luci4n_vl View Post
salut la all....carnew...crede`ma....ii multumesc k imi apreciezi "ursul"..dar sa iti explic ceva...sunt masini in vl care chiar daca sunt vechi gen 92...94...fac senzatie pe strazi,si chiar intorc priviri invidioase de la propietari de x5 si q7...crede`ma, stiu c zic..martori am cum un posesor d pasat cc...la un semafor dadea din cap si imi aprecia o "pisica" d cand eram eu fecior...si asta s intampla in bucuresti..orice om d aici si`a pus sufletul si ambitia ca dintr`un fier vechi sa faca ceva frumos in felul lui...la unii au reusit...la altii au iesit un kitch...dar...parerea mea este ca..ar trebuii apreciata munca lor...chiar daca nu au o masina "noua"...cat despre varsta masinilor...nu ma laud...dar....cu o "pisica" 325 tds...am facut valcea-barcelona in 28 de ore...si pot spune ca masina sa comportat la drum mult mai bn decat un q7 sau un x5....si inca ceva...ai vrea sa sti cate masini de tonaj cum sunt q7 si x5 sunt vazute ca masini taranesti in ocident?...nu fac aluzie la tn...suntem in romania..si aici ce este mare..este si frumos..dar..afara....ce este mare este inutil...crede`ma...stiu c zic...inca odata ms pt apreciere fata de ursuletul meu...dar sa respectam si p cei care au pus suflet in masinile lor...
PS.daca iti place asa mult ursul....dc nu imi dai 5 mii p el?...oricum este la vanzare:P....glumeam.....sper sa nu fi suparat....si sa intelegi k...toata lumea asta....investeste multi bani...timp...si suflet sa le iasa ceva....ce lor le place..chiar daca la uni nu l plac.....

adios all...si rspect pt tuning.....
Nu ai pt. ce sa imi multumesti! Din punctul meu de vedere, meriti toata stima si respectul! Eu nu am spus ca nu le apreciez munca si timpul investit....doar am subliniat ca nu le-a iesit! (la unii)...! Daca eram pasionat de tuning, cu siguranta iti cumparam ursuletul....dar cum bine ai observat, prefer masini clasice (originale 80%) asta in afara de masini de zi cu zi STOK! In afara de jante (dar nu la orice masina ) nu as face! Dar cred ca stiu sa apreciez un tuning cat de cat! Iar al tau ramane nr. 1 pt. mine la masini mai vechi!Repet! Din ce am vazut postat pe aici...
ps.Stiu ca SUV-urile sunt inutile in principiu....dar pt. mine a fost destul de util! Chiar nu as fi facut fata cu o berlina , coupe etc. daca stau sa ma gandesc pe unde o bag eu si la ce o folosesc ! Dar nici de offroader nu am nevoie..(gen GL,Defender , Wrangler s.m.departe)
Old 06-03-10, 16:24   #1389
IONUT-GBP

Stage 5

IONUT-GBP's Avatar

bentley
Attached Thumbnails

Name:	bentley2.jpg
Views:	130
Size:	116.9 KB
ID:	1347997  
IONUT-GBP is offline   Reply With Quote
Old 06-03-10, 16:47   #1390
L4uR

Stage 5

L4uR's Avatar

azi ...ora 4...centru....maybach
L4uR is offline   Reply With Quote
Old 06-03-10, 18:47   #1391
MiTzA-

Stage 5

MiTzA-'s Avatar

azi prin tot orasul a bantui o skoda fabia allroad :-s

daca are cineva poze cu ea e rugat sa posteze :-s
MiTzA- is offline   Reply With Quote
Old 06-03-10, 19:35   #1392
MiTzA-

Stage 5

MiTzA-'s Avatar

acu serios, vazui un golf5 r32 dala , albastru, cu nr de bucuresti.....smecher rau ....se intrecea singur
Old 06-03-10, 20:38   #1393
GOGU_VL
BMW Driver

Stage 5

GOGU_VL's Avatar

Member of:
[BMW]

Quote:
Originally Posted by MiTzA- View Post
acu serios, vazui un golf5 r32 dala , albastru, cu nr de bucuresti.....smecher rau ....se intrecea singur
Posesor e.....Susanu Nicusor, de la Play AJ....manele
GOGU_VL is offline   Reply With Quote
Old 06-03-10, 22:47   #1394
MiTzA-

Stage 5

MiTzA-'s Avatar

pe bune ?)
Old 06-03-10, 22:49   #1395
yg.alex
VW Driver

Stage 5

yg.alex's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by MiTzA- View Post
sau B 11 AJA....Roibu...
yg.alex is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -