(! Ce a fost si ce ce a ajuns...! Mai bine spus la cine a ajuns! Un S class din 2003 dat cadooooo )) vecinului meu (DUMI pt. cei mai apropiati ) de guvernul de atunci! Masina a fost vanduta in 2009 ...de atunci a schimbat multi propietari! Am avut multe poze cu ea...dar le-am pierdut cand am virusat calcul..! Am cautat din curiozitate pe net numarul....si am gasit un site din DEVA...! Cica propietarul actual, e un cocalar de zile mari! Masina este speciala...are blindaj b4 ( Guard b4 pe spate numai)!
Eu masina asta am tot vazut-o prin Pitesti... foarte foarte des si ma uitam la numar... apoi ma uitam la cel care o conduce... si nu intelegeam cum a reusit ), dar acum ca s-a elucidat misterul dorm linistit. Bafta
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
Re: Masini vazute in Rm.Valcea
Aseara am vazut pe bulevard o masina care nu o mai vazusem demult...e vorba de un Opel Kadett GSi... VL 10 GSI...chiar m-am bucurat sa vad ca e inca pe strazi...felicitari propietarului
Aseara am vazut pe bulevard o masina care nu o mai vazusem demult...e vorba de un Opel Kadett GSi... VL 10 GSI...chiar m-am bucurat sa vad ca e inca pe strazi...felicitari propietarului
App lupalb, parca citisem p'aici ca ti'ai pus suspensie sport, dar e cumva reglabila? Daca DA, plinge s'o mai cobori (sunt cel care i'ai dat cheia la SB de la 330d)
pfuaaaaaaaaaaaa....pai de ce nu ai zis mane ca tu esti?? hahahahahaha
Stiu ca plange, dar nu e reglabila, is numa` arcurile
Scuze daca am parut mai tacut, dar abea ma trezisem..