Quote:
Originally Posted by Carnew
Sunt atatea Bmw-uri frumoase in Valcea si voi postati toate rablele pe aici...(cu exceptia M-urilor)
|
Frate eu am o masina care ma multumeste pe mine.. Nu spun ca nu m-ar multumi si un Q7... dar prefer sa o am pe asta care mai are un pic si se duce in armata... aia e , o astept un an si vine barbata... e si ea totusi in floarea varstei,are ver-o 17 ani.. u la 17 ani erai RABLA?
Prefer mult mai mult o masina veche ingrijita si pastrata bine decat una noua...La alea noi te uiti si zici :MAMA CE AU SCOS ASTIA..si gata! cand vezi una veche zici : CE DEMENT,CE PASIONAT,FRUMOASA E MA!!! UITE CE MASINA VECHE SI CE INGRIJITA E!
Ideea e ca se vorbeste mai mult si se sau dau coate mai des la o masina veche intretinuta decat la una noua...
De masinile noi se vorbeste mai mult numai la cele cu performante mari si care sunt foarte scumpe motiv pentru care nu si le permite orcine!
Eu am mai avut o masina la fel de veche de care am fost foarte multumit si am primit multe complimente pt felu` in care arata!
Acum fiecare cu gustu` si cu buzunaru` lui...
Decat sa zici u ca domne aia e rabla,aia nu e rabla.... mai bine te abtii.. ca eu unu daca sunt pasionat putin imi pasa parerea ta... pt ca pe langa 1 care nu apreciaza mai sunt alti 10 care o fac si sunt si recunoscatori pe de alta parte de munca depusa!
In legatura cu "coltu` blocului" si acolo la fel... ca eu daca nu imi permit sa o fac unde te duci u cu Q7`ele aia e , o iau pe bucati din fata blocului si o fac in casa cu oja lu` mama pt ca sunt pasionat si imi place...!
Sunt discutii diferite... ce zici u si ce facem noi...
Oricum nu ma deranjeaza ca tie nu iti plac "rablele"... stai u linistit ca sunt altii care le cauta si nici pe departe nu sunt nevoiti sa posede una!
E vorba de pasiune!
Vreau sa sti ca tot ce am scris nu e cu suparare sau vre-o injectie.Din contra,daca cumva am deranjat pe cineva imi cer scuze!
Eu mi-am spus parerea!
IMI PLAC RABLELE!!!
Restu` e CanCan