14-02-10, 21:58
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re: Masini vazute in Rm.Valcea
Quote:
Originally Posted by Carnew
Ok ! Ce vrei sa iti spun acum? Daca tie/voua va plac toate porcariile de tuningurui si considerati ca sunt mai tari sau mai frumoase ca acel ursulet alb sau cel din BUCURESTI,(ma refer la ce este postat aici) nu la ce este in VALCEA, foarte bine! Dar cum bine ai punctat mai sus, din moment ce sunt si masini stok(de lux sau nu) , eu de ce nu as posta? Postez pt. cei care au postat ca si mine (unde nu trebuie ce'i drept) ! Au inceput asa, asa se va termina! Acum nu eu sunt principalul vinovat pt. asta! Imi asum vina ca am inceput sa spun (un adevar... dar se pare ca pe aici nu este apreciata sinceritatea) si am facut rable niste ,,bijuterii ale tuningului''! Mi-am cerut scuze, m-am revansat cu niste poze pe gustul vostru si cam atat!
|
Te credeam mai rasarit dar m`am inselat. Nu era vb de ce masini postezi sau ce masini erau postate. Nu te obliga nimeni sa postezi masini in primu rand, nu supara pe nimeni nici un adevar ca nu e vreun adevar in ceea ce zici tu. Nu cred vreodata in istorie ca vreun adevarat pasionat de sportu asta o sa fie de acord cu tine. Era vb de conceptia ta asupra masinilor vechi reconditionate de catre pasionati. Dar in fine, oameni ca tine o sa aibe mari surprize in viata. Sati dau un ex din ce categorie faci parte, recent m`am contrazis cu cineva, ca un 320i 170 cp din 98, ma arde pe mine ca e din 92 si a lui e mai noua. In categoria asta de oameni te incadrez. In fine fiecare cu parerile lui.
|
|
|
14-02-10, 23:15
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Kaluvr6
Te credeam mai rasarit dar m`am inselat. Nu era vb de ce masini postezi sau ce masini erau postate. Nu te obliga nimeni sa postezi masini in primu rand, nu supara pe nimeni nici un adevar ca nu e vreun adevar in ceea ce zici tu. Nu cred vreodata in istorie ca vreun adevarat pasionat de sportu asta o sa fie de acord cu tine. Era vb de conceptia ta asupra masinilor vechi reconditionate de catre pasionati. Dar in fine, oameni ca tine o sa aibe mari surprize in viata. Sati dau un ex din ce categorie faci parte, recent m`am contrazis cu cineva, ca un 320i 170 cp din 98, ma arde pe mine ca e din 92 si a lui e mai noua. In categoria asta de oameni te incadrez. In fine fiecare cu parerile lui.
|
Cum prea multa vorba strica, o sa spun scurt si la obiect!(pe ROMANESTE! ) Ca pana acum se pare ca nu ati inteles nimic din ce am scris!
Am comentat aici la doua serii 3 parca, ca sunt rable) ! Am postat si masini noi (asta pe langa cele tunate), sa mai schimb monotonia! Cineva a inceput sa ma critice ca pe aici nu prea au ce cauta masini noi! Altii ca de ce le fac ,,bijuteriile'' rable! Mi-am asumat greseala ca am postat acele masini noi! Dar nu am postat ca sa fac concurenta celor tunate! Eu nu amestec lucrurile! Tuningul il compari cu alt tuning! Nu cu masini noi! Dar am vrut sa subliniez ca acele masini tunate (majoritatea nu toate) de aici, nu merita sa fie postate! Sunt de prost gust, sunt de proasta calitate si ar trebuii sa se posteze ceva de la ursul alb in sus! Dar cum voua va plac cele nasoale, am postat si eu GOLFUL acela sinistru, si nu numai! Iar Bmw-ul din Bucuresti, este urat! Dar macar nu e pericol pubilc...cum sunt multe pe aici!Se vede calitatea si este mai de bun gust fata de multe postate de voi!
|
|
|
15-02-10, 00:44
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Cine nu apreciaza o ``clasica``,nu merita una ``moderna``...
|
|
|
15-02-10, 09:45
|
|
 Stage 5
|
@Carnew: Dute frate si lasa-ne. Asta nu e un forum pentru toti smecherasii care au masini bengoase. Asta e forum pentru ce-i care stiu sa aprecieze tuningul de bun gust si tuningul dus la extrem. Te rog sa ne lasi, ai aberat in atatea posturi si ai provocat atata lume. Paaaaaaaaaaaaaaa
|
15-02-10, 10:36
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by DannyKid
@Carnew: Dute frate si lasa-ne. Asta nu e un forum pentru toti smecherasii care au masini bengoase. Asta e forum pentru ce-i care stiu sa aprecieze tuningul de bun gust si tuningul dus la extrem. Te rog sa ne lasi, ai aberat in atatea posturi si ai provocat atata lume. Paaaaaaaaaaaaaaa
|
Smecherasi auzi   )! O masina ,,bengoasa'' cum spui tu, este pentru persoanele cu capul pe umeri si picioarele pe pamant! Voi sunteti smecherasii nu eu! Ati intoxicat Valcea cu mizerile voastre! Care e problema ta pana la urma? Nu vezi ca pe aici suntem impartiti? Treaba mea ce voi posta....(si repet a zecea OARA! Sunt zeci pe aici care dorim sa vedem masini NORMALE sau masini tunate de buna calitate si cat de cat modificate cu gust)! Nu toate putorile ordinare! De acum nu mai are rost sa fiu politicos pe aici!
|
|
|
15-02-10, 10:37
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti]
|
Din pacate 4tuning este inca un forum public destinat fiecarui pasionat auto, fie el de masini 4x4, de raliu, de show, de drift...etc! Tuning dus la extrem? cel putin prin valcea mai putin! Omu si-a spus parerea lui, cu care majoritatea nu suntem de acord, dar asta nu ii interzice sa mai intre pe forum. Cu timpul daca mai sta pe aici...si ajunge sa prinda ideea, poate se schimba si o sa inteleaga! nu cred ca e forum exclusivit, si mai ales nu stiu cati dintre utilizatori au masini tunate , si mai ales cu tuning dus la extrem! Totusi nu inteleg dc este atat de multa agitatie, pe baza unui om pe care nici macar nu il cunoastem, inseamna ca orice rau voitor...isi face user , posteaza ceva...si noi ajunge sa ne certam si sa devenim irascibili! Daca userul respectiv are caracter, se prezinta ca tot omul la c.v , lasa niste date de contact, si isi exprima dorinta de a intra in comunitate pentru a discuta despre pasiunea noastra comuna, masinile! Daca nu .....eu nu cred ca are rost sa ne mai stresam aiurea!
|
15-02-10, 10:55
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4Rally] [Shadows Racing Team] [ALFA ROMEO]
|
sper sa fie ultimul post pe acest subiect, altfel voi lua altfel de masuri ! Multumesc pentru intelegere din partea tuturor
@Danny: daca omului nu ii place ce punem noi aici si nu e de aceeasi parere cu noi nu poti sa ii tai gatul....asa cum nici noi nu ti`am taiat tie gatul la unele faze ! Si las`o mai usor cu gura si cu amenintarile...nu uita ca unii sunt tari in tastatura si cand ies pe strada se uita in stanga si dreapta....sau tu oi fi "al mai tare din varfu` dealulul"
Last edited by trafy-vr6; 15-02-10 at 10:57.
|
|
|
15-02-10, 11:07
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by trafy-vr6
sper sa fie ultimul post pe acest subiect, altfel voi lua altfel de masuri ! Multumesc pentru intelegere din partea tuturor
@Danny: daca omului nu ii place ce punem noi aici si nu e de aceeasi parere cu noi nu poti sa ii tai gatul....asa cum nici noi nu ti`am taiat tie gatul la unele faze ! Si las`o mai usor cu gura si cu amenintarile...nu uita ca unii sunt tari in tastatura si cand ies pe strada se uita in stanga si dreapta....sau tu oi fi "al mai tare din varfu` dealulul"
|
Mda....si eu sper sa se termine...
ps: sunt de aceeasi parere cu voi, dar nu in totalitate! Din 4 pagini scrise nu se mai intelege nimic!  Haideti sa o lasam balta si sa postam fiecare ce vrem!
|
|
|
15-02-10, 12:59
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Iar Bmw-ul din Bucuresti, este urat! Dar macar nu e pericol pubilc...cum sunt multe pe aici!
Salut,
Ai mers cumva cu BMW`ul din Bucuresti?Daca esti amabil,enumera cateva masini postate aici cu,care ai mers tu si le cataloghezi drept pericol public.Ai cumva puteri paranormale si iti poti da seama in ce stadiu se prezinta masinile doar privind la poze?Daca posezi asa ceva,da`mi voie sa te felicit si as vrea sa te propun daca imi permiti la Cartea Recordurilor.
Nu pricepi nimic din ce ti se spune.Sunt baieti (dau cateva exemple: Kalu Corrado VR6,Teo BMW E36,Gogu BJP BMW E36,Sobo,BMW E36,Omulet,VOLGA reconditionata de la a la z,nu stiu numele celui care lucreaza la Pompieri,tot respectu acel domn cu paru alb care are un Ford Granada de prin anii `79..si lista poate continua)care au facut tot posibilul sa pastreze o ``clasica`` pt ca sunt multi ca tine care s`au nascut in era Q7,X5 si nu au habar ce inseamna o `clasica`..Ar fi multe de zis pe tema asta ..dar...OMU` CAT TRAIESTE,INVATA...asa vei face si tu..sunt sigur ..Te salut si sper ca nu te`ai suparat pe mine..
|
|
|
15-02-10, 13:42
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by ice_wysss
Iar Bmw-ul din Bucuresti, este urat! Dar macar nu e pericol pubilc...cum sunt multe pe aici!
Salut,
Ai mers cumva cu BMW`ul din Bucuresti?Daca esti amabil,enumera cateva masini postate aici cu,care ai mers tu si le cataloghezi drept pericol public.Ai cumva puteri paranormale si iti poti da seama in ce stadiu se prezinta masinile doar privind la poze?Daca posezi asa ceva,da`mi voie sa te felicit si as vrea sa te propun daca imi permiti la Cartea Recordurilor.
Nu pricepi nimic din ce ti se spune.Sunt baieti (dau cateva exemple: Kalu Corrado VR6,Teo BMW E36,Gogu BJP BMW E36,Sobo,BMW E36,Omulet,VOLGA reconditionata de la a la z,nu stiu numele celui care lucreaza la Pompieri,tot respectu acel domn cu paru alb care are un Ford Granada de prin anii `79..si lista poate continua)care au facut tot posibilul sa pastreze o ``clasica`` pt ca sunt multi ca tine care s`au nascut in era Q7,X5 si nu au habar ce inseamna o `clasica`..Ar fi multe de zis pe tema asta ..dar...OMU` CAT TRAIESTE,INVATA...asa vei face si tu..sunt sigur ..Te salut si sper ca nu te`ai suparat pe mine..
|
Nu...de ce sa ma supar! Dar vad ca tu amesteci masinile clasice (de epoca) reconditionate cu masini tunate! Nu au nici o legatura! O masina clasica are piese originale si este pastrata original! Aici eu vb.cateva masini tunate ca la balamuc! De pericole publice (din cauza tuningului prost ) ! Unui posesor de Audi acum un an, i-a zburat bucati din tuning in timpul mersului! Daca era un motociclist in spate, il nenorocea!(si nu parea de proasta calitate)! Nu am mers cu acele masini de spui tu, dar le-am vazut pe viu si nu arata prea incantator! Dar mai conteaza....tuning sa se numeasca nu?  ))))
|
|
|
15-02-10, 13:52
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Carnew
Nu...de ce sa ma supar! Dar vad ca tu amesteci masinile clasice (de epoca) reconditionate cu masini tunate! Nu au nici o legatura! O masina clasica are piese originale si este pastrata original! Aici eu vb.cateva masini tunate ca la balamuc! De pericole publice (din cauza tuningului prost ) ! Unui posesor de Audi acum un an, i-a zburat bucati din tuning in timpul mersului! Daca era un motociclist in spate, il nenorocea!(si nu parea de proasta calitate)! Nu am mers cu acele masini de spui tu, dar le-am vazut pe viu si nu arata prea incantator! Dar mai conteaza....tuning sa se numeasca nu?  ))))
|
creca ai confundat topicu, pericolele alea noi le numim kitch tuning, vezi topicu. Daca o sa`mi sara vreo roata cel putin mie o sa`mi cer scuze, da nu cred ca tu stii sa ai grija de masina ta cum avem unii din noi, nu am grija de mine cum am de ea, in schimb tu daca dai intr`o groapa probabil zici las ca face tata, noi il "blahoslovim" e primar ne da o lacrima pe obraz  ) si suntem mai atenti. Acum va d ca o dai in diverse, prima data ai zis ca toate sunt rable acum te referi la 2 masini, maine zici ca ai glumit. Nu ne intereseaza pe noi conceptiile tale atata timp cat le tii pt tine da cand faci o afirmatie care ataca o gramada de lume vii cu argumente iar tie iti lipsesc. Nu ma intereseaza pe mine ca lu nea gigi i`a zburat tuningu, nu mi`a zburat mie sau la altu de pe forumu asta. daca binevoiesti te invitam la o intalnire intre rable as le studiezi mai atent. Sau citeste munca depusa la unele din rablele astea si o sa vezi ca unele din ele valoreaza poate si mai mult decat o masina noua
|
|
|
15-02-10, 13:53
|
|
Stage 3
|
Apropo de masini clasice... pana anul trecut am avut Un Opel Rekord coupe din 67! Masina a fost a tatalui meu care din 67 pana acum, nu a mers foarte mult cu ea...avea 40 de mii de KM! 96% era originala+ cateva piese de rezerva! Am renuntat la ea din pacate...dar cine a cumparat aceasta masina, (nu este din VL), o pastreaza asa cum e! Totusi masina este tunabila...am vazut modele de Rekord tunate senzational ! Dar pe aici trebuie sa recunosti ca nu se poate pomenii de asa ceva!
|
|
|
15-02-10, 14:03
|
|
 Stage 5
|
Intotdeauna o masina din 90, frumos modificata, fie ca e exterior/interior va face mai multa senzatie decat una noua  .
Apropo, tabla de pe masina din 90 era/e mult mai buna decat tabla de pe o masina din 2009/2010  .
|
|
15-02-10, 14:39
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by MiTzA-
Intotdeauna o masina din 90, frumos modificata, fie ca e exterior/interior va face mai multa senzatie decat una noua  .
Apropo, tabla de pe masina din 90 era/e mult mai buna decat tabla de pe o masina din 2009/2010  .
|
Da! si asta se vede..  ) dar de cele mai multe ori, senzatia este aceea de greata! (cel putin pe la noi prin ROMANIAKA'! ) Sunt evident si exceptii... iar de tabla asa e! SI cele mai vechi sunt bune...daca nu mai bune! Dar acum se foloseste caroseria din aluminiu la masinile noi!
|
|
|
|
|