Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Constanta

Reply

Thread Tools
Old 20-02-07, 22:30   #1426
Andrei Suzuki

Stage 5

Andrei Suzuki's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Street Gambler]
[Suzuki]
Default Re: Constanta - Accidente

Si ce chestie relativa este viata. Azi esti,maine nu mai esti. Poate din vina ta,poate nu.
Andrei Suzuki is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 00:15   #1427
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Acest topic nu este destinat in mod special acestui accident, deci nu va fii inchis.

Last edited by ERY; 21-02-07 at 08:49.
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 10:36   #1428
yulydelacamp2005

Stage 3

yulydelacamp2005's Avatar

Post Re: Constanta - Accidente

Dumnezeu sa-i odihneasca !!!
Pacat mare ca au fost copii, dar s-au jucat cu viatza si de multe ori pierzi !
yulydelacamp2005 is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 10:53   #1429
CT-05-UST

Stage 4

CT-05-UST's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
[DACIA]

in legatura cu tragedia Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care s-au dus si de paul sa aiba grija pt ca el chiar a avut zile dar are nevoie si de ajutorul nostru adik are nevoie de sange si piele suntem oameni si omeneste este sa ne ajutam aproapele
Vodafone 0730247800
Orange 0745085458

Last edited by ERY; 21-02-07 at 10:59.
CT-05-UST is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 15:30   #1430
BH 07 MDF

Stage 5

Member of:
[VW]
[SKODA]
[Toyota]
[2 Roti]

Condoleante famililor indurerate !
BH 07 MDF is offline   Reply With Quote
Old 21-02-07, 15:54   #1431
ROSSI 46

Stage 5

ROSSI 46's Avatar

vreau sa donez piele dak mai este nevoie....ashtept un mesaj pe privat concret de la cineva care cunoshte situatzie indeaproape....
ROSSI 46 is offline   Reply With Quote
Old 22-02-07, 05:25   #1432
Light

Stock

Pentru cei care nu stiu cum s-a intamplat exact , va rog sa tine-ti gura inchisa pentru ca eu am fost prezent la accident si totul s-a intamplat in fata mea. Nu a fost nici o cursa ilegala de masini , nu se intrecea nimeni ci a fost vorba doar de teribilism. TL 13 GGG rula cu o viteza aprox. de 200 de km/h pe banda 1 , moment in care a intrat in sensul giratoriu si a pierdut controlul masini. Soferul nu a avut nici macar intentia de a apasa pe frana ... sunt martori care au fost in spatele lui si au vazut totul exact cum s-a intamplat. Nu a fugit nimeni de la locul accidentului si pentru cei care le place sa arunce vorbe'n vant , sa stie ca imediat dupa impact eu am fugit catre Porsche si am incercat sa ajut cu tot ce am putut ... a reusit sa iasa din masina Paul dupa care Gociman care a ars de viu in fata mea la 10 metri distanta. Nu am putut face nimic decat sa ma uit cu lacrimi indurerate si sa tip la el sa se traga din foc. Masina exploda din 5 in 5 secunde iar flacarile erau de circa 3-4 metri. Nu puteai sa te aproii de masina ... a fost un dezastru ! Am fost la sediul de Politie Rutiera Constanta , am dat declaratie verbala + scrisa povestind exact cum s-a intamplat asa ca pentru ce`i care nu cred se pot duce sa verifice declaratile date de catre conducatorul auto al autoturismului AUDI TT de culoare neagra cu nr. de inmatriculare CT 84 NCA . Sincere condoleante famililor si fie ca Dumnezeu sa'i odihneasca in pace !
Light is offline   Reply With Quote
Old 22-02-07, 07:28   #1433
X-man

Stage 2

X-man's Avatar

Salut, vroiam si eu sa te intreb,nu sa te acuz,...sa nu ma intelegi gresit,inteleg ca totul s-a petrecut repede si toti cred ca ati fost speriati,dar crezi ca daca aveai la indemana un extinctor ati fi putut macar sa incercati sa stingeti flacarile de pe ei?nu de pe masina...sau focul de pe masina era foarte mare si ei prea aproape de masina ca sa risti asa ceva?...mai ales ca ai spus ca exploda des masina...nu stiu intreb si eu...imi pare foarte rau pt ce s-a intamplat,nu-i cunosc personal dar m-au impresionat foarte mult cele intamplate...
X-man is offline   Reply With Quote
Old 22-02-07, 11:01   #1434
argenti

Stage 2

argenti's Avatar

HAI FRATILOR ODATA.. CA OMUL NU STA DUPA NOI ..!
se ofera drumul gratuit pana la bucuresti ... pentru o fasie mica de piele.. care oricum se regenereaza... totul se face sub anestezie ... si fara o picatura de sange.. ! ..

Respect si numai bine ..!
Sa-i lasam sa se odihneasca....

Last edited by ERY; 22-02-07 at 14:57.
argenti is offline   Reply With Quote
Old 22-02-07, 13:58   #1435
BH 07 MDF

Stage 5

Member of:
[VW]
[SKODA]
[Toyota]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by argenti View Post
se ofera drumul gratuit pana la bucuresti ... pentru o fasie mica de piele.. care oricum se regenereaza... totul se face sub anestezie ... si fara o picatura de sange.. ! ..
Se face atat tam-tam pe teme asta ... da nu inteleg de ce nu se gaseste o persoana mai apropiata sa doneze ? ... Adica ... am primit si mass pe messenger cu treaba asta ... Sau ce conditii trebuie sa indeplineasca cel care doneaza ? ...

P.S.Am inteles ca a aparut inmormantarea la TV ... nu are cineva link ?
Old 22-02-07, 14:47   #1436
argenti

Stage 2

argenti's Avatar

a aparut astA:
http://www.protv.ro/filme/opreste-ca...le=12883#12883

si asta..
http://www.protv.ro/filme/mai-bine-s...le=12970#12970

Last edited by ERY; 22-02-07 at 14:59.
argenti is offline   Reply With Quote
Old 22-02-07, 15:01   #1437
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Incetati cu disputele pe topicul acesta...vreti sa va ciondaniti...aveti alt topic, sau puteti sa va scrieti pe messenger. Sau mai bine va scuipati in fata. Mi-e egal. Dar nu aici.

Topic curatat.
Old 22-02-07, 15:07   #1438
ct03nut

Stage 1

Poate nu ai citit tot ce am scris.Poti continua discutiile pe alt topic. ..De exemplu cel cu divergente.Adica aici.

Last edited by ERY; 22-02-07 at 15:35.
ct03nut is offline   Reply With Quote
Old 22-02-07, 15:38   #1439
PYT

Stage 5

PYT's Avatar

n-o sa uit prea rpd acest accident, atat pt faptul k a facut inconjurul intregii tari atat de rpd, cat si pt k cei implicati erau din "lumea noastra", tineri si impatimiti de automobil. n-am avut nici cea mai mica legatura cu ei, dar o sa ramana vii in amintirea mea, macar si pt a-mi servi drept exemplu de ceea ce se poate intampla dintr-o clipa de neatentie combinata cu viteza excesiva. in concluzie, cred k ar trebui ca toti sa ne gandim de 2 ori inainte de a mai comite acte teribiliste, caci viata e prea scurta si nu merita irosita de la o varsta asa de frageda. condoleante familiilor, prietenilor si tuturor celor implicati afectiv in acest tragic accident. iar celor 3, sa le fie tarana usoara..
Old 22-02-07, 18:22   #1440
YZF-PWR

Stage 5

YZF-PWR's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
[Mitsubishi]
Exclamation Re: Constanta - Accidente

REPORTAJ SHOC DIN PARTEA PRO TV`ului , filmari cu Goci cu o saptamana inaintea accidentului
ACESTA ESTE LINK`ul : http://www.protv.ro/filme/tinerii-di...le=13163#13163

Liga Moderatorilor
YZF-PWR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -