Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 25-02-08, 22:35   #346
myself850

myself850's Avatar

Default Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..

Culmea ca sunteti prost informati si mai aveti si siguranta ca religia incurajeaza nestiinta.Na ce pot sa zic BRAVO!
myself850 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:36   #347
AAAAK

Stage 3

AAAAK's Avatar

Quote:
Originally Posted by myself850 View Post
Sa inteleg ca la tine se aplica faza cu "Crede si nu cerceta" care a fost scrisa de Iulius Celsus un anticrestin ca si tine.M-a luat durerea de cap cat de usor manipulabili sunteti!
Nush sincer care sunt cei manipulati .... am vazut in posturile tale ca spuneai de nush ce autori ,carti etc ,presupun ca tu ti-ai creat "propria" parere despre lumea asta din ce ai citit ,documentat;diferenta intre noi e ca tu te-ai documentat intai apoi ti-ai format o parare/credinta pe cand alti intai s-au trezit si apoi au inceput sa se mai documenteze .

Totusi nu ai zis concret in ce crezi u (scurt fara aberati de ale tale)
AAAAK is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:38   #348
Oxide

Stage 5

Member of:
[Moderators]

Quote:
Pai daca voi n-aveti habar despre ce vorbiti,credeti ca asta e scrisa in biblie cu "crede si nu cerceta" pai ce pretentii mai am de la voi,cand va contraziceti cu lucruri marunte...
Eu nu m-am contrazis cu absolut nimic.
Te lasam pe tine sa crezi ca destinul ti-a fost scris de cineva din ceruri si te manipuleaza ca pe o marioneta.Raman la ideea ca destinul ti-l faci tu si nu cineva care o arde printre nori.

Refuz sa mai postez pe topicul acesta...motivul ?! La fel cum zicea cineva mai sus : "pe tema asta dicutam la nesfarsit ..cine e credincios inrait ne va contrazice la nesfarsit".

Legat de film : e absolut genial , atat prima cat si a doua parte.

Last edited by Oxide; 26-07-08 at 20:42.
Oxide is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:40   #349
myself850

myself850's Avatar

In continuare te contrazici fara rost.Nu tocmai tu ziceai ca daca esti religios nu trebuie sa cercetezi(ca asa ai visat tu azi-noapte) si ca cei crestini sunt naivi si cred orice fara sa cerceteze.Deci asta se aplica in cazul ateilor dupa gandirea ta.
Old 25-02-08, 22:42   #350
myself850

myself850's Avatar

Trist dar adevarat...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
Old 25-02-08, 22:45   #351
myself850

myself850's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oxide View Post
eu nu m-am contrazis cu absolut nimic
te lasam pe tine sa crezi ca destinul ti-a fost scris de cineva din ceruri si te manipuleaza ca pe o marioneta...raman la ideea ca destinul ti-l faci tu si nu cineva care o arde printre nori

refuz sa mai postez pe topicul acesta...motivul ?! la fel cum zicea cineva mai sus : "pe tema asta dicutam la nesfarsit ..cine e credincios inrait ne va contrazice la nesfarsit"

legat de film : e absolut genial , atat prima cat si a doua parte
Da asa e,prima parte e genial de bine planuita incat oameni ca tine sa creada fara sa studieze ca na daca ateul vostru a zis "crede si nu cerceta" trebuie sa va luati dupa el
Old 25-02-08, 22:46   #352
Oxide

Stage 5

Member of:
[Moderators]

Quote:
Trist dar adevarat...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
Exact , in loc sa ne vedem de vietile noastre si sa ne cladim un viitor cat mai frumos si prosper ne rugam la doamne-doamne sa ne cada banii , masinile si casele din cer.......

Last edited by Oxide; 26-07-08 at 20:42.
Oxide is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:46   #353
AAAAK

Stage 3

AAAAK's Avatar

oxide "legat de film : e absolut genial , atat prima cat si a doua parte"
sunt multe documentare ce merita vazute (decat sa te uiti la stirile de la ora 5 sa vezi cum isi violeaza unu bunica...) pacat ca sunt f putini pe care chiar sa-i intereseze ce se intampla pe lumea asta .
Old 25-02-08, 22:50   #354
myself850

myself850's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oxide View Post
exact , in loc sa ne vedem de vietile noastre si sa ne cladim un viitor cat mai frumos si prosper ne rugam la doamne-doamne sa ne cada banii , masinile si casele din cer.......
Se vede clar ca ai o pregatire spirituala foarte slaba,pur si simplu tu nu judeci cum ar trebui sa judece un om intelectual care stie ce e mai pretios in viata in afara de masini,bani,etc.
Old 25-02-08, 22:53   #355
myself850

myself850's Avatar

Quote:
Originally Posted by AAAAK View Post
oxide "legat de film : e absolut genial , atat prima cat si a doua parte"
sunt multe documentare ce merita vazute (decat sa te uiti la stirile de la ora 5 sa vezi cum isi violeaza unu bunica...) pacat ca sunt f putini pe care chiar sa-i intereseze ce se intampla pe lumea asta .
Intradevar ar trebui sa se uite si altii la documentare de genul,numai sa scoata prima parte din zeitgeist ca vad ca v-a aburit de tot la creier si nu mai judecati logic,credeti ca vi s-a dat mura in gura dar de fapt fi s-a dat un trandafir frumos cu spini.
Old 25-02-08, 22:58   #356
myself850

myself850's Avatar

Quote:
Originally Posted by Trickz View Post
@oxide: zici ca50% apereaza numai la nevoie...nu stiu de procentaj...dar oricum..cum ti'am zis si pe mess..e o diferenta intre credinta si biserica(institutie). cine are credinta adevarata, nu apeleaza "numai" la nevoie..de fapt, nu stiu cum sa zic...nu prea apeleaza. este purul lui reper fata de realitate/etc. cei care au obsesie, si pupa mii de icoane si se roaga de 50 de ori pe zi, cer mai tot timpul ajutor, si cand nu au nevoie...
this is just my 2 cents..
Din pacate nu poti sa ii faci sa inteleaga pentru ca ei nu asculta pur si simplu.Ei vor sa il vada pe Dumnezeu in carne si oase
Old 25-02-08, 23:00   #357
AAAAK

Stage 3

AAAAK's Avatar

Quote:
Intradevar ar trebui sa se uite si altii la documentare de genul,numai sa scoata prima parte din zeitgeist ca vad ca v-a aburit de tot la creier si nu mai judecati logic,credeti ca vi s-a dat mura in gura dar de fapt fi s-a dat un trandafir frumos cu spini.

Esti asa incuiat la minte incat sa crezi ca din filmul asta ne-am schimbat parerea despre religie? eu nu mai cred in dumnezeu de pe la 15 ani. Probabil tu mai credeai in mos craciun atunci.
Old 25-02-08, 23:06   #358
myself850

myself850's Avatar

Quote:
Esti asa incuiat la minte incat sa crezi ca din filmul asta ne-am schimbat parerea despre religie? eu nu mai cred in dumnezeu de pe la 15 ani. Probabil tu mai credeai in mos craciun atunci.
Nu sunt incuiat la minte dar spune-mi si mie ce 'dovada' mai mare ai decat cea din Zeitgeist ca sa nu crezi in Dumnezeu.Ce te-a facut pe tine sa nu mai crezi in El?
Old 25-02-08, 23:11   #359
AAAAK

Stage 3

AAAAK's Avatar

Pai am citit biblia ... .Zeitgeist e doar un documentar care explica f bine cum s-a creat religia.
Zi-mi tu totusi d c crezi? sau in ce crezi
Old 25-02-08, 23:15   #360
myself850

myself850's Avatar

Banuiesc ca tu acum imi dai niste dovezi care sa ma lase masca,de aia astept atat de mult raspunsul tau,sigur o sa ma convingi si pe mine ca nu exista Dumnezeu asa cum te-ai convins si tu dupa marile descoperiri ,,,

Quote:
Pai am citit biblia ... .Zeitgeist e doar un documentar care explica f bine cum s-a creat religia.
Zi-mi tu totusi d c crezi? sau in ce crezi
Pai cum ai citit biblia cand tu imi zici ca 'filozofia' aia de Iulius Celsus e din biblie?

Last edited by MauS; 29-02-08 at 14:07.
- Copyright 2025 4Tuning -