16-02-08, 14:38
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..
Quote:
Originally Posted by metal_militia
mi-am luat Clubul Bilderberg - stapanii lumii de Cristina Martin si am citit 40 de pag pana acum...si nu m-a impresionat, adica stiam deja ce scrie aici...sa vad mai departe...sper sa merite 180 de mii pe care i-am dat pe ea....cand o termin va mai povestesc
|
Chiar sunt curios daca prezinta chestii noi.
sa ne zici cum a fost
si .. fir-ar sa fie, iar suntem 5 insi care discutam problema..
restu-s ocupati cu prosti sarind in casa si cu pisd3 peste care cade dulapul.
16-02-08, 15:02
|
|
Stage 3
|
https://www.youtube.com/watch?v=8S0bj...eature=related
Explica ce si cum e cu Paneta X ,care se pare ca exista,descoperita de multi ani. UItati-va la toate cele 5 parti.
Sorry dak a mai fost postat cumva.
|
|
|
16-02-08, 16:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dragos1989
trebuie sa ma interesez neaparat de faza cu 2012 si inversarea polilor..daca inseamna ce se tot vehiculeaza ca inseamna,rezulta ca ar trebui sa profitam de timpul pe care il mai avem left...si sa BURN RUBBER Screw Bitchez si toate cele )
|
Cam asa au reactionat oamenii in anul 1000, in fine, asemanator: au dat tot ce aveau ei saracilor, le-au aruncat, toata mancarea si bautura au consumat-o ca macar sa traiasca bine pana la "sfarsitul" lumii dupa care s-au urcat pe dealuri si au inceput sa se roage Lui Dumnezeu sa aiba mila de ei. Pana la urma s-au plictisit de atat stat pe dealuri, dandu-si seama ca nu se intampla nimic si au coborat. Dupa ce lucrurile au revenit la normal au inceput certurile si procesele pe bunurile care le dadura, si-au dat seama ca le lipseste mancarea, astfel ajungandu-se la un adevarat haos.
Exact asa a fost si in 2000, multi oameni erau exasperati ca vine sfarsitul lumii sau ca se vor strica (scuzati cacofonia) calculatoarele dar nu s-a intamplat nimic. Ar trebui sa ne uitam de doua ori la ce vedem pe net deoarece nu toate lucrurile sunt adevarate, unele sunt pure consipratii a caror autori cauta ceva senzational dar nu au nici o baza reala.
Nu neg faptul ca in 2012 nu se va intampla ceva, dar ar trebui sa cugetam putin inainte de a crede tot ce se scrie. Civilizatiile de mai demult stiau multe lucruri, pacat ca au disparut/distrus foarte multe inscriptii, carti care ar fi ajutat la dezlegarea multor mistere. In loc sa devenim mai inteligenti o data cu trecerea timpului parca ne prostim din ce in ce mai mult, mi se pare aberant inca sa se mai creda ca Pamantul este plan. Nu ar fi rau ca in 2012 sa se schimbe omenirea si sa devina ce a fost odata, sa se schimbe in ceva mai bun, sa dispara toata prostia care ne inconjoara.
|
|
|
16-02-08, 16:18
|
|
Honda Driver
Stage 1
Member of: [Honda]
|
eu am citit clubul bilderberg, dar stiam in mare parte ce scrie acolo...in afara de citatul ala pe care l-am pus si pe forum n-am gasit nimic nou...stiam informatiile prezentate in carte din diverse filme ...
|
|
|
16-02-08, 20:03
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sl1V3R
Cam asa au reactionat oamenii in anul 1000, in fine, asemanator: au dat tot ce aveau ei saracilor, le-au aruncat, toata mancarea si bautura au consumat-o ca macar sa traiasca bine pana la "sfarsitul" lumii dupa care s-au urcat pe dealuri si au inceput sa se roage Lui Dumnezeu sa aiba mila de ei. Pana la urma s-au plictisit de atat stat pe dealuri, dandu-si seama ca nu se intampla nimic si au coborat. Dupa ce lucrurile au revenit la normal au inceput certurile si procesele pe bunurile care le dadura, si-au dat seama ca le lipseste mancarea, astfel ajungandu-se la un adevarat haos.
Exact asa a fost si in 2000, multi oameni erau exasperati ca vine sfarsitul lumii sau ca se vor strica (scuzati cacofonia) calculatoarele dar nu s-a intamplat nimic. Ar trebui sa ne uitam de doua ori la ce vedem pe net deoarece nu toate lucrurile sunt adevarate, unele sunt pure consipratii a caror autori cauta ceva senzational dar nu au nici o baza reala.
Nu neg faptul ca in 2012 nu se va intampla ceva, dar ar trebui sa cugetam putin inainte de a crede tot ce se scrie. Civilizatiile de mai demult stiau multe lucruri, pacat ca au disparut/distrus foarte multe inscriptii, carti care ar fi ajutat la dezlegarea multor mistere. In loc sa devenim mai inteligenti o data cu trecerea timpului parca ne prostim din ce in ce mai mult, mi se pare aberant inca sa se mai creda ca Pamantul este plan. Nu ar fi rau ca in 2012 sa se schimbe omenirea si sa devina ce a fost odata, sa se schimbe in ceva mai bun, sa dispara toata prostia care ne inconjoara.
|
Cum sa dispara ma prostia ? Cand idiotii astia nu dau massuri decat cu .. alti idioti care se arunca unii pe altii in gunoaie,cu proaste peste cad obiecte din casa,sau cu alti prosti care sar in cada..
in fine , altceva, foarte bun si trist !! de vazut !! democratia !
Daca ati avut rabdare 6 minute sa vedeti o proasta dansand apoi vazand cum cade dulapu` pe ea, aveti rabdare sa vedeti si astea 6 minute in care este aratat cam ce inseamna democratia de azi in unele tari ,si la noi se practica,momentan doar pe stadioane and shit .. dar.. cam asta-i ideea trist, rau .. http://www.informationclearinghouse....ticle19347.htm
|
|
|
16-02-08, 21:02
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
|
|
|
17-02-08, 18:50
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
V for Vendetta , un film foarte bun,ideea e foarte buna.
|
|
|
17-02-08, 20:44
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
am vorbit cu unul pe un chat si zicea ca a vazut nush ce plm de film despre americani,si cica astia vor sa construiasca un dispozitiv care sa proiecteze imaginea lui iisus pe cer pt ca convinge oamenii ca a venit sfarsitu lumii ca sa nush ce plm..zicea ca filmul se numeste ceva de genu blood ben,dar nu e nimic cu numele asta pe ytube...aveti idee?
|
18-02-08, 18:22
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
|
Independenta Kosova => Al III-lea Razboi Mondial (multumita americanilor)
|
|
|
18-02-08, 20:00
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
mda ... cu toata "stima si respectul"
a se observa ghilimelele
|
|
|
19-02-08, 15:40
|
|
Stage 4
Member of: [Fiat]
|
nu stiu cat va rezista independenta Kosovo atat timp cat nu a fost recunoscuta de marea majoritate a statelor europene .Romania am vazut k va spune ,,nu'' pentru k un alt raspuns ar da idei mai multor minoritati chiar de la noi din tara sa faca acelasi lucru
Nu se anunta vremuri bune totusi
|
|
|
19-02-08, 19:27
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
|
Pentru cei care sunt interesati de masonerie, iluminati sau societati secrete, Ziarul Financiar a scos pe piata partea a 2-a a cd-ului intitulal Societati Secrete.
|
|
|
20-02-08, 11:58
|
|
|
Ma bucur ca mai exista oameni in Romania care stiu sa se uite si la altceva decat 'destepti' care cad in cap si binenteles ca cei care se uita la astfel de chestii 'intelectuale' sunt tot niste indivizi care au cazut tot in cap...
Voi ce parere aveti de faptul ca toti conspirationistii zic despre francmasonerie ca se ocupa cu ritualuri satanice si ca ar fi satanisti?Sa fie oare satana mai real decat Dumnezeu? Si apropo Alex Jones e crestin.Cum se face ca un om atat de bine informat inca mai crede in Dumnezeu
|
|
|
21-02-08, 23:19
|
|
Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup] [4Tuning International] [AirBrush] [4Rally]
|
sorry...cine e alex jones???
"am vorbit cu unul pe un chat si zicea ca a vazut nush ce film despre americani,si cica astia vor sa construiasca un dispozitiv care sa proiecteze imaginea lui iisus pe cer pt ca convinge oamenii ca a venit sfarsitu lumii ca sa nush ce plm..zicea ca filmul se numeste ceva de genu blood ben,dar nu e nimic cu numele asta pe ytube...aveti idee?"
la cat de prosti sunt americanii sunt mai mult decat sigur ca vor crede in asa ceva...... e deja penibil la ce se ajunge
Last edited by MauS; 22-02-08 at 10:40.
|
|
|
22-02-08, 16:27
|
|
|
Alex Jones este unul dintre cei mai mari conspirationisti care a facut o serie de documentare in care sa informeze lumea despre cip, illuminati etc printre care si "ENDGAME","TERRORSTORM" ..
El a reusit sa patrunda in una dintre cele mai ascunse locuri din America si anume Bohemian Grove unde se practicau ritualuri satanice,daca nu ati vazut acest documentar vi-l recomand!uitati prima parte apoi cautati pe profilul userului ca are toate partile
https://www.youtube.com/watch?v=hnpFfBMgfKU
Sa-mi spuneti ce parere aveti !!
|
|
|
|
|