Quote:
Originally Posted by pHlow
Am citit cam tot ce s-a scris .. mi se pare ciudat cum toata lumea s-a trezit de la un film.. Intradevar cativa indivizi vor sa conduca tot... si ii doare-n p*** de noi , de restul ... Toata lumea isi da cu parerea, ca o sa se intample ca o sa .. etc... .Dar,doar ne speriem si atat.. nu rezolvam nimic. Santos tu ai deschis topicul.. ai de gand sa faci ceva in legatura cu asta? Sa protestezi.. sa ..nu stiu.. orice..?! Daca nu... eu nu vad rostul discutiei. Doar ca sa stim si atat, sa traim mai cu frica?
|
Tie dupa ce ai aflat asta iti e frica? Asta e reactia ta ? Mai multa frica ?
Cand esti pe un camp .. noapte... si vezi o umbra miscandu-se pe camp .. te sperii , iti e frica, dupa care, ala cu care esti in masina, iti zice, stai linistit, e o vulpe, deja te-ai linistit, STII CE E!
Filmul asta nu a facut decat sa-ti deschida ochii,sa iti arate ce altii nu iti arata! Nu vad cum poti sa fii mai speriat, sa-ti fie mai multa frica,acum ca stii ce se intampla si de ce! In fine,asta e problema ta, nu te astepta sa-ti raspund eu tie la intrebarile tale. Tu trebuie sa te gandesti ptr tine ce e de facut , ce vrei sa faci,daca vrei sa faci ceva , si tot asa.
pufy [quote] nu am avut rabdare sa ma uit la tot .tinand cont ca incep cu o gramada de minciuni , cea cu toate zeitatile care s-au nascut pe 25 decembrie , au murit si au inviat . cautati si o sa vedeti ca nu e adevarat . [/qoute]
pe tine am sa te rog frumos sa taci,sa ai bunul simtz sa te uiti la tot filmul, ocupatule care esti, si dupa ce vezi tot filmul,sa vii sa vorbesti cu noi , si cand o sa iti mai permiti sa vorbesti aici ,am sa te rog frumos sa vorbesti clar, nu ... filmu minte, interesati-va, si unde cand si cum,prietene.
Am dat filmul tuturor cunoscutilor...
1-o parte l-au dat mai departe sa-l vada si altii
2-o parte au zis,e minciuna. si au inchis.
3-o parte nici nu s-au uitat.
de 1 .. baieti destepti
de 2 .. retardati care n-au bunul simtz sa se uite in plm pana la capat , si abia dup`aia sa-si permita sa vorbeasca, atotstiitorii p1sd1 nu-s capabili sa digere astfel de informatii si vin si zic ca e minciuna.
de 3 .. nici nu mai vorbesc.
revenind la a 2-a parte, cei care vin si zic ca e minciuna
in primul rand or sa va zica urmatorul lucru
: o alta sursa de a scoate bani ... ptr un om care a scos un documentar ..
dat fiind faptul ca n-au avut bunul simtz sa se uite cu atentie si etc, au scapat faptul ca filmul e gratis, de vazut online , pe net, free of charge and so on ..
apoi vin si zic ca e minciuna, in film se spune clar, ceea ce este prezentat in film,nu trebuie luat ca fiind adevarul, se dau sursele, cine vrea, sa stea sa caute,adevarul ..
e mult mai usor sa refuzi .. o chestie, decat sa stai s-o calculezi s-o gandesti sa vezi cum e..
mi-e scarba.
si acum ,pufy ,te rog frumos de tot sa dezvolti alea 2 randuri senzationale pe care le-ai scris ...
daca ala care a facut filmu ,a reusit sa faca 2 ore ,de smecherie, poti si tu sa scrii mai mult de 2 randuri,nu ? ca ala e un prost, care a facut asta din lipsa de ocupatie, tu , esti smecher, n-ai 2 ore timp liber sa te uiti la el ..