19-01-09, 15:48
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..
|
|
|
19-01-09, 16:34
|
|
Suzuki Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
stiam deja de asta.
a citit badea intr-o noapte despre asta.
dar in rest nu prea apare nicaieri. pe nici un post tv. sau ceva. e mai de mai mare interes elodia si tampeniile astea.
parca asta era de pe vremea romanilor cum sa multumesti un popor. da-le mancare si spectacol.
|
|
|
20-01-09, 13:33
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by joy4
si cum crezi tu ca ai putea sa schimbi lumea?
|
E foarte simplu ..
Fii tu un om mai bun, schimbarea nu va ezita sa apara..
Am incercat chestia asta si chiar functioneaza ..
Sunt mult mai multumit cu mine insumi ..
asa schimbi lumea.. ca pana la urma suntem unu si acelasi ..
mai vezi cateva documentare si o sa ajungi la concluzia asta ..
tre sa plec la munca, nu pot sa detaliez, oricum nu cred c-as fi in stare , mai am de studiat
insa ma incanta gandul .. ca intr-un final lumea o sa se trezeasca
20-01-09, 13:46
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
ah, si recomand www.zeitgeistromania.ro un intreg forum ..
doar ptr asa ceva..
|
|
|
20-01-09, 13:55
|
|
Daewoo Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
E foarte simplu ..
Fii tu un om mai bun, schimbarea nu va ezita sa apara..
|
Intr-adevar, asa e!
|
|
|
21-01-09, 16:23
|
|
Stage 4
Member of: [PEUGEOT] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by B3ST
Mah, deci am ajuns intr-un stadiu in care sunt paralel cu religia. Deci mi se pare absurda. Daca cineva incearca sa ma contrazica, sa imi spuna undei dumnezeu la oamenii din afganistan, iran, israel?? Si sa nu imi spuneti ca ei nu sunt credinciosi, ca se roaga mai mult decat jumate din europa?? Mah, care e credincios, sa imi raspunda de ce se mor cu miliardele acolo? De foame, sete, boala, ARME ?
Sa zicem ca m-am uitat la film, si sunt satanist( ), de ce nu patesc nimic?
|
Sti de ce nu poate sa-i asculte DUmnezeu pe aceia ca e pre ocupat sa-ti caute tie creierul!mAI citeste,informeaza-te !
|
|
|
21-01-09, 16:34
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
E logic sa te sinucizi pentru o entitate (Allah)?!?.Doar aia fara creier care sunt condusi de iluzi pot sa gandeasca asa,pentru ce?!? devin ei cumva sfinti.Sunt de acord cu cele 10 porunci mai putin cu alea legate de D-zeu.
|
|
|
22-01-09, 00:51
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
it`s just a ride ...
zicea Bill Hicks parca..
https://video.google.com/videosearch?...m&hl=en&emb=0#
incercati david icke..
mind bending
|
|
|
22-01-09, 01:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by LAZ'u
Sti de ce nu poate sa-i asculte DUmnezeu pe aceia ca e pre ocupat sa-ti caute tie creierul!mAI citeste,informeaza-te !
|
Ce sa ma informez? Stiu ca exista dumnezeu, e clar ca exista si sunt sigur, dar nu exista asa cum ni se spune, si cum suntem invatati sa credem in el. El exista, dar nu isi baga mainile in viata omenirii. Sunt miliarde de alte planete pe care exista viata, si noi suntem una dintre ele! Probabil una dintre planete deja ne privesc si rad de noi cat de prosti suntem, iar pana nu ne trezim la realitate vom muri fara sa apucam sa intelegem ce rol are viata! (save the planet)
Mintea umana doar atat duce, deocamdata, noi inca ne dezvoltam, si mai avem multe de invatat, si se vor descoperii multe pe parcursul aniilor! Universul e mult mai complex decat cred "savantii". Asa cum nu putem face un caine sa vorbeasca, asa nici noi nu putem intelege adevarul despre dumnezeu si univers.
Unii savanti spun ca universul este in expansiune si va exploda odata, ca un balon, dar daca e asa atunci ce este in afara balonului?
Eu zic nu mai va rugati atata cand aveti nevoie de ceva! Mai bine ganditi cum rezolvati problema, deoarece pentru orice intrebare exista si un raspuns!
De acea s-a facut Zeitgeist, ca sa invatam sa gandim!
|
23-01-09, 00:12
|
|
Stage 2
|
adevar brut, zis pe fata...ramane doar ca restul lumii sa il vada ca atare. chiar ca te face sa vezi altfel lumea.
|
|
|
23-01-09, 15:39
|
|
4Tuning International Member
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
E penibil cat de usor poate fi manipulata lumea. Dintr-un singur film v-ati trezit cu totii la "adevar" (nu vorbesc de cei care chiar cauta,se informeaza etc.. cum e Santos). Pana acum erai credincios, iubeai (sau ma rog tolerai) sistemul si dintro data lumea e neagra si nimic nu e real.
Eu nu zic ca nu ar fi multe chestii adevarate dar filmul asta poate sa fie plin de minciuni. A verificat cineva sursa filmului? Materialele din care a fost inspirat? Chiar pe site-ul lor sunt publicate deci nu e mare secret. Eu am verificat cateva si unele sunt adevarate, dar sunt si destule care sunt doar partial. Deci nu te poti spune ca stii cum e lumea cu adevarat bazandu-te pe UN film.
Foarte multi acuzati ca bancile te fac sclavul lor, si ca banii nu sunt buni si in mare parte tot ce tine de asta. Acum am o intrebare pentru Santos si sper sa imi raspunda. Tu care ai urmarit atatea documentare, ce solutie propui, o solutie fiabila in locul celei actuale?(ma refer la bani)
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
|
|
|
23-01-09, 18:07
|
|
Stage 3
|
Nu stiu de ce unii au impresia ca filmul asta "a trezit lumea la adevar" . Phlow, sunt multi oameni pe lumea asta care nu sunt multumiti de sistemele existente ,satui de minciuni ,coruptie si etc ,prin filmul asta reusesti sa le explici si la altii cum gandesti . Crezi ca Santos sau altii care vorbesc despre filmul asta (il sustin) mergeau duminica la biserica sau erau fanii lui Bush sau ai sistemului bancar sau al petrolului inainte de aparitia filmului...???
|
|
|
23-01-09, 18:08
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
@phlow:
Solutia e propusa chiar in finalul filmului. Nu mai stiu cum e numit sistemul ala in film.
|
|
|
23-01-09, 18:21
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by pHlow
E penibil cat de usor poate fi manipulata lumea. Dintr-un singur film v-ati trezit cu totii la "adevar" (nu vorbesc de cei care chiar cauta,se informeaza etc.. cum e Santos). Pana acum erai credincios, iubeai (sau ma rog tolerai) sistemul si dintro data lumea e neagra si nimic nu e real.
Eu nu zic ca nu ar fi multe chestii adevarate dar filmul asta poate sa fie plin de minciuni. A verificat cineva sursa filmului? Materialele din care a fost inspirat? Chiar pe site-ul lor sunt publicate deci nu e mare secret. Eu am verificat cateva si unele sunt adevarate, dar sunt si destule care sunt doar partial. Deci nu te poti spune ca stii cum e lumea cu adevarat bazandu-te pe UN film.
Foarte multi acuzati ca bancile te fac sclavul lor, si ca banii nu sunt buni si in mare parte tot ce tine de asta. Acum am o intrebare pentru Santos si sper sa imi raspunda. Tu care ai urmarit atatea documentare, ce solutie propui, o solutie fiabila in locul celei actuale?(ma refer la bani)
|
o solutie e sa scoti banii din joc, e chiar atat de greu sa-ti imaginezi o lume fara bani ?
|
|
|
|
|