12-01-09, 18:13
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [PEUGEOT]
|
Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..
Am mai vazut o data filmul...
L-am vazut azi de 2 ori,si tot nu inteleg care e faza cu sistemul bancar ??
Nu pot sa imi dau seama ce vor sa zica...Sunt mai greu de cap !
Poate cineva sa ma lamureasca si pe mine ?
|
|
|
13-01-09, 01:48
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
sa te faca sclav,dator fiind la ei, devi sclav,crede-ma ..
|
|
|
13-01-09, 21:36
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Poti sa imi explici mai pe larg procesul ??
Sunt constient ca asta urmaresc ei,dar vreau sa stiu cum !
Din film nu am inteles prea mare chestie din asta cu bancile
|
|
|
13-01-09, 23:20
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by StreetStyle22
Si ?! The point is ?Daca m-am uitat la zeitgeist si nu mai sunt acelasi credincios,oricum nu am fost niciodata foarte credincios,devin satanist ? E greu sa recunoastem ca dupa 2000 de ani poate mai bine de atat am fost dusi cu zaharelul ca o turma de vite. Zeitgeist e un mic documentar,problema e ca multa lume nu il intelege cel putin fanii tembelizorului.Voi va-ti intrebat ce se face Gazprom daca noi nu am mai avea nevoie de gazul lor, si nu numai noi,si restul tariilor din Europa? Sau nu am mai avea nevoie de petrolul din tariile arabe ?
|
Nu cred ca daca te uiti la Zeitgeist devii satanist (probabil ca daca esti satanist tot credincios te numesti...difera in ce crezi).
Si legat de companiile furnizoare de gaz sau petrol ...nu vom renunta la servicile lor asa tzac pac in 2 zile ,asta se intampla pe parcursul multor ani ,incetul cu incetul vor disparea ,la fel cum au disparut multe mine de carbuni cand s-a trecut la petrol (intelegi ideea); si oricum nu ma intereseaza in definitiva ce sa intampla cu niste companii care doar se imbogatesc pe spatele populatiei.
Atata timp cat cei care conduc sunt mai destepti decat restul cam greu sa se schimbe ceva... bine ca mai apar documentare si oameni care vor sa mai lumineze lumea.
|
|
|
14-01-09, 00:37
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Legat de astia cu conspiratiile lor,mi-a zis cineva (e foarte posibil sa fie doar speculatii) ca in comunism,cand vroiai sa intri in politie,ti se dadea o problema de logica pt rezolvat. Daca reuseai sa rezolvi problema nu te primeau in politie,pentru ca era foarte probabil sa fii inteligent,si sa le dai sistemul peste cap.
Asa am auzit,si mi-a dat de gandit,ca altfel nu ar fi chiar atat de multe bancuri cu politisti...
|
|
|
15-01-09, 20:57
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Mai ridica un pic nivelul, astea ar trebui sa te amuze,nu sa-ti dea de gandit .. da e bine ca te misca si alea..
Din punctul meu de vedere tu ai ajuns sa gandesti foarte mult daca nu doar cu partea stanga a creierashului tau,chestie care nu e rea, insa vezi ca mai ai o parte,partea dreapta.. mai foloseste-o si p`aia din cand in cand,ca altfel ... putrezeste vezi ca ce-am scris pe aici nu e vreo jignire asa ca nu te ataca fara rost..
mi-ai zis sa-ti detaliez..
pentru inceput nu inteleg cum .. n-ai prins ,din film,ca se explica super bine,in baby steps ..
in fine ...
de camatarie ai auzit ? e acelasi principiu ..
apoi,nush dak tu muncesti sau nu ..
eu am luat acum o sapt 700 de euro de la cineva..
ce crezi ? nu-mi mai vine sa fiu asa tare-n gura la munca,daca ma calca unu pe coada sa-i iau familia-n ... ca .. nu-mi mai permit tre sa fiu cuminte..
sa iau banii de la ei , ca sa pot sa-mi platesc datoria ..
asa merge si cu banii imprumutati de la banca...
te fac un melc imputit... care n-are curaj sa ridice un pic tonul ..
si nu vreau sa ajung acolo ..
te schimba ca om, te face sclavoi ..
cum si serviciul in sine, te face sclav, e sclavie platita..
eu unu simt ca n-am fost facut ca sa pierd 8 ore/zi ptr 500 de euro/luna
15-01-09, 21:54
|
|
2 Roti
Stage 5
|
Si mi-ai explicat...tot! Am inteles mai mult de o groaza!
In loc sa explici concret ce face banca,imi explici mie ca ai datorie la nu stiu cine,si ce iti face statul. Stiu ce face statul,dar CUM face ??
Am inteles ca e explicat acolo ca la roboti,da' mie trebuie sa imi explici ca la indieni...
Am scris mai sus ca nu am priceput asta de nicio culoare...
Ce te asteptai ?
|
|
|
15-01-09, 22:31
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Emh nu stiu cred ca si eu sunt in aceiasi treaba ca tine,eu iti zic eu ce am inteles.
Banca(Federal reserve) ii da cu dobanda guvernului niste bani.Bani aceia sunt facuti din Nimic,din aer,dar banca nu da defapt ceva de valoare,doar niste foi (Cecuri).Acum guvernul e dator la banca cu suma care a luat-o plus dobanda.Iar guvernul e impins de banca(Federal reserve) sa imprumute cat mai multi bani,pentru Razboi,cum o face acum,prin treaba asta guvernul e dator la (Federal Reserve) implicit populatia,iar taxa pe venit e neconstitutionala,adica Income Tax la ei.Nu stiu daca am inteles eu bine,sau nu (Sper sa ma lumineze si pe mine colegii).
|
|
|
16-01-09, 11:25
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by StreetStyle22
Emh nu stiu cred ca si eu sunt in aceiasi treaba ca tine,eu iti zic eu ce am inteles.
Banca(Federal reserve) ii da cu dobanda guvernului niste bani.Bani aceia sunt facuti din Nimic,din aer,dar banca nu da defapt ceva de valoare,doar niste foi (Cecuri).Acum guvernul e dator la banca cu suma care a luat-o plus dobanda.Iar guvernul e impins de banca(Federal reserve) sa imprumute cat mai multi bani,pentru Razboi,cum o face acum,prin treaba asta guvernul e dator la (Federal Reserve) implicit populatia,iar taxa pe venit e neconstitutionala,adica Income Tax la ei.Nu stiu daca am inteles eu bine,sau nu (Sper sa ma lumineze si pe mine colegii).
|
Tu ai zis bine ce-ai zis, o completare.. pe care presimt ca al nostru coleg n-o s-o faca solo ...
EMH ..
guvernu , ia bani de la fed (federal reserve)
fedu da 10 dolari guvernului
guvernul ..
trebuie sa dea inapoi 12 dolari .. peste o anumita perioada de timp, inapoi, fed`ului
intelegi ?
in concluzie
de unde vin acei 2 dolari ?
de la tine ! omu de rand !
acum ai inteles?
|
|
|
16-01-09, 11:37
|
|
Stage 4
|
Incerc sa explic eu cum merge treaba..sper sa-mi si iasa .
Deci tu vii si depui 10000 de ron la banca. Banca e obligata sa pastreze 10% din 10000 ron pe care tu i-ai depus rezerva (10% din 10000 ron vin 1000 pe care ii pastreaza in contul tau drept siguranta).Restul de 9000 ron ii imprumuta unuia care ii depune tot la ei in banca in alt cont.Cu cei 9000 ron procedeaza la fel, 10% adica 900 ron ii pastreaza rezerva, si restul de 8100 ron ii imprumuta altuia si tot asa.Practic banca din 10000 ron pe care tu i-ai depus face mult mai multi bani (cat exact nu stiu, poti calcula daca vrei ).Banca cash are doar 10000 ron depusi de tine, restul banilor practic nu exista, sunt creati din nimic. Si daca tu vii si-ti scoti banii, ei raman fara lichiditati, deci in imposibilitate de plata. Si uite asa baietii destepti au scos banii cash de pe piata si a cazut tot sistemul bancar.Pt ca la americani, tot ce detin e luat pe credit, si toata viata sunt datori la stat.Asta se intampla si cand te duci sa faci tu credit, banca ia din conturile altora si-ti imprumuta tie bani pe care ea nu-i are fizic si tot asa.
Sper ca m-am facut inteles . Asta e ce am inteles eu si sper ca am inteles bine.
Si legat de treaba cu proiectul Venus, cred ca omul ar trebui creat din nou, cu un altfel de caracter. Pentru ca omul e o fiinta competitiva, si daca totul ar fi de-a gata tot nu ar fi bine pentru ca daca il vede pe unu ca sta la munte la etaju nu stiu care si are nu stiu ce priveliste, si el sta la parter intr-un bloc la periferia Bucurestiului, o sa spuna ca vrea si el ca ala...si tot asa .
EvLSant0S te intreb, daca ai avea tot ce vrei, ce motivatie ai mai avea sa muncesti si sa-ti faci ursuletul asa cum il vrei? Stiind ca oricine ar putea avea unul exact ca al tau .. ?
Salutare!
Last edited by geoX; 16-01-09 at 11:48.
|
|
|
16-01-09, 12:03
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by geoX
Incerc sa explic eu cum merge treaba..sper sa-mi si iasa .
Deci tu vii si depui 10000 de ron la banca. Banca e obligata sa pastreze 10% din 10000 ron pe care tu i-ai depus rezerva (10% din 10000 ron vin 1000 pe care ii pastreaza in contul tau drept siguranta).Restul de 9000 ron ii imprumuta unuia care ii depune tot la ei in banca in alt cont.Cu cei 9000 ron procedeaza la fel, 10% adica 900 ron ii pastreaza rezerva, si restul de 8100 ron ii imprumuta altuia si tot asa.Practic banca din 10000 ron pe care tu i-ai depus face mult mai multi bani (cat exact nu stiu, poti calcula daca vrei ).Banca cash are doar 10000 ron depusi de tine, restul banilor practic nu exista, sunt creati din nimic. Si daca tu vii si-ti scoti banii, ei raman fara lichiditati, deci in imposibilitate de plata. Si uite asa baietii destepti au scos banii cash de pe piata si a cazut tot sistemul bancar.Pt ca la americani, tot ce detin e luat pe credit, si toata viata sunt datori la stat.Asta se intampla si cand te duci sa faci tu credit, banca ia din conturile altora si-ti imprumuta tie bani pe care ea nu-i are fizic si tot asa.
Sper ca m-am facut inteles . Asta e ce am inteles eu si sper ca am inteles bine. Nu prea postez aici pe forum, prefer doar sa citesc si sa mai invat cate una alta, si sa intervin doar cand cred cu adevarat ca am ceva de spus.
Si legat de treaba cu proiectul Venus, cred ca omul ar trebui creat din nou, cu un altfel de caracter. Pentru ca omul e o fiinta competitiva, si daca totul ar fi de-a gata tot nu ar fi bine pentru ca daca il vede pe unu ca sta la munte la etaju nu stiu care si are nu stiu ce priveliste, si el sta la parter intr-un bloc la periferia Bucurestiului, o sa spuna ca vrea si el ca ala...si tot asa .
EvLSant0S te intreb, daca ai avea tot ce vrei, ce motivatie ai mai avea sa muncesti si sa-ti faci ursuletul asa cum il vrei? Stiind ca oricine ar putea avea unul exact ca al tau .. ?
Salutare!
|
Salut fiind 6 miliarde 400 de milioane de oameni pe pamant,sunt convins ca s-ar gasi o modalitate prin care sa se diferentieze masina mea,de a altuia,si pana una alta,sa stii ca nu ar fii deranjul prea mare pentru mine,daca cineva,si-ar face masina ca a mea, placerea din a face masina cum am facut-o ,ramane aceiasi .. si intr-un final, nu vad care e diferenta ..
inafara faptului ca as avea mai mult timp liber,sa pot sa lucrez la masina .. munca-mi ocupa 8 ore pe zi .. ce-as putea sa fac in astea 8 ore ... oh doamne..
cine crede ca am fost nascuti ca sa muncim , si ca asa e normal,sa muncim ca sa ne castigam existenta.. ca sa putem supravietui , se inseala..
nu zic ca nu tre sa facem nimic,zic ca tre sa facem ce ne place, sa automatizam tot ce se poate automatiza .. si ala e. .
oricum in curand,in goana dupa profit, tot acolo o sa se ajunga,doar ca... n-or sa mai existe locuri de munca,pentru ca oamenii or sa fie inlocuiti de roboti.. care nu cer salariu la luna
heh,de abia astept, sooner or later.. tot acolo se ajunge ..
lumea n-o sa mai accepte ***urile astea..
|
|
|
16-01-09, 19:25
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Eu sunt de parere ca daca am folosi energia geotermala cum o prezita documentarul,filmul,lumea ar platii mai putin pe curent,electricitate,apa calda. Si asta ar fii un mare plus.Am renunta la centralele bazate pe carbuni,combustibil fosil, ar fii un bine,un mare bine pentru mediu,pacat e ca brevetele pentru tehnologia care ne-ar perminte accesul mai usor la energia geotermala e cumparata de cei care detin petrolul.
|
|
|
16-01-09, 20:09
|
|
Stage 5
Member of: [Echipa de sprijin]
|
Astazi am vazut pe anumite siteuri versiunea dvd rip a zietgeistului 2 addenum,le am urcat pe un site de public upload pentru linkuri dati un pm
|
|
|
19-01-09, 14:55
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Colectionar Machete] [DACIA] [VW]
|
intresante discuti pe tema documentarului,oricum suntem sclavi,dar atentie sclavi platiti ,dar nu prea bine platiti,si atunci tre sa treci pe la banca sa iei un inprumut,si asa se leaga toate.....
|
|
|
19-01-09, 15:35
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
nu sunt de acord cu tine, chiar ai cum sa schimbi lumea
|
si cum crezi tu ca ai putea sa schimbi lumea?
|
|
|
|
|