Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 25-02-08, 21:01   #331
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]
Default Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..

AAAAK te rog foloseste si tu optinuea multiquote cand este cazul pt a scapa de posturile repetate.

ps.este butonul imediat urmatorul celui pt "quote".
ERY is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 21:32   #332
Oxide

Stage 5

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by myself850 View Post
Da ai dreptate doar la faza cu 'bucata'.Multi nu vor sau nu pot sa priveasca intregul,si stiu la ce te-ai referit dar in cazul de fata din pricina intelegerii tale..false dar din pacate cu masca de realism
Ce te-a determinat sa crezi in Dumnezeu ?! Ce dovada ai ca exista ?! Chiar nu inteleg ce baza reala demonstrata aveti voi "credinciosii".

E exact cum se precizeaza in film : chiar crezi ca exista cineva in nori ( pe care NIMENI nu l-a vazut ) care are 6 miliarde de ochi sa ne priveasca pe fiecare ce facem zilnic ?! Ne-a creeat pe noi organisme super-complexe prin rostirea unor cuvinte ?!

Nu vreau sa par filozof , dar chiar nu gasesc niciun fir de adevar in toata religia asta.
Nu inteleg cum puteti crede in ceva ce n-ati vazut in viata voastra si nici nu aveti vreo dovada ca a fost vazut de cineva vreodata.

Last edited by Oxide; 26-07-08 at 20:38.
Oxide is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:00   #333
AAAAK

Stage 3

AAAAK's Avatar

oxide pe tema asta dicutam la nesfarsit ..cine e credincios inrait ne va contrazice la nesfarsit fiinca e porunca aia "crede si nu cerceta" (destepti si aia care au facut katerinca asta cu religia) si nu prea au tupeu sa caute adevarul ca poate ajung in iad ... in pamant undeva . Dak de ex scriu cuvantul SATANA 3 din 5 care citesc deja se sperie .
AAAAK is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:05   #334
myself850

myself850's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oxide View Post
ce te-a determinat sa crezi in Dumnezeu ?! ce dovada ai ca exista ?! chiar nu inteleg ce baza reala demonstrata aveti voi "credinciosii"

e exact cum se precizeaza in film : chiar crezi ca exista cineva in nori ( pe care NIMENI nu l-a vazut ) care are 6 miliarde de ochi sa ne priveasca pe fiecare ce facem zilnic ?! ne-a creeat pe noi organisme super-complexe prin rostirea unor cuvinte ?!

nu vreau sa par filozof , dar chiar nu gasesc niciun fir de adevar in toata religia asta...
nu inteleg cum puteti crede in ceva ce n-ati vazut in viata voastra si nici nu aveti vreo dovada ca a fost vazut de cineva vreodata
Citeste ce am mai postat si ai sa vezi de ce eu NU CRED IN AUTENTICITATEA FILMULUI.Sunt prea multe date aberate si amestecate.De ce nu va maturizati si voi un pic si nu incercati sa nu mai ganditi ca la gradinita!Citeste raspunsul cu numarul #323 si spune-mi si mie daca nu am dreptate dar sa nu incepi si tu ca AAAAK,macar incearca sa intelegi rationamentul meu si ai sa vezi ca nu spun aberatii
myself850 is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:09   #335
myself850

myself850's Avatar

Quote:
Originally Posted by AAAAK View Post
oxide pe tema asta dicutam la nesfarsit ..cine e credincios inrait ne va contrazice la nesfarsit fiinca e porunca aia "crede si nu cerceta" (destepti si aia care au facut katerinca asta cu religia) si nu prea au tupeu sa caute adevarul ca poate ajung in iad ... in pamant undeva . Dak de ex scriu cuvantul SATANA 3 din 5 care citesc deja se sperie .

Ei nah culmea ca asta nu scrie in biblie cu 'crede si nu cerceta' asta apartine lui Celsus.Biblia spune chiar invers "Bate si ti se va deschide, cauta si vei afla" si iar te contrazici!!De ce esti asa de incapatinat si vrei cu tot pretul sa te contrazici cu mine asa aiurea?
Old 25-02-08, 22:09   #336
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Da-ne si noua cateva exemple de date aberante din film...
Snapy_xxl is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:16   #337
AAAAK

Stage 3

AAAAK's Avatar

myself hai sa o luam altfel ,explica-ne in 3-4 randuri concret in ce crezi tu ...
AAAAK is offline   Reply With Quote
Old 25-02-08, 22:18   #338
Oxide

Stage 5

Member of:
[Moderators]

Quote:
Citeste ce am mai postat si ai sa vezi de ce eu NU CRED IN AUTENTICITATEA FILMULUI.Sunt prea multe date aberate si amestecate.De ce nu va maturizati si voi un pic si nu incercati sa nu mai ganditi ca la gradinita!Citeste raspunsul cu numarul #323 si spune-mi si mie daca nu am dreptate dar sa nu incepi si tu ca AAAAK,macar incearca sa intelegi rationamentul meu si ai sa vezi ca nu spun aberatii
La fel cum crezi tu in Dumnezeu au crezut si egiptenii in Ra , Seth etc etc.De unde stii ca zeul tau e cel adevarat ?!

De ce noi care gandim in alt mod si privim altfel lucrurile suntem facuti 'imaturi' ?! Credeti in Dumnezeu cum cred copii in Superman...

Last edited by Oxide; 26-07-08 at 20:40.
Old 25-02-08, 22:19   #339
myself850

myself850's Avatar

Sa inteleg ca la tine se aplica faza cu "Crede si nu cerceta" care a fost scrisa de Iulius Celsus un anticrestin ca si tine.M-a luat durerea de cap cat de usor manipulabili sunteti!
Old 25-02-08, 22:22   #340
myself850

myself850's Avatar

Quote:
Originally Posted by Snapy_xxl View Post
Da-ne si noua cateva exemple de date aberante din film...
Datele aberante din film le-am mai postat anterior chiar azi.M-am obosit sa explic cat de cat pe intelesul vostru si vad ca nimeni n-are habar ca eu deja am mai explicat o data.
Old 25-02-08, 22:23   #341
myself850

myself850's Avatar

Quote:
la fel cum crezi tu in Dumnezeu au crezut si egiptenii in Ra , Seth etc etc..de unde stii ca zeul tau e cel adevarat ?!

de ce noi care gandim in alt mod si privim altfel lucrurile suntem facuti 'imaturi' ?! credeti in Dumnezeu cum cred copii in Superman...
Tu macar ai citit ce am postat mai inainte sau doar te-ai prefacut?
Old 25-02-08, 22:25   #342
Trickz

Stage 5

Trickz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]
[RENAULT]

Quote:
la fel cum crezi tu in Dumnezeu au crezut si egiptenii in Ra , Seth etc etc..de unde stii ca zeul tau e cel adevarat ?!

de ce noi care gandim in alt mod si privim altfel lucrurile suntem facuti 'imaturi' ?! credeti in Dumnezeu cum cred copii in Superman...
oxide..dar de unde stii tu ca dumnezeu nu este acelasi cu buddha/allah/etc? as I said a few times before..majoritatea credintelor au multe lucruri in comun. inca de la zeii egipteni... Credinta mea personala e ca povestirea cu turnul babel..fix la asta se refera...impartirea in religii...
Old 25-02-08, 22:27   #343
Oxide

Stage 5

Member of:
[Moderators]

Quote:
Sa inteleg ca la tine se aplica faza cu "Crede si nu cerceta" care a fost scrisa de Iulius Celsus un anticrestin ca si tine.M-a luat durerea de cap cat de usor manipulabili sunteti!
=))))))

Haios , tot noi am fost cei manipulati...
Ti-am spus ca nu exista nicio dovada ca exista Dumnezeu asa ca poti sa postezi de 238957230 ori pe topicul acesta , tot nu-mi schimbi parerea.

Si asa 50% din "crestini" apeleaza la Dumnezeu doar cand sunt bolnavi , saraci etc.

Last edited by Oxide; 26-07-08 at 20:39.
Old 25-02-08, 22:31   #344
myself850

myself850's Avatar

Quote:
=))))))

haios , tot noi am fost cei manipulati...
ti-am spus ca nu exista nicio dovada ca exista Dumnezeu asa ca poti sa postezi de 238957230 ori pe topicul acesta , tot nu-mi schimbi parerea

si asa 50% din "crestini" apeleaza la Dumnezeu doar cand sunt bolnavi , saraci etc
Pai daca voi n-aveti habar despre ce vorbiti,credeti ca asta e scrisa in biblie cu "crede si nu cerceta" pai ce pretentii mai am de la voi,cand va contraziceti cu lucruri marunte...
Old 25-02-08, 22:35   #345
Trickz

Stage 5

Trickz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]
[RENAULT]

@oxide: zici ca50% apereaza numai la nevoie...nu stiu de procentaj...dar oricum..cum ti'am zis si pe mess..e o diferenta intre credinta si biserica(institutie). cine are credinta adevarata, nu apeleaza "numai" la nevoie..de fapt, nu stiu cum sa zic...nu prea apeleaza. este purul lui reper fata de realitate/etc. cei care au obsesie, si pupa mii de icoane si se roaga de 50 de ori pe zi, cer mai tot timpul ajutor, si cand nu au nevoie...
this is just my 2 cents..
Trickz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -