25-06-08, 12:12
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..
Sunt multe filme de genul asta [ documentare cu pareri pro si contra legate de anuminte evenimente petrecute pana acum , despre OzN , Dinozauri , Bomba Atomica , 11 Septembrie , Evolutia speciei umane , Sfarsitul lumii , Lumea de dincolo etc ] ... o sa ma uit si eu ... sa vad de curiozitate ...
|
|
|
25-06-08, 15:45
|
|
Stage 3
Member of: [Toyota]
|
Am urmarit si "What the f*ck do we know" e destul de bun
|
|
|
25-06-08, 18:15
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Am vazut , Zeitgeist.Final.Edition.DVDRip.XviD si pot spune ca partea cu WTC e adevarata , cat cea despre Iisus , zodiile si ce mai era nu stiu ce sa cred ! Mi-a placut insa partea cu lupta dintre bine si rau , ziua si noaptea ... coloana sonora a fost de nota 10 bassul ala care te tinea lipit de monitor sa vezi ce se mai intampla ...
Mai dau jos de pe torrente si Zeitgeist+Illuminati.Series+Sky.Plus.Documentary are 3 GB , diseara daca termina de downloadat ma uit si postez maine ce am vazut ...
Oricum e interesant ...
Eu am mai vizionat si alte documentare despre Ozn , Roswell , Area 51 si chiar mi-au placut ...
Mai era un filmulet frumos pe youtube , mi l-a aratat un coleg de clasa , despre romania ... nu mai stiu exact cum avea titlul , ceva cu " If Romania didn't exist " sau ceva de genul , tot asa despre Henri Coanda , Van Gogh etc ... ce ai facut ei daca ei nu erau ce nu se descoperea in lume ... chestii deastea ...
P.S. : Duceti sau trimite-ti un e-mail la OTV la Diaconescu cu filmul Zeitgeist ! ) ... Elodia va ramane ISTORIE !!!
|
|
|
25-06-08, 19:09
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Zeitgeist nu o sa prinda decat la oamenii inteligenti,si non-conservatoristi.Nu te astepta ca mamaie,sau tataie de la tara sa "puna botu' la asa ceva" ...Majoritatea celor care vor intelege ceva din filmu asta vor avea pana in 30 ani...asa consider eu..oricum...asteptam Zeitgeist 2 la toamna....COunting down the dayz
|
28-06-08, 04:08
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
pana la zeitgeist 2 puteti sa va uitati la o gramada de filme bune ..
enjoy
https://video.google.com/videoplay?do...39148549&hl=en
The empire of the city
|
|
|
28-06-08, 23:12
|
|
Stage 5
|
Eh...documentarul asta imi aduce aminte de cartile lui ian van helsing..il recomand..cel putin cartea "organizatiile secrete si puterea lor in sec XX"-> in aceasta vbin de CFR (council of foreig relations) grupul Bilderberg..and so on, de asemenea familia rothschild..cum si-au impartit fiecare dintre frati cate o banca din cate o tara importanta a europei...si zeitgeist am impresia ca e luat tot dupa o carte a lui, "nu atinge aceasta carte". Puteti incerca si "behold a pale horse" a lui william cooper. Asta pentru partea care ne controleaza..iar pt cei interesati de adormirea constiintei umane, cititi despre Gnoza, samael aun weor.
|
|
|
28-06-08, 23:18
|
|
Stage 5
|
Iar faza de la inceput...cu asemanarile intre profeti...provine din faptul ca divinitatea are o fatza comuna..pe care fiecare dintre culturi a perceput-o intr-un mod propriu. De ex, la crestini, nasterea Domnului a fost anuntata de catre un porumbel alb, iar nasterea lui buddha a fost anuntata de un elefant alb...nah, acelasi concept sub forme diferite datorita culturii. Atat porumbelul cat si elefantul reprezinta Sfantul Duh, cel care da viata. Ce nu mai spune in documentar este modul in care mai multi Maestri, Profeti..isi cara singuri crucea, Iisus cat si Quetzalcoatl, aici crucea avand alta simbolistica, nu cea a stelelor...parerea mea. Totul este simbolic, trebuie doar luat aminte cu grija si corect..
|
|
|
29-06-08, 00:54
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [4Rally]
|
A aparut versiunea in romana?subtitrarea ma refer....ca nu prea le am cu engleza...
|
|
|
29-06-08, 00:59
|
|
Stage 5
|
Daca nu-ti merge, pui tu extensia SRT sau SUB
|
|
|
04-07-08, 09:21
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by vn-08-nen
Sunt multe filme de genul asta [ documentare cu pareri pro si contra legate de anuminte evenimente petrecute pana acum , despre OzN , Dinozauri , Bomba Atomica , 11 Septembrie , Evolutia speciei umane , Sfarsitul lumii , Lumea de dincolo etc ] ... o sa ma uit si eu ... sa vad de curiozitate ...
|
Comparatia este de la usor la total deplasata,in functie de fiece exemplu...
Quote:
Originally Posted by dragos1989
Zeitgeist nu o sa prinda decat la oamenii inteligenti,si non-conservatoristi.Nu te astepta ca mamaie,sau tataie de la tara sa "puna botu' la asa ceva" ...Majoritatea celor care vor intelege ceva din filmu asta vor avea pana in 30 ani...asa consider eu..oricum...asteptam Zeitgeist 2 la toamna....COunting down the dayz
|
Ai in mare parte dreptate...in mare parte,nu total . Poate filmul "nu va prinde" in sensul ca nu va fi vazut ca o revolutie in plan informational de catre cei de peste 30ani...pentru ca de obicei ,aia au mai citit si au trait vremuri cand,paradoxal,aveau timp (dreptul luat acum de manipularea despre care se vb acolo ) sa si ...gandeasca si la altceva decat realizarea profesionala si cum sa-si cumpere o masina mai buna,o casa mai mare sau tinute cu care sa-l faca invidios pe vecin si cu care sa iasa in evidenta in societate. Insa,asa cum se vede mai jos,INCA exista si pusti care citesc ,nelimitandu-se legat de cultura generala ,doar la ceea ce ii obliga scoala sau le baga pe gat mass-media.Asta ma face fericit,in aceeasi masura in care ma face varsta celui ce a deschis acest topic .Bravos !
Quote:
Originally Posted by Dripci
Eh...documentarul asta imi aduce aminte de cartile lui ian van helsing..il recomand..cel putin cartea "organizatiile secrete si puterea lor in sec XX"-> in aceasta vbin de CFR (council of foreig relations) grupul Bilderberg..and so on, de asemenea familia rothschild..cum si-au impartit fiecare dintre frati cate o banca din cate o tara importanta a europei...si zeitgeist am impresia ca e luat tot dupa o carte a lui, "nu atinge aceasta carte". Puteti incerca si "behold a pale horse" a lui william cooper. Asta pentru partea care ne controleaza..iar pt cei interesati de adormirea constiintei umane, cititi despre Gnoza, samael aun weor.
|
Lectura recomandata pentru un altfel de exercitiu al mintii decat cel ce tine de o eventuala instruire profesionala.... ...ar trebui sa vedem posturi cu multumiri...pe care din pacate nu le zaresc..
Quote:
Iar faza de la inceput...cu asemanarile intre profeti...provine din faptul ca divinitatea are o fatza comuna..pe care fiecare dintre culturi a perceput-o intr-un mod propriu. De ex, la crestini, nasterea Domnului a fost anuntata de catre un porumbel alb, iar nasterea lui buddha a fost anuntata de un elefant alb...nah, acelasi concept sub forme diferite datorita culturii. Atat porumbelul cat si elefantul reprezinta Sfantul Duh, cel care da viata. Ce nu mai spune in documentar este modul in care mai multi Maestri, Profeti..isi cara singuri crucea, Iisus cat si Quetzalcoatl, aici crucea avand alta simbolistica, nu cea a stelelor...parerea mea. Totul este simbolic, trebuie doar luat aminte cu grija si corect..
|
Da,foarte bine daca vrei sa pui la indoiala aspecte din film...insa de data asta ,ai omis un factor: TIMPUL..... d-aia autorul spune ca-i doar o simpla poveste(istoria crestinismului),fara fundamente in fapte reale si fara existenta fizica a personajelor...pentru ca arata prezenta in repetate randuri,la diferite civilizatii si intinsa pe o luuunga perioada de timp, a aceleasi insiruire de evenimente aproape stereotip. Nu contesta nimeni ca SI precedentul eveniment ar avea aceeasi natura...doar se aminteste existenta cliseului si in trecut,ce duce la punerea sub semnul intrebarii a vreunei realitati ce vreodata a stat in spatele religiei,asta daca am cauta sa intelegem religia si ca pe altceva decat un instrument de control al maselor care a precedat sistemul bancar si apoi s-a intrepatruns cu el,momentan existand DOUA religii :1- Aceea a celor tineri si "cu mintea libera de dogme .." > sistemul financiar-bancar in care sunt incatusati de la iesirea din scoala(si mai mult decat atat,ajuns a SAVURA si a propavadui acesta incatusare)...si 2 - aceea a celor trecuti de prima tinerete,ce privesc cu teroare la inevitabilul sfarsit de care le amintesc din ce in ce mai des problemele de sanatate inerente varstei si care-i trimit in bratele celeilalte metode de control,devenita intre timp mai blanda decat prima,mai ales din cauza lipsei efectelor naucitoare pe termen scurt si a relativei libertati legate de aderare.. .Pe scurt,cam astea-s principiile ce stau la baza sclavagismului modern autoimpus si promovat de insusi victimele sale...infinit mai crud si mai fara scapare decat cel din antichitate,de neomenia caruia eram socati si plini de indignare in perioada cursurilor de scoala generala....
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
06-07-08, 05:23
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
E greu de scris in cuvinte , am prea multe in cap acum , nici nu stiu cu ce sa incep, stateam si ma gandeam ...
lumea asta e impartita in 2 mari categori sa zicem ..
1prosti
2oameni care totusi vor sa stie ceva in plus si nu se multumesc cu putini ..
imi doresc din tot sufletul ca oamenii din prima categorie sa moara, prin selectie naturala, si asta se realizeaza simplu ..
o catastrofa ceva... cei cu ceva cap .. mai scapa cum mai scapa..
retardatii .. mor pe capete, thank god..
apoi, sida e arma biologica, vreti sa credeti,bine,nu , la fel de bine ..
apoi
suntem prea multi pe pamant
cu cat mai putini ,cu atat mai bine ..
cu cat raman ai mai buni si mai tari si care vor sa stie mai mult pe pamant and so on pe pamant cu atat mai bine,cu atat mai mari sanse ca la un moment dat sa se treaca la un alt nivel de constiinta si tot asa..
acuma,partea nasoala e ca e cam greu sa faci separarea intre cele 2 mase..
chiar e greu ..
intr-un final tind sa cred ca e mai bine cu un hitler.. un stalin .. gingis han .. care omorau tot ce prindeau .. nu esti capabil sa te zbati/bati ptr viata ta ? meriti sa mori fara doar si poate..
ajunsesera oamenii atat de varza incat veneau aia cu armele pe ei si nici macar atunci nu miscau .. in ultimile secunde de viata.. lasau capu jos si mureau pe capete,foarte bine,asa merita, la fel ca si evreii care nici macar atunci cand au intrat la "dush`uri" si nici macar acolo nu mai aveau ce sa faca.. tot n-au facut ..
isi meritau soarta..
religia,patriotismul,si toate cacaturile astea, nu-s facute decat ca sa ne desparta si sa ne separe si sa ne faca sa ne uram unii pe altii pentru ca lumea e atat de proasta incat e capabila sa urasca un om de alta religie doar ptr ca a fost programat sa gandeasca usor altfel cand de fapt e aceiasi poveste cu alte nume .. :/
dpmdv nu facem decat sa mergem spre autodistrugere..
chestie care s-a intamplat si in trecut foarte probabil , tot gasesc astia obiecte vechi vechi vechi foarte foarte performante pe care nu prea reusesc astia sa le explice... cum s-au facut and so on
au fost rand la rand civilizatii .. care au ajuns la un anumit punct.. in care imoralitatea ... a dus la ... colaps
filmul este foarte bun,zeitgeistu .. nu neaaparat ca film cat ca idee si te face sa-ti doresti sa inveti si sa stii mult mai mult/e ..
si daca o mai ardeti cu religia e buna si plm .. muriti in pace, fara suparare..
jegosii aia de la vatican stau pe miliarde de miliarde de euro ... si isi permit sa vorbeasca despre foametea din africa si cum ca tre sa daruiesti la saraci si sa faci si sa dregi cand ei stau pe scaune de aur and so on ..
e nesimtire curata.. .si asa a fost tot timpul ..
sa nu mai vbim de treaba cu credite bancare si tot asa, ca e nebunie ,slavery
oamenii au ajuns sa creada ca daca au un x6 din 2008 sunt smecheri ..
asta-i smecherie ?
chiar tre sa citesc eu despre mutu in pwla goala ? sau despre muista aia de monica columbeanu ? asta ne da mass media ?
mi-e maxima scarba ..
un sistem de ca.cat
de sus pana jos
07-07-08, 22:18
|
|
Stage 5
|
2 cuvintzi : kali yuga
|
|
|
08-07-08, 23:07
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Opel] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by EvLSant0S
E greu de scris in cuvinte , am prea multe in cap acum , nici nu stiu cu ce sa incep, stateam si ma gandeam ...
lumea asta e impartita in 2 mari categori sa zicem ..
1prosti
2oameni care totusi vor sa stie ceva in plus si nu se multumesc cu putini ..
imi doresc din tot sufletul ca oamenii din prima categorie sa moara, prin selectie naturala, si asta se realizeaza simplu ..
o catastrofa ceva... cei cu ceva cap .. mai scapa cum mai scapa..
retardatii .. mor pe capete, thank god..
apoi, sida e arma biologica, vreti sa credeti,bine,nu , la fel de bine ..
apoi
suntem prea multi pe pamant
cu cat mai putini ,cu atat mai bine ..
cu cat raman ai mai buni si mai tari si care vor sa stie mai mult pe pamant and so on pe pamant cu atat mai bine,cu atat mai mari sanse ca la un moment dat sa se treaca la un alt nivel de constiinta si tot asa..
acuma,partea nasoala e ca e cam greu sa faci separarea intre cele 2 mase..
chiar e greu ..
intr-un final tind sa cred ca e mai bine cu un hitler.. un stalin .. gingis han .. care omorau tot ce prindeau .. nu esti capabil sa te zbati/bati ptr viata ta ? meriti sa mori fara doar si poate..
ajunsesera oamenii atat de varza incat veneau aia cu armele pe ei si nici macar atunci nu miscau .. in ultimile secunde de viata.. lasau capu jos si mureau pe capete,foarte bine,asa merita, la fel ca si evreii care nici macar atunci cand au intrat la "dush`uri" si nici macar acolo nu mai aveau ce sa faca.. tot n-au facut ..
isi meritau soarta..
religia,patriotismul,si toate cacaturile astea, nu-s facute decat ca sa ne desparta si sa ne separe si sa ne faca sa ne uram unii pe altii pentru ca lumea e atat de proasta incat e capabila sa urasca un om de alta religie doar ptr ca a fost programat sa gandeasca usor altfel cand de fapt e aceiasi poveste cu alte nume .. :/
dpmdv nu facem decat sa mergem spre autodistrugere..
chestie care s-a intamplat si in trecut foarte probabil , tot gasesc astia obiecte vechi vechi vechi foarte foarte performante pe care nu prea reusesc astia sa le explice... cum s-au facut and so on
au fost rand la rand civilizatii .. care au ajuns la un anumit punct.. in care imoralitatea ... a dus la ... colaps
filmul este foarte bun,zeitgeistu .. nu neaaparat ca film cat ca idee si te face sa-ti doresti sa inveti si sa stii mult mai mult/e ..
si daca o mai ardeti cu religia e buna si plm .. muriti in pace, fara suparare..
jegosii aia de la vatican stau pe miliarde de miliarde de euro ... si isi permit sa vorbeasca despre foametea din africa si cum ca tre sa daruiesti la saraci si sa faci si sa dregi cand ei stau pe scaune de aur and so on ..
e nesimtire curata.. .si asa a fost tot timpul ..
sa nu mai vbim de treaba cu credite bancare si tot asa, ca e nebunie ,slavery
oamenii au ajuns sa creada ca daca au un x6 din 2008 sunt smecheri ..
asta-i smecherie ?
chiar tre sa citesc eu despre mutu in pwla goala ? sau despre muista aia de monica columbeanu ? asta ne da mass media ?
mi-e maxima scarba ..
un sistem de ca.cat
de sus pana jos
|
intr-o lume de doctori,cine mai da cu mopul ?
intr-o lume de ingineri,cine mai da cu sapa ?
intr-o lume de genii,cine le mai face casele ?
daca te crezi asa destept,daca in secunda urmatoare ar muri toti taranii,muncitorii (hai sa zicem toti cu gulerul albastru) cat crezi ca ai mai supravietui ?
toti avem rolul nostru mai bine sau mai putin conturat (vezi pe discovery niste documentare despre disparitia albinelor si fluturilor si cum din cauza asta se duc pe pwla culturile. pun pariu ca nu dai 2 bani pe fluturi si albine,ca doar se poate si fara insectele alea proaste.)
|
|
|
17-07-08, 02:28
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
spune-mi ca n-ai gandit vreodata asa..
cwe,intr-un final . trebuie ..
nu tzi se face scarba ?
eu mor pe ei !
cum sa nu te intereseze asa ?
sunt mai multe views la topicul cu masina mea ..
in schimb ii intereseaza ce-a facut mutu . .
sau irinel ..
sau sefu lor .. becali ..
ma intelegi ?
si la sfarsit .. se intreaba.. cum de am ajuns doamne aici . .
pai daca va durut la ..
normal ..
unii chiar merita sa moara..
mai multi asa..
n-ar fi frumos sa te poti intelege omeneste cu toata lumea .. ?
sunt niste retardati cu care n-ai cum sa vorbesti ..
foarte multi ..
exemple .. sunt .. sute de miliarde..
ce sa le ceri ..
de curand..
cel care are sa-mi dea o suma de bani ..
a ajuns sm ameninte..
el ..
pe mine ..
el are sa-mi dea bani , tot el ma ameninta, ca-s nesimtit si ii cer banii ..
cum sa nu iti doresti moartea unui jeg ca asta, atata poate.. atata face..
in fine, din alt motiv am postat..
https://video.google.com/videoplay?do...01062338&hl=en
6 iulie 2008 filmat ...
3 ore SMECHERE... de film cu david icke .. un smecher..
e foarte interesant ... e o recapitulare... trece prin tot , in 3 ore
subtitrare n-are..
pentru cei care nu stiu engleza...
sa invete.
enjoy
mai lasatzii in slbz sa-i bata pe mutu si altii .. aia nu-i presa, ala nu-i jurnalism ..
daca eram smecheri cand ne ziceau de taxa de inmatriculare,trebuia sa intram peste ei in guvern si sa le dam la mwe ...
ca puterea intr-un final e la noi .. nu la ei . .
nici macar nu s-a demonstrat ca noi , oamenii ..
suntem cauza incalzirii globale. .
dar normal ca e usor sa invinuiesti pe cineva si apoi sa tot iei de la ei .. bani , ca deh, se simt vinovati ..
psihologie de cacat , usoara..
ne-au facut niste legume .. asta-i problema ..
si sa mori tu
intr-o lume plina de doctori/ingineri/genii .. chiar crezi ca nu se gaseste o solutie la dat cu mopul ?
intr-o lume de *** cum e acum .. si .. suntem bine la capitolul tehnologie si slbz..
inteleg ce spui .. ai dreptate.. insa crede-ma. .
ca s-ar gasi solutii,nu crezi ?
Last edited by EvLSant0S; 17-07-08 at 02:33.
|
|
|
17-07-08, 02:33
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
Quote:
2 cuvintzi : kali yuga
|
dezvolta si tu plz , nu ?
|
|
|
|
|