Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-11-07, 12:14   #106
Bea69

Stock

Bea69's Avatar

Default Re: Sexul....un subiect tabu !

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,v-am zis sa nu va laudati!!!!

btw : welcome 2 the club!
Bea69 is offline  
Old 30-11-07, 12:21   #107
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

ma jur ca totul este f f true ! vb f serios. daca ma laudam..puneam 99% )) sau macar un 90% sa nu bata la ochi.
bogdan_wrc is offline  
Old 30-11-07, 12:28   #108
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
sunt unele care se fewt de sparg gresia sub tine

continuati ca pana acum doar v-ati certat .. nu vad nimic concret
A vorbit nebunul, amin
Korne is offline  
Old 30-11-07, 12:38   #109
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

bag picioarele,zice ca nu am raspuns la toate intrebarile,ma apuca spumele
bmwm5 is offline  
Old 30-11-07, 12:53   #110
Alexa.Aura

Alexa.Aura's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bea69 View Post
eu chiar mi-as dori ca oamenii sa se mai deschida la minte,ca de exemplu sa nu ne mai confruntam cu problema sexului oral ( pe care mai toata lumea o face,numai se ascunde dupa deget)
nu cred ca lumea se ascunde dupa deget in privinta sexului oral, ci mai debraba nu stiu cum sa vorbeasca despre acest subiect fara sa fie interpretati gresit...
Alexa.Aura is offline  
Old 30-11-07, 13:04   #111
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Alexa.Aura View Post
nu cred ca lumea se ascunde dupa deget in privinta sexului oral, ci mai debraba nu stiu cum sa vorbeasca despre acest subiect fara sa fie interpretati gresit...
De fapt se ascund dupa deget.
Mustang is offline  
Old 30-11-07, 13:08   #112
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

si cand te gandesti ca in alte tari se vorbeste atat de liber despre asta,ba chiar se fac cursuri...
bmwm5 is offline  
Old 30-11-07, 13:10   #113
Alexa.Aura

Alexa.Aura's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mustang Mach One View Post
De fapt se ascund dupa deget.
Ce bine ca aici nu e nevoie de deget...

@ Bea69 - foarte tare testul...
Alexa.Aura is offline  
Old 30-11-07, 13:16   #114
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

Stai linistit ca si la noi se vorbeste insa poate nu e chiar locul potrivit.. ori cat de lipsit de inhibitii ai fi tot ai unele retineri in legatura cu acest subiect, nu in legatura cu "ce povestesti" ci cu "cine povestesti". si multi dintre noi cunosc destula lume si sunt cunoscuti si in realitate cine sunt pe acest forum si poate se abtin Pentru tine alexa(sau aura?) e preacum spunea si tu locul perfect... unde mai gasesti atata adunatura de mascul si sa nici nu prea ai concurenta si mai ales ca nici nu esti prea cunoscuta.. .. dar trebuie sa intelegi ca nu pentru toti e aceeasi situatie. ori cum un subiect bun de urmarit (si vad ca nu numai de mine.. are deja peste 1000 de views in doar cateva zile) ...

p.s. de ce nu il mutati la "Femei".. totus zic ca ar fi mai potrivit.. pana la urma cei care intra pe aceea sectiune chiar asta urmaresc nu?

a da si inca ceva, se discuta mai la inceput despre ffm , mmf ... si ziceati ca e mai greu pentru o fata sa accepte un mmf.. dar intrebarea mea e voi ati accepta(ca barbati) un mmf? ) eu personal nu cred ca as face-o
RA_2fast4u is offline  
Old 30-11-07, 13:21   #115
Korne

Stage 5

Korne's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u View Post
Stai linistit ca si la noi se vorbeste insa poate nu e chiar locul potrivit.. ori cat de lipsit de inhibitii ai fi tot ai unele retineri in legatura cu acest subiect, nu in legatura cu "ce povestesti" ci cu "cine povestesti". si multi dintre noi cunosc destula lume si sunt cunoscuti si in realitate cine sunt pe acest forum si poate se abtin Pentru tine alexa(sau aura?) e preacum spunea si tu locul perfect... unde mai gasesti atata adunatura de mascul si sa nici nu prea ai concurenta si mai ales ca nici nu esti prea cunoscuta.. .. dar trebuie sa intelegi ca nu pentru toti e aceeasi situatie. ori cum un subiect bun de urmarit (si vad ca nu numai de mine.. are deja peste 1000 de views in doar cateva zile) ...

p.s. de ce nu il mutati la "Femei".. totus zic ca ar fi mai potrivit.. pana la urma cei care intra pe aceea sectiune chiar asta urmaresc nu?

a da si inca ceva, se discuta mai la inceput despre ffm , mmf ... si ziceati ca e mai greu pentru o fata sa accepte un mmf.. dar intrebarea mea e voi ati accepta(ca barbati) un mmf? ) eu personal nu cred ca as face-o
corect...cu siguranta prefer sa am doua femei in pat, decat sa am una singura pe care trebuie sa o impart...mai ales psihologic, sa nu vad pe cineva pe femeia mea, si nici macar sa nu vad pe unu in actiune ca e de rau...
Korne is offline  
Old 30-11-07, 13:25   #116
Alexa.Aura

Alexa.Aura's Avatar

Quote:
Originally Posted by RA_2fast4u View Post
... si multi dintre noi cunosc destula lume si sunt cunoscuti si in realitate cine sunt pe acest forum si poate se abtin
tocmai asta e problema de care vb....pana nu depasim acest prag, sexul oral o sa ramana generalizat ca un preludiu pervers....

...sau mai degraba ca o "obligatie"...pentru ca multi pun problema asa:....daca el face, trebuie sa-i fac si eu, asta e , chiar daca nu-mi place...si neavand cu cine sa vb. fara inhibitii de aceasta problema, se rezuma totul la poc, poc...si un prosop...
Alexa.Aura is offline  
Old 30-11-07, 13:27   #117
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

cred ca mai toti gandim asa
bmwm5 is offline  
Old 30-11-07, 13:33   #118
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

poc poc si un prosop =))))
Eugen_TL is offline  
Old 30-11-07, 13:37   #119
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

am si eu cateva intrebari pt alexa:de ce ai intrat pe 4tuning,cum ai auzit,cine te cunoaste,inca esti un mister,mai ales aparitia ta in forta ridica multe intrebari.sau vrei sa te anturezi cu baietii si dupa sa-i dai in gat?

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline  
Old 30-11-07, 13:56   #120
Alexa.Aura

Alexa.Aura's Avatar

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
am si eu cateva intrebari pt alexa:de ce ai intrat pe 4tuning,cum ai auzit,cine te cunoaste,inca esti un mister,mai ales aparitia ta in forta ridica multe intrebari.sau vrei sa te anturezi cu baietii si dupa sa-i dai in gat?
tot ii dati inainte cu "aparitia ta in forta"....de parca nu a-ti mai vb cu o fata in viata voastra....

chill out.....ca nu va mananca nimeni...

Last edited by Alexa.Aura; 30-11-07 at 13:59.
Alexa.Aura is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -