30-11-07, 14:02
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
Re: Sexul....un subiect tabu !
Quote:
Originally Posted by Alexa.Aura
tocmai asta e problema de care vb....pana nu depasim acest prag, sexul oral o sa ramana generalizat ca un preludiu pervers....
|
de ce sa il depasim? eu zic ca nu trebuie sa il depasim. daca de exemplu la stiri ai vedea noua pozitie de sex descoperita... daca baba cu mosu ar vorbi in gura mare la centrul de pensii despre noua pozitie pe care au descoperit-o cu amanta ieri noapte.. crezi ca ar fi normal? crezi ca ar fi mai bine?
chiar nu cred ca cei care au raspuns pe acest thread se ascund dupa mana la astfel de discutii, dar iti repet, trebuie sa existe o limita.. totusi acest forum are mii de vizitatori pe zi si in plus, te deranjeaza ca altii il considera asa? e strict problema lor.. si daca te gandesti bine poate e si in avantajul tau
Quote:
...sau mai degraba ca o "obligatie"...pentru ca multi pun problema asa:....daca el face, trebuie sa-i fac si eu, asta e , chiar daca nu-mi place...si neavand cu cine sa vb. fara inhibitii de aceasta problema, se rezuma totul la poc, poc...si un prosop...
|
da.. cunosc... chestia asta se intampla mai ales la fete si e decizia lor si trebuie respectate. celor care nu le convine sa isi caute alta sau sa accepte situatie. chiar nu mi se pare normal sa iti impui partenerului chestii care ei/lui nu ii fac placere .
|
|
|
30-11-07, 14:03
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
nu ai raspuns...
|
|
|
30-11-07, 14:11
|
|
|
@ RA_2fast4u - da, ai dreptate, chiar ar trebui sa existe o limita....De Varsta !!!
@bmwm5 - off-topic !!!
|
|
|
30-11-07, 14:21
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
nu poti duce o conversatie care nu e bazata pe sex,sau nu asta e scopul?
|
|
|
30-11-07, 14:24
|
|
Stock
|
problema cu sexul oral este problema pentru ca foarte multi fac sex din motive gresite..adica pentru ca sa nu se zica ca eu nu fac,sau pentru ca numai atunci ma consider mascul adevarat daca 7 femei diferite am p saptamina..sau pentru ca asa e la moda si doamne fereste sa nu fac eu ceva ce ghita de la 2 a facut...si asa mai departe....motivele femeilor nu mai zic,k le gasiti la sectiunea femei...
evident in cazurile enumerate mai sus+restul care nu mai incape aici...nu se va ajunge la un sentiment,pe care eu as descrie "te doresc cu fiecare mm al corpului meu" ...caz in care in mod evident nu se mai pune problema ca ti-ar fi oarecum scarba...ca iti face placere sa simti pana si aerul expirat de partenerul tau...
|
|
|
30-11-07, 14:24
|
|
|
@bmwm5 - in caz ca ai uitat, topicul se numeste: "Sexul..."....asa ca nu avem ce sa discutam altceva....
|
|
|
30-11-07, 14:38
|
|
Stage 4
|
Vad ca multa lume a notat sexul cu 9-10 ca importanta intr-o relatie. Poate ar trebui sa spuneti si ce relatie. Daca e doar de fun, atunci da. Dar daca vrei o relatie serioasa cu o pers, nu prea pot sa cred ca sexul e cel mai imp.
Cum ar fi de ex sa ai o partenera de nota 10 in pat dar care si-o mai pune cu jumate din cartier pe langa tine ? Sau care nu e interesata decat de sex. Cum ar fi daca ai nevoie vreodata de ajutor, sau esti deprimat sau ..... ceva ce se rezolva altfel decat in pat sa vezi ca dispare brusc din peisaj pentru ca nu e interesata sa te ajute la prostii din astea ?
Sau sa luam alta varianta. Cum ar fi sa ai o prietena lipsita de inhibitii ca Alexa, foarte buna la pat care sa-ti spuna ca sexul e o joaca, ca n-ar trebui sa te superi daca si-o mai pune cu altul uneori daca e doar o noapte si e cu prezervativ ca e doar de fun si ea pe tine te iubeste. Cati baieti/fete ati fi de acord cu asa ceva ? Tipa e super tare in pat, deci nu conteaza ca doar sexul e cel mai imp in relatie, nu ?
Eu cred ca sexul este doar o completare la partea sentimentala a unei relatii. Contribuie mult la succesul unei relatii dar nu este nici pe departe cea mai importanta parte. Niciodata nu se va compara sexul cu pers iubita care face totul sa te satisfaca cu sexul cu o pers necunoscuta care are ca prim scop satisfactia propie. Eu de exemplu ma simt mult mai bine cand stiu ca ea s-a simtit bine decat daca ma simt eu bine. Poate sa fie o partida mai slaba pt mine, si sa nu iasa totul cum trebuie in seara aia, dar cand o vad tremurand dupa ma simt mai satisfacut decat daca as fi avut eu 100 de orgasme. Si asta se intampla pt ca o iubesc nu pt ca a fost ea o zeita in pat.
Acum o intrebare putin pe langa subiectul de mai sus.
Alexa, tu esti lipsita de inhibitii cu privire la discutiile sex si cred ca-mi vei putea raspunde sincer la o curiozitate. Unde pui limita ? Din punctul tau de vedere monogamia si fidelitatea sunt lucruri invechite ? Observ o mentalitate tot mai raspandita printre fete ca este ok daca o faci o data cu cineva care-ti place chiar daca esti implicata intr-o relatie pt ca e doar sex si n-ar trebui sa-l deranjeze pe partener ca ea pe el il iubeste. Este o mentalitate care sincer pe mine ma scarbeste total. Am imbatranit eu si am conceptii invechite ?
|
30-11-07, 14:40
|
|
Ford Driver
Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
pot sa iti raspund si aici, dar nu crezi ca deviem de la subiect? "frustrare"? "probleme de dezvoltare personala"? detest sa ma explic si nici nu o sa o fac. nu e problema mea ca nu vreai sa o itnelegi numai pe a ta. mi-ai spus ceea ce trebuia.
bafta.
|
|
|
30-11-07, 14:44
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
Quote:
@bmwm5 - in caz ca ai uitat, topicul se numeste: "Sexul..."....asa ca nu avem ce sa discutam altceva....
|
ai postat pe alte thread-uri,ai si alte idei,te intereseaza si altceva?majoritatea fetelor de aici sunt interesate de masini si mai ales de scaunul din stanga,nu cel din dreapta sau bancheta din spate.ai intrat aici cu ideea ca ...e plin de baieti...m-am scos.puteai sa faci asta pe un site de gen.nu stiu de ce te-ai deranjat aici.nu-ti place ceea ce scriu/gandesc,asta e...log out si te-am pupat
|
30-11-07, 15:05
|
|
No Limits racing team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
bah esti nebun ...... io zic pass la topicu asta doar il voi citii... datii bataieeee
|
mai ai loc in loja ? hai k vin cu bere si popcorn
|
|
|
30-11-07, 15:27
|
|
|
@ algorunescu - ....bine punctat..si nu, nu ai deloc conceptiile invhechite...nici mie nu mi se pare ok acea mentalitate de care vb tu, doar ca in zilele noastre aceste "limite" tind sa-si piarda din "intensitate"....
@ RA_2fast4u - nici nu e nevoie sa te explici...hai sa continuam pe tema postului si sa nu mai tragem concluzii pripite....
@ bmwm5 - nu pot sa cred ca tu "cataloghezi" un om dupa ..cateva..posturi de pe un forum, mai bine stai prin preajma si nu te grabi....
aveti grija cu loja aia, ca daca devine prea grea, se rupe si cade.....si nu mai aveti unde sa "fugiti"....
|
|
|
30-11-07, 15:35
|
|
Skoda Driver
Stage 5
|
ba pot,asta sunt eu...un superficial
|
|
|
30-11-07, 15:36
|
|
Stage 5
|
Alexa de ce ti-ai scos poza de la profil?
|
|
|
30-11-07, 15:37
|
|
Stage 3
|
opa....vad ca s-au cam incins lucrurile pe aici, mai bine luati o pauza cu toti si reveniti dupa ce va racoriti...
@ alexa - felicitari pentru atitudinea adoptata in ultimul tau post...
Sexul....cel mai provocator subiect...
30-11-07, 15:45
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [RENAULT] [FORD]
|
Eu`s curios la ce fantezii ai tu..daca tot spuneai in primul post asa ceva!
Eu unul am destule...2 brunete!
|
|
|
|
|