Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-11-07, 16:12   #136
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mai oameni buni neraspunzand la intrebari tocmai asta faceti: transformati sexul in subiect tabu
Alexa, ai dreptate sunt un porc , dar sunt un porc care stie ce vrea in materie de sex , poate ca imi dadeai mai rau peste nasuc raspunzand sincer decat prin vb alea citite din carti si replici de filosof. si tocmai d'asta prefer sa stau in mizeria mea de masina decat in compania unei d'soare de "calibrul" tau pt ca mizeria mea stie ce vrea de la mine !

sexul intr-o relatie stabila (nu vb de aventuri etc etc etc): 6.5

Last edited by aleks; 30-11-07 at 17:52.
Turbo110 is offline  
Old 30-11-07, 16:14   #137
Alexa.Aura

Alexa.Aura's Avatar

Default Re: Sexul....un subiect tabu !

Quote:
Originally Posted by Turbo110 View Post
mai oameni buni neraspunzand la intrebari tocmai asta faceti: transformati sexul in subiect tabu
Alexa, ai dreptate sunt un porc , dar sunt un porc care stie ce vrea in materie de sex , poate ca imi dadeai mai rau peste nasuc raspunzand sincer decat prin vb alea citite din carti si replici de filosof. si tocmai d'asta prefer sa stau in mizeria mea de masina decat in compania unei d'soare de "calibrul" tau pt ca mizeria mea stie ce vrea de la mine !

sexul intr-o relatie stabila (nu vb de aventuri etc etc etc): 6.5

recunosc ca pana acum tu mi-ai parut cel mai sincer si corect de aici.....

sincer....m-ai lasat fara cuvinte, sper sa trecem peste vorbele aruncate mai inainte si sa dezvoltam subiectul in continuare....

Last edited by aleks; 30-11-07 at 17:52.
Alexa.Aura is offline  
Old 30-11-07, 16:34   #138
bmwm5
Skoda Driver

Stage 5

bmwm5's Avatar

Member of:
[SKODA]

bun,sa dezvoltam o ...fantezie.intra o tipa...sa zicem o bruneta,arata si bine pe deasupra,intr-o incapere plina de barbati si incepe foarte degajata sa vb despre sex.ce e de facut sa sara toti pe ea sau sa organizeze un rand.repet,e o fantezie,orice asemanare cu persoane virtuale e pur intamplatoare.fiecare e liber sa-si dea cu parerea

My name is Beu...BomBeu!
bmwm5 is offline  
Old 30-11-07, 16:44   #139
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
bun,sa dezvoltam o ...fantezie.intra o tipa...sa zicem o bruneta,arata si bine pe deasupra,intr-o incapere plina de barbati si incepe foarte degajata sa vb despre sex.ce e de facut sa sara toti pe ea sau sa organizeze un rand.repet,e o fantezie,orice asemanare cu persoane virtuale e pur intamplatoare.fiecare e liber sa-si dea cu parerea

nu ma atrage deloc ca nu imi place sa impart ) sunt egoist )

ce mi-ar place sa fac insa ar fi sex intr-o sectie de politie nu sariti de fund in sus nu as vrea sa fac cu un detinut insa cu o detinuta care sa arate cat de cat acceptabil intr-o celula sau macar pe un birou e alta poveste )
Turbo110 is offline  
Old 30-11-07, 16:53   #140
algorunescu

Stage 4

algorunescu's Avatar

Quote:
Originally Posted by bmwm5 View Post
Naspa. Cum zice si Turbo, nici mie nu-mi place sa impart. Cand e o tipa buna e mult mai misto sa fie numai a ta si sa faci ce vrei cu ea .
Eu am incercat o data intr-un compartiment de tren, ziua, dar oricat am tras de perdelele de la compartiment a fost imposibil sa acoperim total geamurile dinspre coridor si tot circula lume pe acolo, asa ca am renuntat. Normal ca totul s-ar fi desfasurat pe sub fusta scurtuta, in niciun caz nu ne faceam de cap acolo de parca am fi fost acasa ca ar fi fost prea de tot totusi.
Old 30-11-07, 17:08   #141
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

bah eu nu m-as fi oprit )) eu sunt mai nesimtit )
Turbo110 is offline  
Old 30-11-07, 17:12   #142
Alexa.Aura

Alexa.Aura's Avatar

poate bruneta a intrat in camera respectiva doar ca sa intarate barbatii aflati acolo si sa le vada reactiile...poate ca vroia sa-i intimideze cu prezenta ei acolo si apoi sa-i lase cu buza umflata...

...ca sa continuii pe ideea voastra...cred ca nici pentru fata nu ar fi fost vreo satisfactie sa sara toti pe ea...care pe unde apuca...ea fiind inofensiva in fata acelor barbati, nu mai are nici un farmec...
Alexa.Aura is offline  
Old 30-11-07, 17:23   #143
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

daca vroia sa ii vada cu buza umflata are tendinte masochiste , cred cel mai frumos ar fi fost sa isi ceara scuze si sa iasa din camera !
Turbo110 is offline  
Old 30-11-07, 18:33   #144
Turbo110

Stage 5

Turbo110's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

e fata e in ADN ei sa fie mai rautacioasa iertati-o acum asta e ne facem ca nu am vazut !
Turbo110 is offline  
Old 30-11-07, 21:07   #145
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

hai ca o sa mai urmaresc putin topicul asta si o sa propun sa fie inchis ....pentru ca mi se pare o porcarie sincer
Psycho is offline  
Old 30-11-07, 23:06   #146
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

nah...
mie mi se pare plin de activitate, nu stiu daca mai sunt multe in zonele de "si altele" cu atata agitatie
aleks is offline  
Old 02-12-07, 20:34   #147
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]

daca sexul (si sexul oral, anal... etc.) nu ar fi tabu nu ar mai avea farmec... daca s-ar vorbi despre sex cum se vorbeste de elodia ne-am plictisii...
Old 02-12-07, 20:41   #148
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Hai ca domnisoara Alexa.Aura ne-a parasit ...
Ati speriat-o mai, nemernicilor.
Mustang is offline  
Old 02-12-07, 22:18   #149
Alexa.Aura

Alexa.Aura's Avatar

....asa e, poate o fi in Adn-ul nostru, al fetelor, sa fim mai rautaciose....dar promit solemn ca de aici inainte o sa fiu cat se poate de "intelegatoare" si blanda...

daca "Cei de sus" cred ca acest topic este "o porcarie" si ca ar trebui inchis....Go Ahead....dar eu sunt de parere ca totul o sa iasa bine....

@ Mustang - nu v-am parasit, doar am luat o pauza....

On-topic: Sexul...."care doare"....!!!

...eu una, nu stiu ce sa zic, a avut unul din fostii mei o tentativa odata si s-a ales cu nasul spart....
am auzit persoane care spun: "Eee, mai facem si dastea, dar mai usor..." !!!.....pai nu prea inteleg....ori doare....ori nu doare....

ce credeti ?....experiente ?!..ceva...careva ?!
Alexa.Aura is offline  
Old 03-12-07, 11:10   #150
gboy

Stage 3

gboy's Avatar

Ceee......?!?! sado-maso sau ce...?!?!
wtf...never ever....cum dracu sa-mi bat femeia pana la orgasm.....am eu alte metode mai "neconventionale"....dar nici chiar asa.....

banuiesc ca la asta te referi, nu?!

Last edited by aleks; 03-12-07 at 11:43.
gboy is offline  
- Copyright 2025 4Tuning -