Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 29-11-07, 19:52   #1
Wolfy_san

Stock

Talking Magazin cu "chestii" confiscate

Salut,

Care ati intrat in asa ceva, si ati cumparat ceva? Se merita? ... Ati gasit si cumva accesorii pt masini?
Wolfy_san is offline  
Old 30-11-07, 17:10   #2
TR_00_ANN

Stage 5

TR_00_ANN's Avatar

Default Re: Magazin cu "chestii" confiscate

hai sa-ti raspund eu.....eu am intrat intru astfel de magazin, si chiar am cumparat, dar trebuie sa fii foarte atent la cea ce cumperi pentru ca acele produse puse acolo la vanzare, ar trebui sa aibe niste preturi sub nivelul pietei + ca acele produse pot fi contrafacute, nu au acte de provenienta sau chiar SH......ti-o spun pentru ca parinti mei lucreaza in acest domeniu si stiu care sunt castigurile si esecurile.....iti mai dau un exemplu.....au fost confiscate anul trecut 1500 de telefoane mobile si au fost puse la vanzare intrun astfel de magasin.....au venit niste tipi de la Bucuresti si le-au cumparat si le-au bagat la vanzare in magazine GSM....dupa cateva saptamani au venit cu mai mult de jumatate din ele inapoi pentru ca aveau defectiuni si nu au primit nici un ban inapoi si nici telefoanele nu le-au fost schimbate.....deci cred ca ai inteles cea ce poti sa patesti cand cumperi dintr-un astfel de magazin

Last edited by TR_00_ANN; 30-11-07 at 17:12.
TR_00_ANN is offline  
Old 06-12-07, 15:26   #3
DACIA-Wrc

Stage 5

DACIA-Wrc's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Magazin cu "chestii" confiscate

da, dar la haine si la lucruri eftine...asta`i riscul
dar in cluj stie careva de asemenea magazin?
DACIA-Wrc is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -