A fost o data un iepure si un urs care lucrau pt.g buss .ei castigau pe luna 1000$.ursul prost cum e, de toti banii care-i castiga cumpara bere si o beea cu cea mai mare pofta,iar iepurele destept strangea toti banii.intr-o zi ursul il vazu pe iepure cu o bicicleta prin padure,la care ursul mirat intreba:
-oau ma iepure de unde ai avut bani de bicicleta?
-ba ursule,ba eu imi strang banii nu ii stric pe bautura ca si tine!!
A doua luna vede ursul un bmw prin padure si culmea din masina iese iepurele fericit!
-ba iepure de unde ai avut atatia bani?
-ti-am mai raspuns o data eu imi strang banii nu ii beau ca si tine!
A doua zi iepurele ratacea prin padure cu bmw-ul si sa uita pe cer si vede un elicopter cu totul si cu totul din aer care ateriza in fata masinii si culmea tocmai ursul pe care-l stia betiv iesea din el.
-ba urs acum chiar ca de unde ai avut atatia amar de bani?
-hahaha ma iepure ma mi-am vandut sticlele!!!!!!!!!!!
Suna soneria. Sotia disperata se roaga: - Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune: - Bine, fie...te scap... dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa...va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga: - Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei...dar acum, gandeste-te...sunt atatia oameni nevinovati...pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde: - De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate la un loc...
ruxika3u: nu jtii c e???
bebelaa: nutz !
ruxika3u: trafic de gaini si de curci
bebelaa: a da?
ruxika3u: dah... aqu cu gripa aviara...
bebelaa: si cum face da virusul pe net?
ruxika3u: da... tu il scoti la imprimanta j bagi foaia p gat si gata ejti infectata
bebelaa: fata u iti bati joc de mine???
ruxika3u: nuh fataaaaa
bebelaa: moaaa si foaia aia are gripa aviara??
ruxika3u: dap... a spalat gainiile la cur cu tuju` tau d l imprimanta... j iese cu gripa
bebelaa: fataaa? daca scot din greseala la imprimanta
ruxika3u: nu poti fata... intra aia l tn in computer... ji iti da aia print de acolo...
bebelaa: da fata??
ruxika3u: daaaaaa
bebelaa: fata eu nu mai intru pe net mi-e frica
Adam se intoarce acasa noaptea tarziu.Eva, care il astepta treaza,il ia in primire.: te vezi cu cealalta femeie,nu e asa?Adam raspunde:nu fii fraiera,tu esti singura femeie de pe Pamant.Mai tarziu in timp ce dormea,Adam se trezeste gadilat pe spate.-ce faci acolo? eva:tu ce crezi k fac?Iti numar coastele
O femeie nu voia sa-si marite fata cu Abdul. Incercand sa-l faca sa se razgandeasca, ii spune: - Daca vrei sa te mariti cu fiica mea, adu-i un Mertzan. - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul aduce Mertzan! Aduce Abdul Mertzanul, mama, disperata, incearca din nou : - Fata mea nu se marita cu tine decat daca o sa aiba vile la munte si la mare. - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara vile ! Cumpara Abdul vile, mamei ii vine o ultima idee : - Fata mea nu poate sa se marite decat cu cineva care o are de 30 de centimetri ! - Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul mai taie
Sfantul Petru este la poarta raiului cu un homosexual. Sfantului ii pica cheile. Se apleaca sa le ia iar homosexualul ii pune mana pe fund.
-Nu se poate te duci in Iad ! spune Sf.Petru.
-Nu se poate, va rog mai dati-mi o sansa!
A doua oara se intampla la fel, si a treia oara.
In sfarsit il duce in Iad. Peste o saptamana Dumnezeu ii spune lui Sf. Petru:
-Du-te in Iad si vezi ce se intampla de e asa de frig!
Sf. Petru ajunge in Iad unde era gheata cum nu a fost niciodata. Il intreaba pe Dracu:
-De ce nu aprindeti focul ca ii este frig Stapanului?
-Apleaca-te tu sa-l aprinzi!
ps:hai frate mai cu spor ca nam mai citit aici un banc de nush cand
Un homosexual se duce la doctor,acum doctoru il intreaba ce are
Homosexualul ii zice ,domne am o problema in fund...
OK zice doctoru hai sa vedem ce ai.Ii baga asta mana in fund la homosexual,si il intreaba :
-Simti ceva ,te doare?
-Nu domnu` doctor,baga mai adanc
Baga doctoru mana mai adanc si iar il intreaba :
-Simti ceva,te doare?Homosexualul iar zice ca nu si il roaga sa bage mai mult mana.
Baga doctoru mana mai adanc in fund si scoate un trandafir, iar homosexualul ii zice : Un cadou pt dumnevoastra domnu` doctor .
altu` .....Bate un melc la usa ursului.se duce ursu` la usa il vede si ii da un picior de il trimite in partea cealalta a padurii.Trec 6 luni vine melcu din nou la usa la urs ...bate el si ii deschide ursu.Acum melcu il intreaba.