Quote:
Originally Posted by WPP
Taci ca mai aliniem inca un urs turbo la start, m-au convins baietii astia de pe aici cu gandurile lor de bine sa ies si eu in strada. Abia astept comentariile lor "dupe" aia
|
Te astept eu pe strada, cu m5-ul m-ai refuzat sau....poate cu ursul turbo nu o mai dai la intors.[/QUOTE]
M5-ul l-am cumparat pentru ca ma pasioneaza sa merg cu 280 km/h pe autostrada, ursul cu compresor l-am facut pentru ca am putut iar ursul turbo il am pentru ca imi place. Incep sa cred ca reprezint o frustrare pentru tine
)NHT-ul pe aspirat sau cu turbo, mai nou Vecu, te-au batut de n-ai avut aer de fiecare data cand a fost cazul, chiar te excita sa iei bataie de la masini lucrate de mine? Cand o sa ma decid sa ies din nou in strada, cu masinile mele personale, cu tine voi incepe, si o voi face cu stil, organizat, filmat si mediatizat ca am vazut ca asa iti place
Tine minte, sunt curse la liber, nu conteaza mijloacele, ci doar rezultatul. Cei ca tine m-au facut sa stau deoparte o perioada, se pare ca tot cei ca tine ma vor face sa revin
Si iti voi face onoarea sa te bat si cu M5-ul si cu ursul turbo daca tot insisti. Pregateste-te!!