Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
02-08-07, 14:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
|
Re: Bmw 325 Turbo.......... By Nht
Quote:
Originally Posted by vec
prima oara pe rand si dupa va puteti lega motoarele in serie ...atotstiutorilor nici nu il cunoasteti dar il luati la misto nu cred ca v-a gresit cu ceva...
|
marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat[/QUOTE]
nu cred k conteaza de cati ai ai urs k sa sti ce sa scoti din el, exista atatea siteuri si atatia oameni destepti si de treaba (foarte putini pe forum ) care pot sa-ti dea sfaturi si sa te indrume dak vrei sa faci ceva.Pe forumurile de afara dak cineva isi face conversie turbo, pai pe lanaga faptul k iti explik pas cu pas ce a facut iti mai face si poze si iti mai zice si codurile pieselor, si tre sa fi batut in cap sa nu poti sa faci ce a facut el cand iti da mura in gura.Deci treaba cu de cati ani ai un urs e irelevanta
|
02-08-07, 15:44
|
|
Stage 5
|
marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat[/QUOTE]
sunt deja cam 3 de cand am urs am mai avut si alte bmw-uri dar nu inteleg ideea eu nu m-am laudat ca fac si ca dreg chiar am vb cu nht pt masina mea dar dupa ce tziganie a iesit aici ca ala a spart ca ala a dres ca ala a facut... nu mai are nici un rost...
|
02-08-07, 15:54
|
|
Stage 5
|
te crezi mai destept?? am 3 intrebari pt tine daca poti si ai placere sa-mi raspunzi domn` profesor...
1 ce nu se poate schimba niciodata la un motor?
2 functiile vibrochenului intr-un motor?
3 explica si defineste formulele de calcul stechiometric la un urs cu motor 2.5 12 valve, si termenul adiabatic.
asta nu ca sa ne certam sau alte chestii ca de intepaturi e bun oricine si poa sa arunce seringi peste tot nu conteaza varsta sau vechime ... te salut
|
|
|
02-08-07, 16:20
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Maroo
te crezi mai destept?? am 3 intrebari pt tine daca poti si ai placere sa-mi raspunzi domn` profesor...
3 explica si defineste formulele de calcul stechiometric la un urs cu motor 2.5 12 valve, si termenul adiabatic.
asta nu ca sa ne certam sau alte chestii ca de intepaturi e bun oricine si poa sa arunce seringi peste tot nu conteaza varsta sau vechime ... te salut
|
Acum devine interesant!!
Eu am lucrat alaturi de Boh si Wpp la masina lui Nos si va asigur ca nu s-a spart nici un motor pe masina aia pana acum. Au fost implicate 3 motoare e adevarat dar nu a sfarsit niciunul rau din cauza supraalimentarii, pur si simplu nu erau potrivite pt turbo. mai mult unul din cele 3 (motorul original al masinii un 2.5 cu compresie 9.7) il foloseste Haneman acum iar ultima data cand am verificat nu era spart. Al 2-lea motor un 2.7 cu chiulasa de 2.5 furnizat de Costin (proprietarul E30 cu nr NOS) era intr-o stare deplorabila in sensul ca avea efectiv niste santuri in camasi si se afla si la a3-a reparatie, utilizarea lui fiind inutila iar cel de al 3-lea se afla si acum pe masina si functioneaza. Eu nu am obiceiul sa scriu pe forumul asta insa ma enerveara rau cand lumea vb mult si prost si fara sa aiba habar despre ce e vb.
iar ca fapt divers noi am testa masina la 0.8 max si avea un comportament asemanator cu vec-ul in sensul se ineca la ture mici si efectiv refuza sa imbogateasca in turele mari (asta nu stiu daca face si vec-ul acum). oricum daca se poate eu unu as fi interesat sa vad un grafic de afr raportat la presiune si turatie - repet daca se poate si sunteti dispusi sa impartasiti din experienta voastra. nu am scris aici sa ma cert cu nimeni dar pur si simplu am fost enervat de faza cu moatoarele sparte care este o scornmeala aiurea.
Respect Catalin HUT
|
|
|
02-08-07, 19:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hwx
Acum devine interesant!!
Eu am lucrat alaturi de Boh si Wpp la masina lui Nos si va asigur ca nu s-a spart nici un motor pe masina aia pana acum. Au fost implicate 3 motoare e adevarat dar nu a sfarsit niciunul rau din cauza supraalimentarii, pur si simplu nu erau potrivite pt turbo. mai mult unul din cele 3 (motorul original al masinii un 2.5 cu compresie 9.7) il foloseste Haneman acum iar ultima data cand am verificat nu era spart. Al 2-lea motor un 2.7 cu chiulasa de 2.5 furnizat de Costin (proprietarul E30 cu nr NOS) era intr-o stare deplorabila in sensul ca avea efectiv niste santuri in camasi si se afla si la a3-a reparatie, utilizarea lui fiind inutila iar cel de al 3-lea se afla si acum pe masina si functioneaza. Eu nu am obiceiul sa scriu pe forumul asta insa ma enerveara rau cand lumea vb mult si prost si fara sa aiba habar despre ce e vb.
iar ca fapt divers noi am testa masina la 0.8 max si avea un comportament asemanator cu vec-ul in sensul se ineca la ture mici si efectiv refuza sa imbogateasca in turele mari (asta nu stiu daca face si vec-ul acum). oricum daca se poate eu unu as fi interesat sa vad un grafic de afr raportat la presiune si turatie - repet daca se poate si sunteti dispusi sa impartasiti din experienta voastra. nu am scris aici sa ma cert cu nimeni dar pur si simplu am fost enervat de faza cu moatoarele sparte care este o scornmeala aiurea.
Respect Catalin HUT
|
de ce motoare sparte vb ???habar n-am
|
|
|
02-08-07, 21:06
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat
|
sunt deja cam 3 de cand am urs am mai avut si alte bmw-uri dar nu inteleg ideea eu nu m-am laudat ca fac si ca dreg chiar am vb cu nht pt masina mea dar dupa ce tziganie a iesit aici ca ala a spart ca ala a dres ca ala a facut... nu mai are nici un rost...[/QUOTE]
am si eu un parc de dezmembrari si ami plac bmw de mult si am de mult bmw ,si vreau sa zic k stau toata ziua acolo cu ele an fata ,si maro stie mai multe k mine chiar am luat si sfaturi de la el ,cunoaste despre bmw si are de mult bmw detine si la h actuala o masina antik masina lui hitlar pe care a facut scoala un bmw seria 5
|
|
|
02-08-07, 21:45
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Rabanne
Looooooooool!! Deja va cunosc, sunteti amuzanti. Il astept pe WPP sa raspunda la provocare. MOmentan am de impartit cu el diverse ca masina lui merge. Avand in vedere cate motoare i-ati spart lu NOS'u cu kitul de turbo cu care n-ati fost in stare sa faceti masina aia sa mearga niciodata si care acum pe Vecu merge crima, incep sa cred ca aveti bani de aruncat. Hai sa-i aruncati in folosul cuiva nu?
|
De astea. Dar oricum nu mai conteaza.
|
|
|
02-08-07, 21:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hwx
De astea. Dar oricum nu mai conteaza.
|
park mai frumos suna provokrile dekt antepaturile ,dar nu va suparati dak mam bagat aiurea ,dar cu ce va dati ,cu mot turbo sau aspirant cum are wpp?merci
|
|
|
02-08-07, 22:07
|
|
Stage 5
|
|
|
|
02-08-07, 22:49
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by boh_325t
|
ar fi frumos sa se dea rabanee cu M5 ,cu WPP sincer am ancredere an masina lui WPP ,lam vazut cand sa dat si cu masini mai bune ,si a dat randament .wpp saptamana kre vine vreau si eu sa ami ancerc masina cum trage ,si dupaia ai pun turbo si te provoc pe tine BOH ,TE PROVOC PRIETENESTE NU ANTELEGETI SI VOI GRESIT
|
|
|
02-08-07, 22:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RED_LAF
|
O SA IES SI EU CU UN PROIECT FRUMOS DE TURBO .ZIC EU SA VEDEM DAK AL REUSIM DESI SUNT SIGUR K VA IESI BINE.
|
|
|
02-08-07, 23:18
|
|
Stage 5
|
tot respectul pt acest gen de oameni , bafta la proiect, numai bine
|
|
|
03-08-07, 06:57
|
|
Stage 5
|
Quote:
|
restul nu mai are rost ca esti egal cu 0
Last edited by vec; 03-08-07 at 07:00.
|
|
|
03-08-07, 09:41
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by vec
|
))))))))))))) un raspuns pe masura asteptarilor
|
|
|
03-08-07, 12:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vec
|
pacat de ani tai de cand ai urs.... "a mai trecut o zi parca sunt un pic mai destept" =)))
|
|
|
|
|