VA MAI ADCETI AMINTE DE BATRANUL VEC ?! DACA DA E BINE ,DACA NU VA ADUC EU AMINTE ACUM:
UN BMW E30 CU MOTOR DE 2500 CMC SI 170 CP ,,,ERA PE VREMURI....
ACUM A JUNS IN RANDUL "LUMII" BUNE SI CAI CARE II AVEA AU FACUT PUI SI UITE CUM A SARIT DE PRAGUL DE 300 { CP }
EVIDENT CA V-ATI DAT SEAMA DESPRE CE VORBA ....ASA CUM SPUNE SI TITLUL TOPICULUI SE MONTEAZA IN ACEST MOMENT UN KIT DE TURBO
SI PT CEI CE VOR SA VADA MASINA IN ACTIUNE PANA VINERI ESTE GATA!!!!
Tot respectul si pentru tine si pentru Emil vec-u..
l-am vazut acum vreo 2 saptamani si ceva si ce pot spune este ca am ramas placut impresionat de masina..
dar acum ce sa aflu?..ca urmeaza si un turbo..
NHT-ule , tu esti tata kit-urilor turbo,iar vecu o adevarata ' istorie ' in ceea ce inseamna ursulet.. pun pariu ca o sa iasa beton ...
__________________ 2011 Bayerische Motoren Werke AG E92
MULTUMESC FOARTE MULT PT INCREDEREA ACORDATA
DATELE TEHNICE ALE MONTAJULUI MOMENTAN RAMAN CONFIDENTIALE
PUTEREA VA FI DE CEL PUTIN 300 cp VA GARANTEZ !!!!
CAT DESPRE MASINA DE ASTAZI O VETI PUTEA VEDEA PE STRAZI
MULTUMESC FOARTE MULT PT INCREDEREA ACORDATA
DATELE TEHNICE ALE MONTAJULUI MOMENTAN RAMAN CONFIDENTIALE
PUTEREA VA FI DE CEL PUTIN 300 cp VA GARANTEZ !!!!
CAT DESPRE MASINA DE ASTAZI O VETI PUTEA VEDEA PE STRAZI
o sa revin mai tarziu cu filmulete si poze
aia 300 de cai or sa fie doar verbal sau pe dyno????
asteptam o fisa dyno....
In seara asta masina lui Emil a pisat in cur un Subaru Wrx dus in 300cp (cursa fiind din mers de la a 2-a daca nu ma insel)...distanta intre ei fiind undeva intre 3-4 masinii........sa incercat si din loc dar se ineca masina lui Emil ia fiind inca in probe
Masina am vazut-o aseara si l-am vazut si pe proprietar care mi-a lasat un gust amar, cand un baiat l-a intrebat cum de si-a pus turbo FARA DISCURI SPATE, proprietarul a sarit de cur in sus k ,,ce destepti sunteti, k dc nu ii da fiecare care il intreba cate 1 mil sa isi ia punte " dupa parerea mea dak ai avut bani sa iti iei turbo si sa-l montezi (asta dak nu e pe datorie) puteai sa dai 100 de euro pe o punte cu discuri sa te si opresti cu masina, dar de asta e omu, pacat... asa k poate forumistii de aici fac o cheta pt a-i cumpara propritarului o punte cu discuri, si poate il va anunta pe proprietar k sa nu mai sufere aiurea si k jantele ,,ALPINA'' nu sunt ALPINA k am auzit k asa se lauda.Sa nu se creada k am ceva cu proprietarul, nu-l cunosc personal, nu aveam nmk cu el, dar mi sa parut de ***, iar vis a vis de cum se opreste masina.... numai sa nu fiti in fata ei cand vrea sa se opreasca ))) bafta cu cheta
Masina am vazut-o aseara si l-am vazut si pe proprietar care mi-a lasat un gust amar, cand un baiat l-a intrebat cum de si-a pus turbo FARA DISCURI SPATE, proprietarul a sarit de cur in sus k ,,ce destepti sunteti, k dc nu ii da fiecare care il intreba cate 1 mil sa isi ia punte " dupa parerea mea dak ai avut bani sa iti iei turbo si sa-l montezi (asta dak nu e pe datorie) puteai sa dai 100 de euro pe o punte cu discuri sa te si opresti cu masina, dar de asta e omu, pacat... asa k poate forumistii de aici fac o cheta pt a-i cumpara propritarului o punte cu discuri, si poate il va anunta pe proprietar k sa nu mai sufere aiurea si k jantele ,,ALPINA'' nu sunt ALPINA k am auzit k asa se lauda.Sa nu se creada k am ceva cu proprietarul, nu-l cunosc personal, nu aveam nmk cu el, dar mi sa parut de ***, iar vis a vis de cum se opreste masina.... numai sa nu fiti in fata ei cand vrea sa se opreasca ))) bafta cu cheta
deagule marea majoritate nu stiti decit sa dati sfaturi dar nu face-ti nimic dintre singuri care intradevar au facut ceva pt bmw sunt(dgh,txa ,boh,nht,wpp scuze daca am omis ver-o persoana) .punte cu discuri am dupa si daca esti asa informat am terminat masina acum 2 zile sunt inca in probe cum ai vazut jante scrie BMW nu alpina (asa ca ai zbircit-o ) si nu inteleg de ce nu-ti dezvalui identitatea ti-ai facut user nou (esti un lasi) probabil esti si tu unul dintre (gura casa) si pina la urma de unde stii ca nu sunt alpina daca esti asa destept?????sa nu i-mi spui ca nu au valva prin spita ca te faci de kk rau