Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > BMW > Zona tehnica BMW

Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-08-07, 17:51   #46
boh_325t

Stage 5

boh_325t's Avatar

Default Re: Bmw 325 Turbo.......... By Nht

parca ai venit si tu cu picioarele pe pamant FELICITARI si mai bine cred ca am invata unii de la altii si o sa fie treaba BUNA
boh_325t is offline  
Old 01-08-07, 18:01   #47
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Parca suna mai constructiv asa ah?Ne vedem pe la sezatori
Rabanne: over and out!
Rabanne is offline  
Old 01-08-07, 19:01   #48
Alex-Rahova

Stage 5

Alex-Rahova's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

Bai baieti
In primul rand as vrea sa spun ca topicul asta a fost deschis pentru a arata / a prezenta un nou urs turbo..
Sunteti copii? aveti o varsta si un renume, fiecare dintre voi.. duelul se tine pe strada, nu pe un forum prin vorbe intepatoare care ataca lumea ..ce mai conteaza ca unul stie electronica, ca altul are jante cu 30 de spite si altul a spart motorul? .. pe strada se vede totul
Daca discutiile continua cu aceasta " cearta " .. consider ca ar fi mai bine ca topicul sa fie inchis.
Old 01-08-07, 20:20   #49
66NFS

Stage 5

66NFS's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gabi_323i View Post
nu sunt alpina pt ca au 19 spite in loc de 20 si capacul nu are butuc cu cheie
ca sa schimbam subiectu (injectiile ).....
ia zi tu Gaby cate spite au jantele alpina ........ ???
66NFS is offline  
Old 01-08-07, 20:52   #50
RED_LAF

Stage 5

Member of:

Quote:
Originally Posted by boh_325t View Post
nu cred ca are curaj cu m 5-ul si cu ursu din punctul meu de vedere pe 400 m WPP ESTE IN FATA
exact un mot aspirant kre face lege
RED_LAF is offline  
Old 01-08-07, 21:08   #51
vec

Stage 5

vec's Avatar

Wink Re: Bmw 325 Turbo.......... By Nht

Quote:
Originally Posted by RED_LAF View Post
exact un mot aspirant kre face lege
niciodata....... sau daca asta este paretea ta.....te inseli amice
vec is offline  
Old 01-08-07, 21:44   #52
WPP

Stage 5

WPP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

Quote:
Originally Posted by vec View Post
Arata-mi tu un urs aspirat fara motor de M care este mai bun....chiar as vrea sa dau de unu credema.
vorbesc serios......
WPP is offline  
Old 01-08-07, 21:51   #53
WPP

Stage 5

WPP's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

pt. Rabanne

1. in primul rand eu nu am zis nimic de tine, doar te-am provocat si tu te-ai dat la fund.
2. Tu habar nu ai ce s-a intamplat cu NOSu...daca suntem asa incapabili de ce masinile noastre merg cum merg!!!!!
3. masina lui vec are softul ca un ........ la cum dadea fum si cum facea atunci.....stiu ce o sa zici dar am replica
4. nu stiu care este mai bine vazut in lumea celor 400m eu sau tu.....Rabanne almighty
5. legat de provocare eu chiar vreau sa vad cum stau cu un M5, ca e al tau chiar nu conteaza, atat timp cat nu are turbo sau nos astept pe oriceine care masina asta....

P.S. eu vb serios fara sa intep pe nimeni si ar fi mai bine sa vb diret daca crezi ca sti sa porti o conversatiu...nu ca data trecuta

WPP Tuning
Tel.: 0768 417 627
Email: contact@wpp.ro
Web: www.wpp.ro
YM: catalin_wpp
WPP is offline  
Old 01-08-07, 22:51   #54
RED_LAF

Stage 5

Member of:

Quote:
boss nu ne antelegem de loc ,mai citeste odata ,u deja ai un mot turbo kre dak nu ati trage chiar asa de bine acum se mai regleaza k dabea a iesit si va trage bine ,io mam referit la masina lui wpp k este foarte tare la un mot aspirant ,(din kuza lui la mot lam schimbat )lam dus pana unde nu mai aveam ce ai face pe un mot asp si ma facut ,al apreciez pntr experienta lui este un mot asp kre de mult lea dat de kp multor masini,el le face sal apreciem eram foarte multumit de mot meu bateam cu 12 valve pe aia cu 24 valve pana la el dar avea an plus prea multe dar sper sa ma revansez .succes pntr tine si masina ta turbata .
RED_LAF is offline  
Old 01-08-07, 22:55   #55
RED_LAF

Stage 5

Member of:

Quote:
Taci ca mai aliniem inca un urs turbo la start, m-au convins baietii astia de pe aici cu gandurile lor de bine sa ies si eu in strada. Abia astept comentariile lor "dupe" aia
ahaaaaaa te-ai hotarit[/QUOTE]

boss esti primul cu kre ma voi alinia la start ,cum ami voi termina masina ,?dak tot neam cunoscut aici an discutiile astea .
RED_LAF is offline  
Old 01-08-07, 23:15   #56
vec

Stage 5

vec's Avatar

boss esti primul cu kre ma voi alinia la start ,cum ami voi termina masina ,?dak tot neam cunoscut aici an discutiile astea .[/QUOTE]

scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi???
vec is offline  
Old 02-08-07, 00:00   #57
Maroo

Stage 5

Maroo's Avatar

Quote:
boss esti primul cu kre ma voi alinia la start ,cum ami voi termina masina ,?dak tot neam cunoscut aici an discutiile astea .
scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi???[/QUOTE]

prima oara pe rand si dupa va puteti lega motoarele in serie ...atotstiutorilor nici nu il cunoasteti dar il luati la misto nu cred ca v-a gresit cu ceva...
Old 02-08-07, 01:59   #58
RED_LAF

Stage 5

Member of:

Quote:
scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi???[/QUOTE pe raban nul cunosc ,doar am auzit de el ,si pe tine te cunosc din rahova k am copilarit acolo si mai umblu pe acolo si nu conteaza ,k nam provokt niste zmei ,cand ami termin mas fac cu ori cine asta nu k zic k va fii masina mea cea mai grava ,sa vad ce am scos din ia o ancerc cu masini kre sunt puternice ,si hai sa vb frms k nu suntem nici unu vreun zmeu sau zeu,terminativa cu kterink k nare nici un rost ,nu mai fa tu pe ala desteptu .ok hai sa fim prieteni zic eu k daia intram pe aici sa schimbam niste vb antre noi nu sa ne dam baieti,tiam mai zis eu cu vb dulce te considera lumea baietas ,zic eu sumahar
RED_LAF is offline  
Old 02-08-07, 12:30   #59
vec

Stage 5

vec's Avatar

Quote:
Originally Posted by RED_LAF View Post
scuze vb cu rabanne sau cu mine???sau cu amindoi???[/QUOTE pe raban nul cunosc ,doar am auzit de el ,si pe tine te cunosc din rahova k am copilarit acolo si mai umblu pe acolo si nu conteaza ,k nam provokt niste zmei ,cand ami termin mas fac cu ori cine asta nu k zic k va fii masina mea cea mai grava ,sa vad ce am scos din ia o ancerc cu masini kre sunt puternice ,si hai sa vb frms k nu suntem nici unu vreun zmeu sau zeu,terminativa cu kterink k nare nici un rost ,nu mai fa tu pe ala desteptu .ok hai sa fim prieteni zic eu k daia intram pe aici sa schimbam niste vb antre noi nu sa ne dam baieti,tiam mai zis eu cu vb dulce te considera lumea baietas ,zic eu sumahar
eu nu am luat pe nimeni la misto .....daca ti-ai tacut impresia asta ai gresit ...si cu frinele pe spate am raspuns asa pt ca m-au intrebat 6 persoane in 5 minute de ce nu le montez (pt ca le am) dar nu le pot monta singur
vec is offline  
Old 02-08-07, 12:34   #60
vec

Stage 5

vec's Avatar

Wink Re: Bmw 325 Turbo.......... By Nht

prima oara pe rand si dupa va puteti lega motoarele in serie ...atotstiutorilor nici nu il cunoasteti dar il luati la misto nu cred ca v-a gresit cu ceva...[/QUOTE]

marro tu ai urs de 2 ani nu ai cum sa stii f multe,cu timpul le vei invata, ca nu s-a nascut nimeni invatat
vec is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -