Zona tehnica BMW Zona tehnica, secrete, tips&tricks BMW |
31-07-07, 20:20
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: Bmw 325 Turbo.......... By Nht
Quote:
Originally Posted by 325 Turbo
Masina am vazut-o aseara si l-am vazut si pe proprietar care mi-a lasat un gust amar, cand un baiat l-a intrebat cum de si-a pus turbo FARA DISCURI SPATE, proprietarul a sarit de cur in sus k ,,ce destepti sunteti, k dc nu ii da fiecare care il intreba cate 1 mil sa isi ia punte " dupa parerea mea dak ai avut bani sa iti iei turbo si sa-l montezi (asta dak nu e pe datorie) puteai sa dai 100 de euro pe o punte cu discuri sa te si opresti cu masina, dar de asta e omu, pacat... asa k poate forumistii de aici fac o cheta pt a-i cumpara propritarului o punte cu discuri, si poate il va anunta pe proprietar k sa nu mai sufere aiurea si k jantele ,,ALPINA'' nu sunt ALPINA k am auzit k asa se lauda.Sa nu se creada k am ceva cu proprietarul, nu-l cunosc personal, nu aveam nmk cu el, dar mi sa parut de ***, iar vis a vis de cum se opreste masina.... numai sa nu fiti in fata ei cand vrea sa se opreasca ))) bafta cu cheta
|
antradevar jantele sunt alpina ,si adevarat nu este frumos cum a raspuns la antrebarea ,poate a fanilor kre anainte sa vina vec vb foarte frumos despre el anschimb,an schimb din partea lui nu a fost frumos cum a raspuns ,k datim voi bani ,sincer nu am nimic cu tine dar ai bani de turbo si nu ai de punte ,si da randament sa poti obtine sponsori.chiar vb frumos de tine baietii ami povesteau cum lai dat pe ala c u subaru ,frate sincer nu turbo o sa te scoata la suprafata ,gura lumi kre te lauda te scoate ,fii baiat ,sa ati draga masina si dupe suflet
|
|
|
31-07-07, 20:22
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by WPP
aia 300 de cai or sa fie doar verbal sau pe dyno????
asteptam o fisa dyno....
|
de multe ori cand sunt prea multi cp se anpiedik antre iei dak nu sunt prietenosi antre ei
|
|
|
01-08-07, 05:16
|
|
Stage 5
|
Ntz ntz ntz...
|
|
|
01-08-07, 05:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 325 Turbo
Masina am vazut-o aseara si l-am vazut si pe proprietar care mi-a lasat un gust amar, cand un baiat l-a intrebat cum de si-a pus turbo FARA DISCURI SPATE, proprietarul a sarit de cur in sus k ,,ce destepti sunteti, k dc nu ii da fiecare care il intreba cate 1 mil sa isi ia punte " dupa parerea mea dak ai avut bani sa iti iei turbo si sa-l montezi (asta dak nu e pe datorie) puteai sa dai 100 de euro pe o punte cu discuri sa te si opresti cu masina, dar de asta e omu, pacat... asa k poate forumistii de aici fac o cheta pt a-i cumpara propritarului o punte cu discuri, si poate il va anunta pe proprietar k sa nu mai sufere aiurea si k jantele ,,ALPINA'' nu sunt ALPINA k am auzit k asa se lauda.Sa nu se creada k am ceva cu proprietarul, nu-l cunosc personal, nu aveam nmk cu el, dar mi sa parut de ***, iar vis a vis de cum se opreste masina.... numai sa nu fiti in fata ei cand vrea sa se opreasca ))) bafta cu cheta
|
Asa!Asa!Propun sa nu mai fie lasati pe strada cu masina aia, este un pericol public si poate moare vreun prost inainte de vreme sau de grija altuia.
|
|
|
01-08-07, 05:27
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RED_LAF
antradevar jantele sunt alpina ,si adevarat nu este frumos cum a raspuns la antrebarea ,poate a fanilor kre anainte sa vina vec vb foarte frumos despre el anschimb,an schimb din partea lui nu a fost frumos cum a raspuns ,k datim voi bani ,sincer nu am nimic cu tine dar ai bani de turbo si nu ai de punte ,si da randament sa poti obtine sponsori.chiar vb frumos de tine baietii ami povesteau cum lai dat pe ala c u subaru ,frate sincer nu turbo o sa te scoata la suprafata ,gura lumi kre te lauda te scoate ,fii baiat ,sa ati draga masina si dupe suflet
|
Ai si fani, ba de da-ma dracu ))))Maine poimaine dai si autografe Vecule ))))))))
P.S. "Dupe" aia iti schimbam numele in Schumacher
Last edited by Rabanne; 01-08-07 at 05:30.
|
|
|
01-08-07, 05:38
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by micutzu_mrc
In seara asta masina lui Emil a pisat in cur un Subaru Wrx dus in 300cp (cursa fiind din mers de la a 2-a daca nu ma insel)...distanta intre ei fiind undeva intre 3-4 masinii........sa incercat si din loc dar se ineca masina lui Emil ia fiind inca in probe
P.s.Felicitari Emil,Nht si Rabane
|
Merci ca ai amintit si numele meu ca nesimtitii astia dupa ce se vad la varf uita cine le face electronica la masini de fug intr-un mare fel
NHT-ule, Vec-ule, maine la garaj va scalpez pe amandoi si va pun in genunchi pe coji de nuci in coltul ala unde miroase ciudat
|
|
|
01-08-07, 05:52
|
|
Stage 5
|
AHAHAHA fi dur Rabanne
|
|
|
01-08-07, 12:24
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [Nissan]
|
Quote:
Originally Posted by Rabanne
Asa!Asa!Propun sa nu mai fie lasati pe strada cu masina aia, este un pericol public si poate moare vreun prost inainte de vreme sau de grija altuia.
|
dupa ce ai facut aceste comentari... demonstrezi k esti un ZEU , ZEULE AL ELECTRONICII .... trist
|
|
|
01-08-07, 12:55
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by vec
deagule marea majoritate nu stiti decit sa dati sfaturi dar nu face-ti nimic dintre singuri care intradevar au facut ceva pt bmw sunt(dgh,txa ,boh,nht,wpp scuze daca am omis ver-o persoana) .punte cu discuri am dupa si daca esti asa informat am terminat masina acum 2 zile sunt inca in probe cum ai vazut jante scrie BMW nu alpina (asa ca ai zbircit-o ) si nu inteleg de ce nu-ti dezvalui identitatea ti-ai facut user nou (esti un lasi) probabil esti si tu unul dintre (gura casa) si pina la urma de unde stii ca nu sunt alpina daca esti asa destept?????sa nu i-mi spui ca nu au valva prin spita ca te faci de kk rau
|
nu sunt alpina pt ca au 19 spite in loc de 20 si capacul nu are butuc cu cheie
|
|
|
01-08-07, 13:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Gabi_323i
nu sunt alpina pt ca au 19 spite in loc de 20 si capacul nu are butuc cu cheie
|
corect dar nu voiam un raspuns de la tine
|
|
|
01-08-07, 13:46
|
|
Stage 5
|
NHT-ule, Vec-ule, maine la garaj va scalpez pe amandoi si va pun in genunchi pe coji de nuci in coltul ala unde miroase ciudat [/QUOTE]
Rabane vb strict de ursi modificati tu ai deja M5 frate esti la alta categorie ,, si de electronica nu mai vorbim pt ca se stie ca fara tine masina mea nu af fi mers niciodata . Daca nu ne pui si cu miinile sus e bine
|
|
|
01-08-07, 13:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vec
NHT-ule, Vec-ule, maine la garaj va scalpez pe amandoi si va pun in genunchi pe coji de nuci in coltul ala unde miroase ciudat
|
Rabanne vb strict de ursi modificati tu ai deja M5 frate esti la alta categorie ,, si de electronica nu mai vorbim pt ca se stie ca fara tine masina mea nu af fi mers niciodata . Daca nu ne pui si cu miinile sus e bine[/QUOTE]
|
|
|
01-08-07, 13:55
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by MC Mate
dupa ce ai facut aceste comentari... demonstrezi k esti un ZEU , ZEULE AL ELECTRONICII .... trist
|
Rabanne almighty La 20 de ani esti deja un mare filosof...
|
|
|
01-08-07, 13:58
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by vec
Rabanne vb strict de ursi modificati tu ai deja M5 frate esti la alta categorie ,, si de electronica nu mai vorbim pt ca se stie ca fara tine masina mea nu af fi mers niciodata . Daca nu ne pui si cu miinile sus e bine
|
[/QUOTE]
Taci ca mai aliniem inca un urs turbo la start, m-au convins baietii astia de pe aici cu gandurile lor de bine sa ies si eu in strada. Abia astept comentariile lor "dupe" aia
|
|
|
01-08-07, 14:01
|
|
Stage 5
|
Rabanne tu ai trecut la grupa mare nu ti-a mai placut la noi la grupa mica
|
|