Quote:
Originally Posted by Black6
ok vacaroz, imi pare rau ca am postat aici pana la urma...se pare ca rufele se spala in familie. nu sunt disperat, sunt doar nemultumit...probleme nu am din cate stiu...nu-s un tip urat si nici ea nu este. pot sa ma combin cu cine vrea cand vreau dar nu vreau! s-a terminat prea brusc, prea degeaba si asta mi-a dat peste cap orice plan. si daca vrei sa faci pe pestele cu mine, ti-ai gasit persoana gresita...multumesc oricum pentru reply
|
nu fac pe pestele man. era o ironie la spusele tale. atata timp cat ti-ai povestit relatia pe un forum public trebuia sa te astepti si la comm pozitive si negative
totusi nu inteleg faza ca ea sa suparat ca i-ai cerut socoteala la banii aia. pai cumva mama ta nu-i cere tatalui socoteala la banii stransi de amandoi?nu mereu... logic. dar in anumite situatii?
si unde dracu scrie ca tu tre sa faci cinste mereu? esti nebun... te-=a jucat bine. faci cinste unei fete o data... de2x,5x cand sunteti la inceput. sau daca tu ai mai mult si ti se pare ok merge. dar cand te angajezi intr-o relatie serioasa cu o pers(sau baiat... depinde de caz

) amandoi aveti drepturi EGALRE. si amandoi contribuiti in mod egal in functie de posibilitati
cumva taica-tu ii face mereu cinste maica-ti la cumparaturi sau cand ies undeva? nu cred.
de unde stii ca nu sa culcat cu ala? de unde stii ca nu ala a parasit-o? si care-i problema cu faza cu tigarea? sincer daca vroiai sa dovedesti ceva nu facei faze gen dexter. rupi tigara si sari pe calcaie de nervi. ori treceai pe langa si nu dadeai importanta ori ....in fine
nu exista faza ca... mam combinat cu ala sa te fac gelos. pai asa centuristele se combina cu zeci pe seara. unde-i demnitatea ta si a ei?astea sunt doar pretexte....nu exista am gresit eu... exista am gresit amandoi. nu exista am gresit eu si din cauza asta ma parasit. exista am gresit si se saturase de mine. nu exista ea
uite un caz concret. un bun prieten sa combinat cu una care ne mai intalneam din lipsa de..... cand sa combinat avea mustrari de constiinta, dar nu mam bagat in relatia lor. doar odata cand am avut o discutie la inceput si ma intrebat el i-am spus doar... f...o si pe urma las-o. simplu si atat
relatia a durat 2 ani si ceva dar sa destramat. si stii dc? el i-i reprosa mereu de mine. chestia funny e ca eu cu tipul ne dam doar salut cand ne vedem pe strada. evita sa vina in cercurile de prieteni unde as putea fi si eu
la randu-mi si eu m-am combinat odata cu fosta unui tovaras. si sa terminat tragic pt mine

deci pot sa-mi dau cu presupusu
incearca sa intelegi ca sa terminat urat pentru tine. urat rau. singurul lucru care te va face sa poti iesi pe usa din fata din relatia asta e sa pui tu piciorul, nu o suni, nu-i raspunzi si gata. daca vrei sa mai ai putina demnitate
sa zicem ca te combini cu ea. ce faci? o sa-ti aduci aminte mereu de faza cu ala. ea o sa se simta la randul ei ca o curva. relatia in NICI UN CAZ nu va fi mai buna sau lafel ca inainte. ruptura sa produs.
dar ca idee eu am inteles ca fata acum nu te mai iubeste deloc. si cred ca nu te-a iubit niciodata
acum tu decizi daca continui sa te faci de ras sau mergi mai departe si pastrezi un gram de demnitate pt orgoliul tau
danutzu_3121 cui pe cui se scoate. nu tre sa te angajezi intr-o relatie serioasa dar fiind langa o fata mai buna sau mai rea te va ajuta sa treci peste mai repede