Quote:
Originally Posted by stefan_88
Azi m-am intalnit cu ea. Am purtat o discutie ...si in concluzie sunt urmatoarele chestii pt care ne-am despartit ( inafara de faza cu individul care a intrat in sufletul ei ..care a pus capac acestei relatii ) :... ea vrea sa aibe pe cineva care arata bine , mai suplu , mai aratos ...( dupa accident ...nu prea m-am incadrat in conditiile ei ) ca doar ea e tanara si vrea sa aibe ceva frumos langa ea ...( ei fiindui putin rusine sa o vada lumea cu mine ... cam asta am dedus eu )
|
O spun pe scurt: ai avut multa rabdare...
Daca imi facea mie chestia asta si imi spunea cuvintele astea, cred ca era o tanara fara ceva frumos pentru ca nu o alegea nimeni fara dinti in gura. Decat vreun debil care vrea sa simuleze un contact sexual cu o baba ... mai tinerica.
Quote:
Originally Posted by Champion
[..]arata-i ca si tu poti avea pe o alta mai frumoasa ca ea si iti zic eu sigur ca o sa se oftice.[..]
|
Nu conteaza cum arata tipa cu care te vei afisa.
Daca e mai uratica, va face spume inzecit. Iar daca printr-o discutie banala cu fosta, va spune ca actuala e frumoasa si ca simte ceva ce nu a simtit niciodata pentru nimeni... o sa se urce pe pereti de nervi.
Cat despre "scandalul" cu roxana... mwahahahahahhaha.... Are admiratori.