Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply
 
Thread Tools
Old 13-12-08, 15:16   #106
liviu27

Stage 2
 
liviu27's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 73
Member of:
[VW]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

Si eu vin de la protestul de la piata Victoriei.Sunt total dezamagit de cei ce s-au dat zmei pe forum(venim,facem,dregem) si cand colo erau mielusei.Au fost draq mai multi jandarmi si politisti.Rusine celor care au stat in pat si s-au uitat la tv.Mai avem o speranta la baietii din Ardeal.
Bravo baieti,meritati respectul nostru.
liviu27 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-08, 15:30   #107
Insanerzw

Stage 5
 
Insanerzw's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 588
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by Tzepozzz View Post
tot spui ca intelegi frustrarea multora, dar vad ca degeaba spui...crezi ca toata lumea e pasionata de tuning, de pisicute, ursi si alte animale? majoritatea vrea sa aiba o masina decenta cu un minim de dotari la 2000-3000 euro ca mai mult nu are.
tot vorbesti de dacii pe aici si le bagi in aceeasi oala cu cazanele de afara, dar e o mica mare diferenta intre ele si anume daciile sunt NON-EURO, pe cand majoritatea celor aduse de afara sunt de la EURO 2 in sus.in plus majoritatea masinilor aduse din Germania au catalizatoare D3, D4, care nu sunt recunoscute de jegosii de la RAR. daciile astea NON-EURO sunt in numar foarte mare in tara asta de rahat~2milioane de dacii.
ei nu polueaza? nu ar trebui sa plateasca si ei?
parerea mea e ca ori platim toti taxa de poluare(in functie de norma de poluare,cilindree,vechime la un nivel acceptabil) ori nu o mai plateste nimeni.
nu sunt de acord cu taxa asta nici pentru cei bogati, nici pentru cei saraci si nici pentru cei din patura de mijloc pentru ca este o bataie de joc...de ce sa platesti tu 10000 euro pentru inmatricularea masinii tale? de ce sa platesc eu 5000 euro pentru rabla mea pe care am dat de 3 ori mai putin? sunt oameni care nu au apucat sa-si plateasca taxa si acum isi vand masinile pentru ca nu au bani sa le inmatriculeze(in cele mai multe cazuri e vorba de 600-700 euro pe care nu au de unde sa-i scoata)


P.S. pe viitor te rog sa renunti la tonul asta superior pe care il ai
Bine a grait acest om ! Tot respectul il am pentru tine!Eu nu compar un GOLF 3 EURO 2 cu o DACIA 1310 non euor ambele fiind la aceeasi bani !
__________________
Respect for your turn to be respected!



Respect the rules of this forum, not only we always be the weakest!
Insanerzw is offline   Reply With Quote
Old 13-12-08, 18:06   #108
Dripci

Stage 5
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 628
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

Am fost si eu la protest...Nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic...dau vina pe vremea infecta ! Putea fi mai bine pt noi..puteam fi mai multi.
Dripci is offline   Reply With Quote
Old 13-12-08, 18:54   #109
liviu27

Stage 2
 
liviu27's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 73
Member of:
[VW]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

www.caba.ro
liviu27 is offline   Reply With Quote
Old 13-12-08, 19:48   #110
liviu27

Stage 2
 
liviu27's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 73
Member of:
[VW]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

Cineva a scris asta pe un alt forum.Ce parere aveti?Merita incercat?



PROCESE COLECTIVE IMPOTRIVA STATULUI ROMAN, IMPOTRIVA TAXEI AUTO!

Cu totii stim ca aceasta taxa, indiferent de numele ei, este abuziva si contravine atat Constitutiei Romaniei, cat si reglementarilor Uniunii Europene, pe care Romania, ca stat membru, trebuie sa le respecte, indiferent cine este primul-ministru si la ce firma de autovehicule este actionar...

In acest sens, noi vom porni doua actiuni in instanta, astfel:

1. un proces colectiv prin care cei care au platit deja taxa auto au posibilitatea sa ceara restituirea ei, plus plata dobanzilor legale aferente;
2. un proces colectiv prin care sa cerem anularea taxei auto ca fiind neconstitutionala, neconforma cu legislatia comunitara si abuziva.

Cu cat mai multi cetateni se vor alatura acestor doua procese impotriva autoritatilor statului, cu atat mai multe sanse vom avea sa tragem un semnal de alarma acestor autoritati . ca existam si ca vocea noastra se poate face auzita oricand. Si cu atat mai mari vor fi sansele sa schimbam legislatia in acest domeniu al taxei auto. Aveti posibilitatea sa fiti parte intr-unul din aceste procese sau in ambele. Incurajam sa participe la aceste procese atat persoane fizice cat si persoane juridice, ONG-uri, societati comerciale, asociatii si fundatii, etc., oricine a inmatriculat un autovehicul incepand cu 01.01.2007 si/sau doreste anularea acestei taxe.

Pentru aceasta, va punem la dispozitie un avocat, membru al Baroului Bucuresti, care sa va reprezinte interesele in aceste doua procese, contra onorariului fix de 20 Euro + taxa de timbru de 39 lei per proces. Daca alegeti sa participati la ambele procese, veti achita 40 Euro si 78 lei taxa de timbru. Sumele in Euro se platesc in echivalent lei la cursul BNR din ziua platii. Pentru o mai mare transparenta, puteti achita dvs. personal taxele de timbru, prin mandat postal (conform instructiunilor pe care le veti gasi pe acest site). De asemenea, daca doriti sa faceti economie de timp, ne puteti trimite noua sumele aferente taxelor de timbru si noi le putem achita pentru dvs.

Pentru a intra in aceste procese, va rugam sa ne contactati prin unul din mijloacele pe care acest site vi le pune la dispozitie:

1. Program: Luni-Vineri, 09:00 - 18:00
2. prin telefon: 0720 399 102 - contactati direct avocatul, sau 0732 356 771 - asistentul avocatului;
3. prin e-mail la adresele: avocat@proces.taxa-auto.payserv.ro; office@proces.taxa-auto.payserv.ro
4. inregistrandu-va pe acest site folosind formularul Online Registration Form pe http://proces.taxa-auto.payserv.ro;
5. printand si trimitand formularele de contract de asistenta juridica si de imputernicire avocatiala, prin posta, conform instructiunilor de completare si trimitere a acestora.

CE PROCEDURI SE URMEAZA IN CADRUL ACESTOR PROCESE?

1. In cazul primul proces, pentru recuperarea taxei auto, avocatul va formula si depune pentru dvs. o cerere de restituire la Administratia Finantelor publice (A.F.P.) unde ati achitat taxa auto. Aceasta este obligata ca in termen de 30 de zile sa va comunice un raspuns, fie negativ fie pozitiv. Daca raspunsul este pozitiv, va va fi restituita taxa auto si nu veti fi nevoiti sa intrati in proces. Daca raspunsul este negativ, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, avocatul va depune pentru dvs. o contestatie la acest refuz, la Directia Generala a Finantelor Publice (D.G.F.P.) a judetului unde ati platit taxa, care tot in 30 de zile. La fel, daca raspunsul este pozitiv, va va fi restituita taxa auto si nu veti fi nevoiti sa intrati in proces. Daca raspunsul este tot negativ, avocatul depune pentru dvs. cererea de chemare in judecata a A.F.P. si a D.G.F.P. la Tribunalul in raza caruia ati platit taxa . Sectia Contencios Administrativ, instanta judecatoreasca urmand sa se pronunte. Procesul are doua faze: fond si recurs (daca va fi cazul). Procedura prealabila a cererii de restituire si a contestatiei este obligatorie, fiind prevazuta de Legea Contenciosului Administrativ. Nu este necesar ca dvs. personal sa fiti prezenti in sala de judecata la termenele procesului. Insa aveti acest drept, putand de asemenea sa va prezentati oricand la instanta de judecata si sa cereti sa aveti acces la dosar, pe baza cartii de identitate. Comunicarile referitoare la proces vor fi facute pe adresa cabinetului de avocat, insa acesta va va pune la dispozitie toate documentele pe care le depune/primeste in numele dvs. De asemenea, puteti solicita avocatului informatii prin telefon sau e-mail.
2. Cel de-al doilea proces consta in faptul ca avocatul va depune, in numele fiecarui cetatean nemultumit, o cerere de chemare in judecata a Guvernului Romaniei la Curtea de Apel Bucuresti, pentru anularea taxei ca fiind abuziva, precum si faptul ca va invoca exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor legale care reglementeaza taxa auto. Scopul final al acestui demers este anularea acestei taxe, indiferent de denumirea ei. In acest proces nu este nevoie de o procedura prealabila, insa va puteti informa si veti primi informari din partea noastra privind stadiul procesului, la fel ca in cazul procesului prevazut la pct. 1.

ACTELE NECESARE PENTRU A DEVENI PARTE IN PROCESE:

Setul de acte este acelasi fie ca intrati numai in unul dintre procese, fie ca intrati in amandoua. In acest din urma caz, puteti trimite, conform Instructiunilor de trimitere, fie doua plicuri continand fiecare un set de acte, fie un singur plic, continand cate doua seturi de contract de asistenta juridica+imputernicire, completate conform instructiunilor pentru fiecare proces si un set de acte.

Actele necesare sunt:

1. contract de asistenta juridica si imputernicire avocatiala, completate pentru unul sau ambele procese;
2. copie de pe contractul de vanzare-cumparare al autovehiculului;
3. copie de pe cartea de identitate a autovehiculului;
4. copie de pe chitanta prin care ati achitat taxa auto. Acest document este foarte important si va rugam sa incercati sa il gasiti in arhiva dvs. personala; daca nu il mai aveti si nu aveti nici un alt document din care sa rezulte suma si/sau data achitarii, va rugam sa precizati suma pe care ati achitat-o si data (exacta sau aproximativa) cand ati achitat-o.
5. o copie de pe cartea/buletinul dvs. de identitate/certificatul de inregistrare al persoanei juridice si copie de pe actul de identitate al reprezentantului legal al acesteia (asociat, asociat unic, administrator, etc.).
6. in cazul in care ati depus deja cerere de restituire/contestatie la A.F.P. si D.G.F.P., copii de pe aceste documente, precum si de pe raspunsurile pe care le-ati primit.

Va rugam de asemenea sa inserati in plic si datele dvs., pentru a va putea contacta ulterior (nume, prenume, adresa unde va putem trimite corespondenta, un numar de telefon si o adresa de e-mail, daca aveti).

IMPORTANT! In afara de contractul de asistenta juridica si imputernicirea, semnate in original, nu expediati documente in original (nu sunt necesare in proces) si nici sume de bani. Nu expediati scrisoare recomandata cu confirmare de primire, ci scrisoare simpla, insa intr-un plic nu foarte subtire, pentru a se evita deteriorarea la transport. Tocmai datorita faptului ca nu se trimit documente originale, ci numai copii xerox, nu este necesara scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Va rugam sa trimiteti copii xerox lizibile.
liviu27 is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 09:46   #111
Ford_V6

Stage 5
 
Ford_V6's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2,103
Member of:
[MERCEDES]
[FORD]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

se strang 1000 de oameni ... x 20 de euro .... asa la un minim ... se cam scoate domnu avocat chiar daca pierde
Ford_V6 is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 09:55   #112
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5
 
Mustang's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,399
Member of:
[DAEWOO]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

http://www.mediafax.ro/social/partic...l?1688;3658234

Cea mai mare tiganime!
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 11:50   #113
liviu27

Stage 2
 
liviu27's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 73
Member of:
[VW]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by Ford_V6 View Post
se strang 1000 de oameni ... x 20 de euro .... asa la un minim ... se cam scoate domnu avocat chiar daca pierde


Am cerut pareri.Ai dreptate,ar fi o suma frumoasa.Ar lua o masina si ar plati si taxa.
liviu27 is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 13:50   #114
69WRX

Stage 5
 
69WRX's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,205
Member of:
[Opel]
[2 Roti]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

daca se aproba protestul ar fi fost mai multa lume...dar asa a fost ilegal..eu am fost acolo am vazut ce e..nu era cam nimic asa ca am plecat..
69WRX is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 15:54   #115
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5
 
claudiu lucian's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,523
Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

daca se aproba protestul masina mea va sta in piata victoriei de dimineata inscriptionata Antitaxa!
claudiu lucian is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 17:40   #116
OltcitPower

Stage 5
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 565
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

la timisoara, azi s-a lasat cu arestari... (nu s-a respectat autorizatia mitingului, protestatarii vrand sa blocheze o intersectie din oras)
OltcitPower is offline   Reply With Quote
Old 14-12-08, 18:51   #117
liviu27

Stage 2
 
liviu27's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 73
Member of:
[VW]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by OltcitPower View Post
la timisoara, azi s-a lasat cu arestari... (nu s-a respectat autorizatia mitingului, protestatarii vrand sa blocheze o intersectie din oras)


Si la noi ca la rusi.Comunismul e la conducere,dar sub alte chipuri.
liviu27 is offline   Reply With Quote
Old 15-12-08, 01:00   #118
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5
 
claudiu lucian's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,523
Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

am vazut la stiri ce e in timisoara! de acolo a pornit si in 1989! si tot decembrie era!
claudiu lucian is offline   Reply With Quote
Old 15-12-08, 17:19   #119
OpReA

Stage 5
 
OpReA's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,016
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

http://www.libertatea.ro/stire/mitin...ie-224095.html
ne vedem joi...este o ora f matinala...uni mai muncesc...altii au scoala(ca mn )...dar,important este ca ne vedem ...sper sa fim un numar mai mare decat sambata trecuta...app...care stiti vrun tratament de gat?ca inca sunt ragusit)
__________________
Reducere pentru membrii 4tuning - 10%
doar cu acest cod : JHAGRIASG
Acest cod se va introduce in pagina de comanda...in josul paginii.
Atentie! acest cod nu va merge introdus pana nu va autentificati pe site!!
OpReA is offline   Reply With Quote
Old 15-12-08, 20:02   #120
claudiu lucian
Ford Driver

Stage 5
 
claudiu lucian's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,523
Member of:
[FORD]
[VW]
[Street Zone]
Default Re: IESIM IN STRADA !!!!!!!!!!!

FAC APEL LA PRESEDINTII DE CLUB...DESEMNATI CATIVA MEMBRII PE CARE II STITI CA AU TIMP LIBER SAU POT SA ISI FACA! cum se zicea mai sus, conteaza fiecare persoana, daca un club desemneaza minim 5 membrii se strang mai bine de 50 de pers! si unele cluburi au o potenta mai mare, pot veni mult mai multi!

nush de unde ati aparut atatia pe forum k ati fost sambata la protest in victoriei, k mai mult de 3 masini cu stiker de la vr-un club nu erau!
claudiu lucian is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -