Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

View Poll Results: Ce ai alege ca tip de cursa ?
Cursa ILEGALA 219 59.03%
Cursa LEGALA 152 40.97%
Voters: 371. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
Old 29-07-04, 17:35   #61
XSW

Stage 5
 
XSW's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 760
Default

ilegalele pt. ca e un grup mult mai restrans, se stiu majoritatea intre ei, se pornesc discutii, se glumeste, e voie buna, e noaptea se da cine cu cine vrea de cate ori vreau, nu te obliga nimeni sa nu faci un burn, o chestie, sa parchezi in locu x sau y, nu sunt miile te oameni (printre care tzaranei gura-casca de ce sa nu recunoastem) ... nu stiu, e o atmosfera mult mai placuta. La ultimele legale la care am fost m-am plictisit si am plecat pe la juma, mai mult ce sa zic ..

Apropos, decat sa platesc nush cati bani intrarea prefer sa bag benzina si sa ma si plimb cu oamenii prin orash pana la locurile noastre.

Ideal ar fi sa se poata folosi aeroportul (in Iasi cel putin) sau alte locuri necirculate in fiecare sambata sau ceva de genul, fara organizare fara nik, pur si simplu sa ne lase noua locul si ne descurcam. Nu se incalca nici o regula, nu incurcam pe nimeni, nu deranjam lume cu tobele sport (sau sparte hehe), dar pana atunci o sa mai treaca ceva timp asa ca alta solutie nu e decat ilegalitatea.

Cand o sa fie un fenomen mult prea raspandit ca sa se ne calmeze, poate atunci in apropierea unei campanii electorale o sa-i pice la un primar ceva \"fisa\" vis-a-vis stoparea respectivului fenomen : amenajarea unei piste cat de cat acceptabile.

Cam atat de la mine, ma duc la somnic
XSW is offline   Reply With Quote
Old 30-07-04, 13:32   #62
KaiseR

Stage 3
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 89
Default

Pt toti pustanii carora le place adrenalina de la ilegale: sa va intre bine in cap.......Noi nu fugim de politie, ei ne lasa sa plecam. Ca daca s-ar pune serios pe noi nu va mai scapa nici unu.
KaiseR is offline   Reply With Quote
Old 30-07-04, 16:25   #63
BogdanSHA

Stage 5
 
BogdanSHA's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 573
Default

Se poate si asta. Dar se poate sa \"ne lase\" tocmai pentru ca nu ne pot acuza. Trebuie mult prea multe probe, mult prea bine demonstrate. + ca acolo sunt numai tineri printre care prea putini borfasi sau mai stiu eu ce, care chiar ar merita sa infunde puscariile. Ei doar incearca sa sperie si nu sa ne bage la inchisoare pentru ca sunt altii care-si merita locul acolo.
Sunt destui cu multi bani care sunt viitorii oameni de afaceri, investitorii de maine. Nu si-ar avea rostul o \"intrerupere\" a cursului vietii unor tineri pentru o pasiune care pentru majoritatea este trecatoare
__________________
...spuse el...si mai lua o gura de fan...
BogdanSHA is offline   Reply With Quote
Old 31-07-04, 20:17   #64
Hondarul
Super Moderator

Stage 5
 
Hondarul's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 8,665
Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
Default

Hmmm... Pai daca as avea masina capabila... Legale, 100 %. Nexam probleme, nexam masina rupta in gropi... Si nexam fuga de garda. Si oricum, un procentaj mai ridicat de siguranta. Ura !!
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 01-08-04, 13:45   #65
B|shOp-VR6

Stage 5
 
B|shOp-VR6's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,142
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Nitro00\"
Salz alll ..... eu as alege ilegala de ce pentru ca ..... doza de adrenalina este mult mai mare ..... ne strangem cateva masini ..... ne dam de doua trei ori shi plecam dar asta include shi riscurile cu politia ..... ceea ce la legale nu sunt .... nu zic ca sunt rele shi cursele legale dar acolo te dai .... ai un picutz de adrenalina .... shi gata aici la ilegale .... e cu totul altceva ... oricum din tot topicul am observat ca parerile sunt impartzite ... Respekt Allll riders !!!
Si cam cand vi sa simti adrenalina cu BMW-ul ala... ca s-ar putea sa rugineasca in service de atatea luni...
B|shOp-VR6 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-04, 07:39   #66
Hooliganu`

Stage 2
 
Join Date: May 2004
Posts: 54
Member of:
[Midnight Racers]
Default Ilegalele sunt baza

Bai nene, cele mai frumoase curse si cele mai tari au fost, sunt si vor ramane ilegalele, asta datorita: 1- La cursele legale e abureala totala...; 2- La legale iti iau gaborii numarul la masina si chiar te amendeaza(am vazut cazuri la plecare); 3- E mai frumos la ilegale cand se pleaca o gramada de masini si d-alea preparate ; 4- La ilegale vine multa lume, fugi de garda si e adrenalina maxima mai ales cand se striga garda...cel mai marfa e cand vine garda ca atunci traiesti la intensitate maxima si stii ca trebuie sa fugi ca sa nu te beleasca bulangii!!!Este frumos sa te alerge, nu sa te si prinda ca atunci e naspa... si mai sunt motive si argumente pt ilegale, dar e prea devreme sa-mi bat capul la toate si mi-e lene sa scriu atat!!
__________________
Pt \\\"tovarasii\\\" mei cei mai buni(gaborii) le dedic melodiile \\\"Foame de bani\\\", \\\"Politia e MILITIE\\\" si \\\"Cei mai corupti\\\"!!! Nu de alta, dar le merge de minune la sclavi...sujeti-ma gusterilor..
Hooliganu` is offline   Reply With Quote
Old 03-08-04, 11:34   #67
CT-03-ART

Stage 5
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 682
Default

LEGALA-pt ca este organizare,pericol redus shi deshi la o ILEGALA iti creste adrenalina,nu exista o buna organizare.parerea mea...LOL
CT-03-ART is offline   Reply With Quote
Old 03-08-04, 12:51   #68
Aki

Stage 4
 
Aki's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 224
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"CT-03-ART\"
LEGALA-pt ca este organizare,pericol redus shi deshi la o ILEGALA iti creste adrenalina,nu exista o buna organizare.parerea mea...LOL
Ai fost vreodata la ilegale
Iti spun eu, ca este MULT mai BUNA, organizarea la ilegale!!! Ca vad ca nu stiiai
Aki is offline   Reply With Quote
Old 03-08-04, 15:03   #69
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5
 
EvLSant0S's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 12,416
Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default

cred ca inafara de org. ar trebuii sa fie mai multi aia care se dau decat cei care stau si se uita ... nu cont. masina ... degeaba e buna voiinta si organizare daca din 50 se dau 3...
__________________
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 06-08-04, 03:58   #70
sadkid

Stage 1
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11
Default

hmm.. paraerea mea ILEGALA ca nu stau sa rup o mashina ca idiotu pe pista la baneasa... pe dalele alea de beton de tot ***u + ca la o ilegala prin bucuresti creste adrenalina cand sti ca te dai shi poate sa vina o dacie cu motoru pe Injectie ) shi se ia dupa tine :P
sadkid is offline   Reply With Quote
Old 06-08-04, 15:42   #71
Hooliganu`

Stage 2
 
Join Date: May 2004
Posts: 54
Member of:
[Midnight Racers]
Default

EVLsantos, dar tu cand vii sa te dai mah?Ce masina ai? Bai oricum faza c datu asa e...ca vin sectatori 1000 si 50 de masini din care se dau 4 ...asta in cazurile cele mai naspa si pe care le-am vazut...Las ca iese micuta mea...
Hooliganu` is offline   Reply With Quote
Old 08-08-04, 21:46   #72
snk

Stage 1
 
snk's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 10
Default

Legalele, pentru ca eu sunt adeptul curselor desfasurate in cadru organizat si legal!
snk is offline   Reply With Quote
Old 04-09-04, 23:52   #73
Zui

Stock
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 9
Default

Ilegala pentru ca este mai palpitanta.
Zui is offline   Reply With Quote
Old 05-09-04, 01:18   #74
luca

Stage 5
 
luca's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,491
Member of:
[2 Roti]
Default

Eu deocamdata prefer legala deoarece stiu ca nu am nici o surpriza prin asfalt, cum spune toata lumea ca la ilegala e marfa noaptea mda am luat o groapa, eu nici nu am simtit-o dar cand am oprit au inceput sa rada prietenii mei ca aveam janta varza.
Asta e singurul lucru naspa la ilegale, in Bucuresti nu se prea merita ca-ti bulesti masina.
Stiu ca sunt sute de argumente pro si contra dar nu am chef acu de astea asa ca am spus ce nu imi place la ilegale si gata.
__________________
luca is offline   Reply With Quote
Old 07-09-04, 00:18   #75
Hooliganu`

Stage 2
 
Join Date: May 2004
Posts: 54
Member of:
[Midnight Racers]
Default Ilegalele sunt baza

Bai nene, mi-am scos micuta de la facut si ...ce sa va zic, dupa vreo 500 km de mers linistit si usor cu ea am inceput s-o alerg in ultimul hal....era sa fac ... accidente, o mie de nebunii, mi-am dat nr din fata jos si l-am bagat in geam, bara de pe spate la fel, stopuri negre, dar negre...folie de nu vezi nimik inauntru...curse peste curse, mai mult prin oras ca la ilegale...nu am bagat-o inca...rezultate:...in prima sapt de cand am scos-o 1 gabor nu s-a uitat la mine sau ceva de genu...dupa aia toti pe mine...3 amenzi in 3 zile in acelasi loc, bine...si eu nebun si numai pe acolo o luam de-al draq...mi-au luat talonu...**** mea, mi-am bagat si mi-am scos de saracii nu mai stiu de ei..m-am certat cu ei pe tema foliei si altele....oricum nu renunt...si de platitul amenzilor ma pis pe ele...ca pt cativa ani nici nu-mi trece prin cap sa le platesc si cand va fi, daca va fi sa le platesc, fac eu bani si suma o sa fie mult mai insignifianta...Ce sa zic, doar ca ma pis pe ei de gabori ca acum cu alegerile dau amenzi si sloboz...cica cu folie autorizata de RAR nu ai voie...unii zic ca nici cu geamuri ionizate n-ai voi, altii ca , cu alea ionizate ai voie...**** mea, cei mai prosti sunt militienii astia...sa mor, macar de invatati ceva(pt gabori), invatati la fel cu totii boilor!!! Chiar nu va invata nimik la Udriste sau unde sloboz va intalniti?Oricum sunt niste politisti cu care nu am nimik, stiu sa viorbeasca si sunt mai intelegatori insa majoritatea si vb de un procent de 98% sau ceva de genu sunt niste tarani adusi de la tara sa aplice legea care e vai de mortii ei....parlamentarii si aia care fac legile si le voteaza de unde sunt oare???tot de la tara!!!MUIE taranilor!!!Va urasc
Hooliganu` is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -