LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
View Poll Results: Ce ai alege ca tip de cursa ?
|
Cursa ILEGALA
|
|
219 |
59.03% |
Cursa LEGALA
|
|
152 |
40.97% |
11-09-04, 13:09
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE]
|
si ce e asha amuzant daca ramai fara carnet ?
probabil unii n-au carnet de le plak asha mult ilegalele .. si mie mi-ar place sa vad ilegale .. da nu sa particip
|
|
11-09-04, 14:42
|
|
Stage 5
Member of: [Extreme Racing]
|
Asa si? Imi permit sa rad ca e carnetul MEU si daca`l pierd e pierderea mea.Ok? Daca ma ia politia e problema mea, daca iau amenda eu platesc... Toti care vin acolo ar trebui sa stie la ce sa se astepte si din moment ce eu stiu care sunt riscurile imi permit sa rad!
|
|
|
11-09-04, 23:28
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
In primul rand este un cadru organizat si asta spune totul!
Intr-adevar, daca vrei ADRENALINA cu adevarat - ilegale, dar ??!?!?!
|
|
|
14-09-04, 18:44
|
|
Stage 5
|
Carmen are dreptate, fiecare e constient de raspunderea pe care si-o asuma, de riscurile pe care le implica toate cursele ilegale.
Mai intai de toate e pasiunea care te face sa treci peste frica unei amenzi sau suspendarea permisului: iti place VINO LA CURSE nu-ti place STAI ACASA si NU II JUDECA pe impatimitii vitezei!
Si apropo de \"doar sa ma uit la ilegale fara sa particip\" si asa iti iei amenda la fel de usor.
|
14-09-04, 22:17
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE]
|
asta nu o stiam .. si nu-i judek pe cei de la ilegale .. dimpotriva le admir curaju` ...
Nu zic ca nu o sa particip niciodata la ilegale ... poate o sa ma duk ... poate nu ... totusi tind spre legale .. poate ca-s newbie de aia
|
|
|
15-09-04, 12:20
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"HolySoul\"
asta nu o stiam .. si nu-i judek pe cei de la ilegale .. dimpotriva le admir curaju` ...
|
Daca nu stiai, atunci afla ca si cei care stau si se uita au de pierdut...Politia in general ii stie pe cei care participa de obicei la ilegale...Depinde si cat de suparati sunt cei care vin...Ca daca ar vrea ar putea sa vina fara girofar si sa faca bariera, asa i`ar lua direct pe cei care participa, dar de obicei vin in tromba si cei care sunt aliniati la start fug mai repede...si ghici cine pleaca ultimul...ala care sta pe margine si are masina parcata nu stiu unde, pe care nici n`o mai gaseste in fuga aia nebuna, sau daca o gaseste asteapta sa plece ala care parcase in fata lui..si asa mai departe! Asa ca dupa un \"calcul\" mic, observi ca riscuri sunt indiferent de calitatea pe care o ai intr`o astfel de cursa...
|
|
|
15-09-04, 12:27
|
|
Guest
|
Dimpotriva, la o ilegala nu-i alearga p-aia care stau cu masinile parcate, ci pe cei care erau aliniati la start...eventual pot si filma toata actiunea si au dovada...asha, cu cineva care sta si admira, n-are ce-i face efectiv...deci n-are ce sa pateasca...daca stai linistit si pleci fara sa fugi ca nebunu', nu are ce sa-ti faca...Oricum, ilegalele se fac pe riscul vostru, eu in principiu sunt adeptul legalizarii lor si organizarii intr-un cadru adecvat...cei care spun ca e mai palpitant cand te alearga politia la ilegale habar n-au ce inseamna asta si probabil n-au fost in viata lor la sectie interogati...astea sunt teribilisme...maturizati-va!!! Nu e mult mai bine sa vii linisit la legale ORGANIZATE KLUMEA te ai de cate ori vrei linistit, mai bei si un suc, mai stai si la povesti, decat sa stai cu ochii in 0435834054324324 de parti sa vezi daca cumva nu vine politia? Asa e civilizat si asha se intampla in tarile civilizate, dar acolo au si infrastructura si nici nu au caracterul infect al romanilor....
|
|
|
15-09-04, 12:37
|
|
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Dimpotriva, la o ilegala nu-i alearga p-aia care stau cu masinile parcate, ci pe cei care erau aliniati la start...
|
Daca observi tu, suntem din orase diferite si nu vb despre aceleasi curse... Crede`ma ca m`au injurat niste prieteni jumatate de an pt ca erau la mine cand am primit telefon si i`am luat cu mine... Pe acolo ei au stat unde au vrut....am uitat de ei si pana sa fuga ei politistu` statea cu mana pe capota...
|
|
|
04-10-04, 05:31
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Am ales legala. Nu vreau sa am dureri de cap cu politia sub nici o forma, pot sa spun ca nu ii suport pt ca sunt cu ochii numai dupa spaga cand te opresc. Nu vreau sa le dau nici un motiv sa ma opreasca. De cand s-a dat legea cu inchisoare pt curse ilegale nu am mai fost la nici una iar inainte am fost de cateva ori ca spectator(nu aveam nici carnet, nici masina).
In orice caz ILEGALA inseamna in afara legii, pot sa imi urlu masina de cateva ori pe an si atat decat sa stau cu frica'n cap ca cine stie... vreau sa imi simplific viata , nu sa mi-o complic singur(in materie de masini & curse). Sunt dispus sa merg si 300 km la o cursa mare (de la cca. 100 masini in sus) ca sa particip.
Multumesc.
|
|
|
06-10-04, 22:17
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Aleg clar o legala!
Motivele sunt simple cel putin pentru mine:nu risc atat de mult ca la ilegale si nu exista riscul sa-i fac pe altii pachet.Cand spun altii ma refer la oameni nevinovati care..............nu au nici o treaba cu, cursele!
sunt frumoase ilegalele dar mult prea riscante!
Si daca vreau atata adrenalina pot sa sar cu parasuta sau sa fac un sport extrem!
Un lucru e clar-pt mine!Nu imi f..ut toata viata pentru 30 secunde de adrenalina!
Dar decizia o ia fiecare pentru el!
Eu am luat-o......!
Bafta la toti!
|
09-10-04, 23:46
|
|
Stage 2
|
eu zic ca ilegala... pentru ca e mai palpitanta... si sa-i vezi pe participanti cand vine politia ca fug ca niste soareci care fug de apa ... fiecare fuge unde vede cu ochii... e o senzatie unica. am trait-o si p-asta!
|
|
|
09-10-04, 23:53
|
|
Stock
|
Re: Ce ai alege intre o cursa ILEGALA si una LEGALA. Argumen
[/b] Sincer calea legala e mai \"atractiva\" iar cea ilegala e ptr cei cu pile in POLITIE....lol
|
|
|
14-10-04, 01:34
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
ILEGALA! De ce? Ca e mai misto, d-aia! Pt mine!
|
|
|
14-10-04, 17:28
|
|
Midnight Racers Member
Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [BMW] [2 Roti]
|
Nu e o alegere care sa o faci aja ujor...fiecare are cateva avantaje,dar si dezavantaje in acelaji timp.
Nu prea am nici timp,nici rabdare ji nici prea multa inspiratzie sa va dau cateva exemple [parerile mele] dar...
Crek cel mai agreate ar fii cele legale dar,organizate mai ilegal .Adik mai multe curse libere,mai putzini curioji aiurea...sunt sigur k intzelegetzi ji voi ce incerc zic.Crek o pista la un loc mai retras,unde sa se faca curse noaptea [pt inceput liniutze...apoi poate avansam] ar fii perfecta.
Docamdata nu prea jtu' pt. ce sa optez...admosfera e mult mai incitanta la ilegale [cel putzin pt. mine],mergi in grup pana la locul \"faptei\",mai faci cate ceva de capu tau [sunt conjtient k ku nejte riscuri]...nu jtu'...intr-un fel ji graba,care nu prea-tzi place,te incita.
Cu toate astea...crek optez pt. legale.Dar...nu sunt destul de dese sa raman numa cu ele!
Lloool Prearye ! :P
|
|
|