Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Masini tunate

Reply

Thread Tools
Old 26-03-06, 15:13   #91
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

Default Re: Detronarea lui Bugatti Veyron

revenind la bugatti, in mod normal intre 70-80% din putere este distribuita puntei spate, prin intermediul diferentialului electronic central. aici intervin avantajele tractiunii 4x4, daca se pierde aderenta intr-un viraj prin supravirare, de ex, dif central trece automat pe o repartitie mai egala a puterii intre cele 2 punti, astfel micsorand tendinta de supravirare si transferandu-se puterea catre puntea cu mai multa aderenta.
apropo de wheelspinn alex, ing Wolfgang declara ca orice sofer o poate face cu usurinta sa scoata fum chiar si in viteza a 3-a...
marfa,nu?
super-masina skyline ala...
peace
bad_boy2k is offline   Reply With Quote
Old 26-03-06, 15:21   #92
GabiByte

Stage 5

GabiByte's Avatar

Cel putin 80% merge pe spate din cauza limitei FWD.
cu un TVR Cerbera Speed 12 iti garantez ca poti
GabiByte is offline   Reply With Quote
Old 26-03-06, 19:49   #93
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

Quote:
Originally Posted by bad_boy2k
citez... "Impartirea dinamica a cuplului trimite in mod normal 70-80% din imensa forta spre puntea spate, totul fiind sub controlul unui diferential electronic."
Wolfgang Schrieber - seful de la Bugatti Engeneering
dupa cum am zis mai inainte.
Old 26-03-06, 19:59   #94
g_unit

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

STIU CA MASINA E MONSTRU>..credema ca stiu relativ multe legate de skyline...e poate bomba masinilor de strada pe 400m...alex..ce pot sati zic..cu un R34 GT-R ai rezolva gravvv ecuatia...
Old 26-03-06, 22:09   #95
AleX-34

Stage 3

Quote:
Originally Posted by g_unit
STIU CA MASINA E MONSTRU>..credema ca stiu relativ multe legate de skyline...e poate bomba masinilor de strada pe 400m...alex..ce pot sati zic..cu un R34 GT-R ai rezolva gravvv ecuatia...
cred si eu asta.. defapt sunt foarte convins de treaba asta... peace
AleX-34 is offline   Reply With Quote
Old 26-03-06, 22:13   #96
AleX-34

Stage 3

Quote:
Originally Posted by bad_boy2k
super-masina skyline ala...
peace
mersi mult....

nu stiu daca te referi la mine, dar eu nu sunt adeptul driftingului... la ce m-am referit eu era despre setarile diff-ului si nici decum in ce viteze se scoate fum si cum.... imi pare rau pentru neintelegere

peace

Skyline R34

Membru Japan Team [damn PROUD of it]
ACT A FOOL!!
AleX-34 is offline   Reply With Quote
Old 27-03-06, 02:00   #97
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Wink Re: Detronarea lui Bugatti Veyron

Quote:
Originally Posted by neXus
Nu stiu daca in tunelul aerodinamic de la Nasa s-au luat in calcul TOTI factorii care ar putea incetini masina, cum ar fi de exemplu frecarea pneurilor de asfalt...
Tot Veyron imi place mai mult.
nu am stat sa citesc toate posturile poate a mai zis cineva ...

deocamdata nu se fablrica pneuri care sa reziste la viteze mai mari de ~ <= 400 de km .. ci doar pirelli face P0 daca nu ma inshel .. deci mashina poat sa prinda si mach 1 .. daca nu are cu ce sa fie incaltzata PENTRU strada ...

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 26-05-06, 14:09   #98
PaRaDoX

Stage 3

PaRaDoX's Avatar

Ba nu ai dreptate la pneuri si mai este o faza. Detronarea lu veyron?????? WTF de fapt veyron nu este cea mai puternica masina de fapt nu le-a intrecut pe toate . AICI ESTE DOVADA . MERCEDES W 125 . WHAT A CAR . E PRIMA MASINA CARE A PRINS 438 KMPH PE UN DRUM PUBLIC. 438 kmph!!!!stiti ce inseamna asta. ca veyronul mai are vreo 20 km ca so intreaca . SI MAI MENTIONEZ CEVA. masina a prins 439 kmph in 1939. deci timp de vreo 60 de ani firmele concurente nau avut nici macar tupeul sa schiteze o masina care sa concureze cu asta. si HOPA dintr-o data apare .. si dupa 60 de ani de tehnologie tot nu mere cu 438 . Dar culmea e ca se vrea regele soselelor. Yo nam nik cu masina designul e facut cu gust dar faptul ca atatia ridica masina asta in slavi pt ca au auzit ca prinde peste 400 , ma streseaza rau de tot. Aici sunt doua poze cu minunatul W 125. Am mai multe dar sper sa le gasesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Mercedes W 125 1.JPG
Views:	53
Size:	47.5 KB
ID:	106137   Click image for larger version

Name:	Mercedes W 125.jpg
Views:	55
Size:	17.4 KB
ID:	106138  
Old 26-05-06, 14:16   #99
neXus
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

Aia nu era stock. Beleste si tu ochii. Asa sunt o duzina de Skyline-uri GT-R cu 1500 cp tunate de niste fanatici care prind peste 450 km/h.
neXus is offline   Reply With Quote
Old 26-05-06, 14:23   #100
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

Quote:
Originally Posted by neXus
Aia nu era stock. Beleste si tu ochii. Asa sunt o duzina de Skyline-uri GT-R cu 1500 cp tunate de niste fanatici care prind peste 450 km/h.
adica la bugatti i-au trebuit vreo 2 ani sa reuseasca sa dezvolte neste gume sa reziste la asemenea forte si ... vi tu si arunci bomba asta...ca se dau unii skyline-urile cu 450...astea sunt viteze ipotetice pe care le-ar atinge o masina la o asemnea viteza...nu mai stiu site-ul sa-ti arat un 350z de 900 de caluti ce a patit din cauza gumelor la viteza de 370 km/h ...asta s-a intamplat anul trecut cu cele mai perfomrmate gume de pe piata...
Old 26-05-06, 14:25   #101
neXus
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

La fel de bine cum se pot modifica masini care sa depaseasca 400 km/h, la fel de bine se pot face cauciucuri la comanda.
Old 26-05-06, 14:28   #102
PaRaDoX

Stage 3

PaRaDoX's Avatar

Ba nexus yo am spus ca e prima masina(PANA ACUM SI ULTIMA) care a dat 438 km PE UN DRUM PUBLIC. VEYRONUL se fabrica in serie???? yo chiar nu stiam treaba asta? Deci noteaza bine ca e drum public nu nisip in africa sau nevada nu gheata in antarctica s.a.m.d. e drum pur si simplu
PaRaDoX is offline   Reply With Quote
Old 26-05-06, 14:33   #103
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

crezi ca asa usor se cerceteaza componeta unui cauciuc....ca asa ma duc si eu la astia la montana si le zic fratilor faceti-mi un cauciuc sa ma dau cu 500 km/h cu el...sigur le da cu rest...daca nu ma insel michelin au reusit sa faca cauciucurile la bugatti...si pretul unui astfel de cauciuc este astronomic...iti dau si un exemplu: unui amic de al meu i-a trebuit un cauciuc continental 4x4 sportcontact 275/22"/35 ... pretul a fost de 67mil/buc...si acel cauciuc este garantat pana la 300 km/h...masina prinde undeva la 315...gandeste-te un pic la costurile unui cauciuc care sa reziste la +400km/h???
Yackone is offline   Reply With Quote
Old 26-05-06, 14:36   #104
bad_boy2k

Stage 5

bad_boy2k's Avatar

io zic sa incetati cu polemicile... mercedes e prima si cea mai rapida pe drumuri publice, DAR veyron e prima DE PRODUCTIE care sa depaseasca 400 stock, tot pe orice drum public! iar la faza cu pneurile... nu uita ca dragsterele merg cu peste 500 de ceva vreme... skylineurile nu trebuie neaparat sa aiba pneuri de strada daca sunt duse la 1500 d cai deja...
repet, mercedes W125 este UNA!!!! bugatti pot fi mai multe...
Old 26-05-06, 14:40   #105
neXus
Crazy Drivers Members

Stage 5

Member of:
[Crazy Drivers]

Bugatti s-au cam vandut toate deja
- Copyright 2025 4Tuning -