View Poll Results: CINE TREBUIA SA CASTIGE ??
|
Subaru
|
|
90 |
47.87% |
Renault
|
|
49 |
26.06% |
Cadillac
|
|
49 |
26.06% |
04-04-06, 13:18
|
|
Presedinte MR
Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers]
|
Re: Best Car 4TuningDay ...
Quote:
Originally Posted by Hondarul
Gata sefu' !!!!!!!! Ma duc sa-mi numar cash-ul... Tie cat ti-a iesit ?
|
Ce dulcic esti ..........
|
|
|
04-04-06, 13:33
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Quote:
Originally Posted by micutzu_mrc
Ce dulcic esti ..........
|
Haide mei... Ti-am mai zis, de ce nu vede nimeni partea frumoasa ? Eu nici macar nu am votat ca sa zici ca am ales eu pe cineva sau ca are 4tuning vreo vina ca nu a iesit cine vroia lumea de pe forum. Nu inteleg de ce nimeni nu vede ca acolo au fost de fapt 140 de masini sub acelasi acoperis... cele mai tari din Romania. Nimeni nu vede de fapt... ce s-a intamplat acolo. Nu este tocmai frumos dupa atata munca si bani investiti sa se ajunga la cateva zeci de pagini numai cu reprosuri... Gandeste-te ca o data si o data si voi veti face asa ceva sau o cursa si lumea in loc sa aprecieze, arunca cu noroi.
ps: Micutzule... eu sa mor daca am avut prea mult de numarat la bani, ca erau monede din astea noi de 50 de bani
|
|
|
04-04-06, 14:59
|
|
Stage 5
|
sa fim seriosi... )
sa revenim la certuri..
parerea mea e ca jurizarea s-a facut anpulea, trebuia facuta altfel. atata tot.
de aia nu a iesit cine trebuia, sau a iesit cine a iesit. trbuia sa se mearga impreuna, toti mebrii juriului, la fiecare masina si sa se dea note...etc...cum a fost anu trecut, dar nu cu pretentiile absurde de anul trecut ale juriului de anul trecut.
Una opeste alta, a fost un show reusit, se putea si mai bine, dar.. a fost reusit.si Zozo a mers pe roti la Bucuresti...cu viteza destul de mare...
dar asta nu conteaza...
Bravo celor care au organizat, a fost frumos.Restul discutiilor nu prewa mai au rost...
si ca add-on, lui GAJ la its anul trecut i s-a spart un geam, si tot nu a pus din alea galbene si bodyguarzi p'acolo.
Concluzie...Data viitoare sa fie mai bine, si sa chemati juriu din afara, sa nu existe discutii.
si sa nu mai fiti sponsorizati de RUS sa existe obkigatii.
respect pentru tot ce ati facut, a fost un show frumos!!
sa fie cat mai multe showuri!!
|
|
|
04-04-06, 15:49
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Cu siguranta toata lumea invata din greseli. Despre juriu ai dreptate, se putea mult mai bine. Poate data viitoare vom alege juriul inainte de show, vom face alegeri pe forum sa ne asiguram ca va fi impartial si ca toata lumea este de acord. Dar este normal ca si atunci vor iesi discutii.
Nimeni nu spune sa nu va varsati off-ul, dar macar incercati s-o faceti cat de cat elegant, ca toate aceste neplaceri ale voastre se noteaza, sa nu cumva sa se mai repete data viitoare. Dar toate tensiunile create... nu fac nimic bine nimanui.
Legat de RUS... nu este frumos ce afirmi d-le Dayflyer...
|
|
|
04-04-06, 16:23
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC] [PARTICIPANT CURSE]
|
Nu imi dau cu parerea de masini ca nu am fost la eveniment.Insa pentru cei nemultumiti de rezultat,si poate sunt nemultumiti pe buna dreptate,nu va mai consumati...parca nu ati vazut cam care este politica de apreciere in general a poporului roman...am ajuns la un nivel prea "inalt" noi,romanii,pentru a alege lucruri normale si frumoase,facute ca la carte,sa primeze in orice competitie...de ce sa trimitem trupa Akcent cu o piesa de nivel european la Eurovision cand putem trimite un ciudat mic si pitigaiat ca,deh,da mai bine?...de ce sa alegem drept castigator de exemplu un subaru,fie el galben sau verde (in modificarea caruia probabil s-au tinut cont de cele mai mici detalii,fiind folosite tot felul de produse aftermarket de cea mai buna calitate,fapt care il duce spre nivelul masinilor din afara),cand putem alege o drigla veche din clasa flower-power pentru ca are monitoare in oglinzi?...penibil...si lista poate continua vis-a-vis de gusturile din ce in ce mai fine ale poporului roman...
felicitari participantilor pentru eforturile facute spre a concura/expune intr-o astfel de manifestare.
|
|
|
04-04-06, 16:25
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
|
Quote:
Originally Posted by pushtiulk
banuiesc ca ati observat ca la aproape toate show-urile de tuning din romania se fac manevre la castigatori asa ca degeaba se doreste a se face un tuning show si a se invita cat mai multe masini, pt ca dupa parerea mea se stie dinainte cine o sa castige.
|
nu cred ca e vb de manevre ... ci doar dezinteres...
din cate vad multi nici macar nu au analizat interiorul lui...ce era asa de greu sa se duce la micutzu..sa spuna ca face parte din juriu si sa`i ceara voie in masina...etc .. puii mei...dezinteres
|
|
|
04-04-06, 16:28
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by daflyer_oradea
Concluzie...Data viitoare sa fie mai bine, si sa chemati juriu din afara, sa nu existe discutii.
si sa nu mai fiti sponsorizati de RUS sa existe obkigatii.
|
... ia vezi ...
zici niste chestii care chiar nu-si au rostul ...
dar.. daca .. afirmatia aia .. te face sa te simti mai bine .. fie cum zici tu .. ai plecat cu mana goala .. asta e , maybe next time ..
04-04-06, 16:42
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [4 Speed Squad] [2 Roti]
|
Mai sunt 8 pagini ....
|
|
|
04-04-06, 16:46
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Observator 4tuning] [DACIA]
|
bai fratilor si rus si lambo si buninca daca ar fi iesit tot nemultumiti ati fi imi pare rau dar eu nu am putut sa fiu acolo intradevar din poze renaultul si subaru si lambo sunt frumoase dar asta e trebuie sa invatam si noi ce si cum ca doar imprumutam tot de la ue si usa daca asta se cere o masina pimp asta e
|
04-04-06, 16:50
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by blowwind
ce era asa de greu sa se duce la micutzu..sa spuna ca face parte din juriu si sa`i ceara voie in masina...etc .. puii mei...dezinteres
|
LOL...membrii juriului sunt putini, si tre cunoscuti de toti participantii...ca doar nu sunt sute de masini...
cel mai bine este ca sa se inspire lumea din show-urile de afara, si jurizarea de acolo
ono poate, cu masina lui, daca are vreun drum pe afara poate sa ceara la organizatori un regulament de organizare&stuff...apoi se vor pune bazele concrete ale unei notari realiste...
la noi e un spectacol de flori, "simfonia lalelelor"..frate, expozantii aia de flori au mai mult gust si idei de aranjare a unui stand decat 90% din standurile de la prisma...
nu vii cu masina o parchezi, si astepti sa se inchine toti la ea...si mai parchezi la 2 pasi alte 10 masini...si speri sa iasa in fata...
hahah...erau 2 subaru cam la fel, deci s-a dus unicitatea...
daca bara de la megane e idee romaneasca, il felicit pe cel care a gandit-o...scoateti prostiile de pe laterala si mergeti la spectacole afara...nu cred sa fi vazut prea multe megane atat de reusite...daca RUS da jos vinyl-urile ii ofer votul meu...
|
|
|
04-04-06, 16:51
|
|
Stage 4
Member of: [Dream Squad]
|
Au trecut 2 zile aprope de la acest salon care dupa parerea mea a avut si f multe plusuri , mai ales prin participanti , dar morala pe care am primit-o cu totii este ca daca vrei sa fi "best ... " trebuie sa iti pui cat mai multe luminite , ecrane si variatiuni de astea ieftine!
P.S. : Cred ca o sa imi pun ecrane in toba de esapament si pe dedesuptul masinii si sigur o sa castig , ca de mecanicu o s-o repare mai bine cand am asa ceva si sigur o sa fie f f multi care sa o admire!!!!
|
04-04-06, 16:58
|
|
Stage 4
|
subaru erau aproape identice, oricum nici pe departe nu se compara cu celelalte. dupa parerea mea , nu trebuia ajunga in finala. erau cayene-ul alb si celica aia dementiale amandoua. iar megane'ul ala era un KITCH TOTAL!!! + ce dracu erau alea lipite pe lateral? parca erau din pomul te craciun. din fatza zici ca e tractor d'ala care da zapada iarna, cu lacashul ala pt proictoare cat 2 mingi de fotbal. sincer nu stiu ce cauta meganu in finala... era zob pe langa ce masini erau parcate acolo.
|
|
04-04-06, 17:01
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Nu e frumos ce spui tu.
|
|
|
04-04-06, 17:06
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
trebuia facut ....aditional biletului un tichet...pe care sa scrie omu masina care ia placut cel mai mult...pe care la iesire sa il bage intr-o tombola...cutir sau numai stiu eu ce...in felul asta nu ar mai fi fost toate discutiile astea...ii inteleg si pe baieti ce nu inteleg dc nu au castigat nici un premiu ...la urma urmei dupa atatia bani investi vor si ei o satisfatie chiar daca ea consta intr-o diploma si o cupa...pe viitor sper sa nu se mai intample si sa ne bucuram cu toti de viitoarele show'uri CINEVA SA INCHIDA TOPICU !
|
|
|