View Poll Results: CINE TREBUIA SA CASTIGE ??
|
Subaru
|
|
90 |
47.87% |
Renault
|
|
49 |
26.06% |
Cadillac
|
|
49 |
26.06% |
04-04-06, 02:34
|
|
Midnight Racers Member
Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Re: Best Car 4TuningDay ...
Quote:
Originally Posted by SpeedeR
si premiul sa dus la cel cu palarie de walker politaiu texan si cu masina imbracata in oaie,cu un paint pe ea si cu niste jante bling bling k deh! asa a vazut romanu in seriale k se poarta... mare greseala la jurizare...
Hondare.... tu ai votato nu?! k vad kat o aperi aici
eu as fi ales megane... nu k sunt subiectiv, doar k ono sia vopsit spoilerele negre fara o linie anume si nu imi place cum da...o strica....altfel,as fi mers pe mana subarului...
dar caddilacu asta nu avea ce sa caute la categoria asta... best 4tu nning car poate k da
|
NO OFFENCE SPEEDER DAR ONO PARCA A SCRIS MAI SUS K SPOILERELE LE-A SPART ASTA IARNA SI NU A AVUT TIMP SA LE VOPSEASCA IN CULOAREA MASINII DUPA CE LE-A FACUT.. A SCRIS MAI DEVREME CA E O CULOARE MAI SPECIALA....
te rog sa ma contrazici dak nu am dreptate... poate k imi joaca memoria feste...
salut anonimii!!!
|
|
04-04-06, 02:41
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by CuzKo
NO OFFENCE SPEEDER DAR ONO PARCA A SCRIS MAI SUS K SPOILERELE LE-A SPART ASTA IARNA SI NU A AVUT TIMP SA LE VOPSEASCA IN CULOAREA MASINII DUPA CE LE-A FACUT.. A SCRIS MAI DEVREME CA E O CULOARE MAI SPECIALA....
te rog sa ma contrazici dak nu am dreptate... poate k imi joaca memoria feste...
salut anonimii!!!
|
my bad nu am vazut...ma si gandeam dc dreaq si lea vopsit asa
in cazul asta,in care ar fi fost si spoilerele in culoarea masinii,era ea...
era tare dk intra si plugul la categoria asta
|
|
04-04-06, 03:22
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
sincer sa fiu .. cred k au fost prea putine categorii ... pentru cate mashini au fost acolo ... si sincer sa fiu ... cadilacu eldorado era .. si este deosebit .. superb ... ecrane in oglinzi ... wtf ?? ce mai ... au fost nishte masini ... Wow
|
04-04-06, 03:55
|
|
Stage 3
Member of: [SKODA]
|
Salutare. Am studiat acele masini cat am putut si zic ca subaru a fost optiunea mea. Din punct de vedere estetic niciodata nu am putut spune ca imi place subaru dar acesta avea ceva ce mi-a placut.
Megane este o mashina foarte frumoasa si muncita cu mare daruinta. Felicitari proprietarului si celor ce au lucrat la ea.
Cadi este o masina .... cu un paint job super ok dar .... cam atat. Nu mi-a placut absolut deloc. Mari fitze pinping nu avea, LCD in oglinzi - misto ideea dar ... nu a fost un soc pentru mine.
Asta e o parere impusa de gusturile mele Nu am avut nici un cuvant de spus, practic am fost obligat
|
|
|
04-04-06, 04:24
|
|
Stage 5
|
Daca ar fi sa aleg castigatoarea ar fi una din masinile astea:
Toyota Celica
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1144087790
Ford Focus Insomnia
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1144088603
Cayenne MFF
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1144014834
BMW CTL
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1143967894
Subaru Impreza verde / ONO
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1143926007
/
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1143922813
Nu pot face un clasament intre ele pt k imi plac la fel de mult.
Cadillacul mi s-a parut, fara suparare, un kitsch pe roti, o gramada de tehnologii aruncate alandala in masina incepand cu prompterul ala din bord (mai nou avem d-alea si in metrou) cu lcd-urile din oglinzi (se potrivesc unei japoneze, o honda civic de ex, nu unei masini vechi) si pana la portbagajul gen star-wars.. Recunosc, paintjob-ul era de exceptie, si cam atat..
Daca arunc o privire in interior, imi da impresia de masina de mamaie, e prea plina de pufozitati
Oricum tot interiorul e o amestecatura de stiluri, partile pufoase contrasteaza cu volanul "stainless steel" care iti transforma moaca in singura parte moale care sa iti amortizeze lovitura in caz de accident..
Nush daca ati observat dar avea ceasuri si pe montantul din dreapta.. Oare functionau toate?
Cam atat..
Bafta!
P.S. Asta e doar parerea mea proprie si personala, nu am facut referire la nici un membru al acestei comunitati so...... nu-mi sariti in cap
|
|
|
04-04-06, 09:06
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Speederica, eu nu am votat, vreau doar sa incerc s-arat ca a fost alegerea corecta.
Daca nu vreti sa vedeti ca masina lui Zozo a avut cel mai mare impact, poate imi dati dreptate cand spun ca a fost singura din cele trei la care publicul si juriul a avut acces deplin, nefiind inconjurata de stalpi cu sfoara sau "bodyguarzi" care sa te tina departe de masini. Poate ca si treaba asta a contat, ca lumea si-a putut face o mai buna parere despre masina castigatoare.
La motor, Zozo are un V8. Masina i-a fost pusa pe dyno-test la fata locului.
Nu cred ca are rost sa pastrati tensiunea inutil, alegerea juriului a fost facuta, s-a terminat zic eu. Din partea 4tuning mai ales ca nu a fost nimeni in juriu, deci nu dati vina pe cine trebuie. Din fiecare club a fost cate un membru, plus designerul revistei 4tuning. Este normal sa spuneti ca nu sunteti de acord, dar... poate data viitoare veti face parte din juriu si atunci va conta alegerea voastra. Pana atunci, trebuie sa mergem pe mana juriului care a votat. Si a votat bine zic eu.
|
|
|
04-04-06, 10:07
|
|
Stage 4
|
Mesaj pentru toti ce iubim tuningu si asemena evenimente facetiva masinile pom de cracun si daca mai puteti pune mai bagati ca soto castigati
RESPECT PENTRU TOATA LUMEA CE SA PREZENTAT ACOLO SI POATE TREBUIEA SA PRIMEASCA MAI MULTA ATENTIE BAETI CARE NU AU UITAT CE INSEAMAN TUNING
|
04-04-06, 10:29
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Sa va spun in cateva randuri dc eu as fi ales aceea masina drept best car...
In primurand ....sa incepem cu pierzanti... meganu....este o masina frumoasa ....cu un painting reusit...are un kit de caroserie care arata bine...dar nu era de show...
Parerea mea despre subaru...Erau 2 la fel in acealasi stand...cu acelasi bodykit...STI'urile sunt masini sport in care ca sa le faci sa arate de show ar mai costa inca o data cat costa ele, nu neg faptu ca ca nu avea interior de carbon , carbonu este pt curse oameni buni nu pt un tuning show...jante , si asa mai departe...Porsche Cayenne la fel erau 2 care era mai frumos nu stiu masinile erau tari rau de tot....
Lamborghiniul este o supermasina ... dar bodykitul dupa ea nu da bine in negru ... dar iar nici ea nu e de SHOW....
Sunt sigur ca la capitolul...cel mai bun exterior...cel mai bun interior...sigur nu ar fi castigat nici una dintre ele pt ca erau in acelasi stand masini mai reusite per total...Chiar nu a observat nimeni ca acolo era un Bentley GT destul de modificat....
Cadilacul...asa cum era ea facuta este o masina de show....cu un interior reusit... a castigat pt ca era de SHOW...nu pt ca nu avea interior de carbon...per total masina era TUNING SHOW.
Eu nu stiu dc va mai plangeti...in loc sa va bucurati ca exista si la noi asa ceva...
Last edited by Turbo110; 04-04-06 at 10:32.
|
|
|
04-04-06, 11:36
|
|
Presedinte MR
Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers]
|
Quote:
Originally Posted by Hondarul
Speederica, eu nu am votat, vreau doar sa incerc s-arat ca a fost alegerea corecta.
Daca nu vreti sa vedeti ca masina lui Zozo a avut cel mai mare impact, poate imi dati dreptate cand spun ca a fost singura din cele trei la care publicul si juriul a avut acces deplin, nefiind inconjurata de stalpi cu sfoara sau "bodyguarzi" care sa te tina departe de masini. Poate ca si treaba asta a contat, ca lumea si-a putut face o mai buna parere despre masina castigatoare.
La motor, Zozo are un V8. Masina i-a fost pusa pe dyno-test la fata locului.
Nu cred ca are rost sa pastrati tensiunea inutil, alegerea juriului a fost facuta, s-a terminat zic eu. Din partea 4tuning mai ales ca nu a fost nimeni in juriu, deci nu dati vina pe cine trebuie. Din fiecare club a fost cate un membru, plus designerul revistei 4tuning. Este normal sa spuneti ca nu sunteti de acord, dar... poate data viitoare veti face parte din juriu si atunci va conta alegerea voastra. Pana atunci, trebuie sa mergem pe mana juriului care a votat. Si a votat bine zic eu.
|
Ba ce gura mare ai si ce obraznic esti ..........eu nu am vrut sa las lumea sa se urce masinii ,cu toate ca ONO a vrut si cu Maftei .
P.s.Abtinete de la comentarii si veti de treaba ta ,iati banisori si stai cuminte nu te mai baga .
|
|
|
04-04-06, 11:43
|
|
Stage 4
|
pai a fost aiurea k unele masini nu s-au putut privi la interior. erau multe cu usile inkise si cu sfoara galbena pt delimitarea suprafetzei de acces. am citit p-aici k unele masini au fost zgariate in trecut, deci pe undeva este de inteles.. de obicei knd vii cu o masina sa o prezinti e frumos s-o expui "total". as fi vrut sa vad si eu gallardo mai de aproape de ex
|
|
04-04-06, 11:53
|
|
Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
da asa e cu imrejmuitu...eu nu am avut probleme ca am vb cu ono si m-am suit in lamborghini nu a fost o problema....
dar gandeste-te daca masina nu era imrejmuita venea un nebun si ii dadea o cheie pe ea...ce facea saracu ono?sau dadea o cheie pe porsche-le MFF care are o culoarea zic eu unica in romania...
la noi la stand am avut 3 masini...din ora in ora stergeam masinile ptr ca toti puneau degetele pe ele si se vedea urat...o masina din spatele standului nostru a fost zgariata...noi nu am avut imrejmuire dar am stat acolo in permanenta sa nu se intample doamne fereste ceve...
eu zic KGB daca vroiai sa vezi lamborghini indeaproape te duceai la ono si il rugai frumos sa iti arate interioru si iti spun eu ca nu se supara daca ii faceai o asemenea propunere...
|
|
|
04-04-06, 11:55
|
|
Presedinte MR
Stage 5
Member of: [Moderators] [Midnight Racers]
|
Quote:
Originally Posted by KGB
pai a fost aiurea k unele masini nu s-au putut privi la interior. erau multe cu usile inkise si cu sfoara galbena pt delimitarea suprafetzei de acces. am citit p-aici k unele masini au fost zgariate in trecut, deci pe undeva este de inteles.. de obicei knd vii cu o masina sa o prezinti e frumos s-o expui "total". as fi vrut sa vad si eu gallardo mai de aproape de ex
|
Daca veneai la mine sau la ONO si spuneai iti dadeam voie fara discutie ,asa a facut multa lume
Last edited by micutzu_mrc; 04-04-06 at 11:58.
|
|
|
04-04-06, 12:20
|
|
Stage 4
|
n-am stiut asta ... in unele locuri erau bodyguarzi care iti spuneau clar sa nu depasesti zona limitata de sfoara galbena. gallardo era singura masina "pazita" de acolo care as fi vrut s-o vad la interior
|
|
|
04-04-06, 12:42
|
|
Stage 4
|
Na facut mineni cu rea intentie gardulete sau nu va lasat sa treceti de zona delimitata,dar ti cont ca sa mai intamplat si nu face placere nimanui mai ales propietarului sati expui maisna sa vada toata lumea ceva frumos si so ei zgariata lumea se baga intre masini cu ghiozdane in spate numai eu am vazut cativa de genu Sunt de acord vi si vrei sa vezi pana la ultimu detaliu,dar nu din graseala si inbulzeala sa strici un lucru frumos ce cineva a muncit sa o faca asa si a bagat ceva bani RESPECT PENTRU TOATALUMEA CE A VENIT SI A PARTICIPAT
|
|
|
04-04-06, 12:59
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Quote:
Originally Posted by micutzu_mrc
Ba ce gura mare ai si ce obraznic esti ..........eu nu am vrut sa las lumea sa se urce masinii ,cu toate ca ONO a vrut si cu Maftei .
P.s.Abtinete de la comentarii si veti de treaba ta ,iati banisori si stai cuminte nu te mai baga .
|
Gata sefu' !!!!!!!! Ma duc sa-mi numar cash-ul... Tie cat ti-a iesit ?
|
|
|
|
|