Dyno Tuning Colectie de grafice Dyno: Afla cati cai au castigat altii in urma modificarilor, si cum. |
25-12-06, 23:34
|
|
Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re: SKODA OCTAVIA 2 RS 2.0 FSI CU SOFT DIMSPORT
|
|
|
26-12-06, 00:11
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Exact, de altfel ai stat de vorba cu proprietarul acesteia si sper ca ti-ai dat seama ca are ganduri mari cu masina asta. Fara insistenta si participarea lui la acest proiect nu cred ca s-ar fi ajuns aici.
|
|
|
26-12-06, 09:59
|
|
Stage 5
|
Asta cu gandurile mari nu am realizat.
Faptul ca a mai aparut o masina puternica ma bucura.
|
|
|
26-12-06, 15:02
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Fara concurenta reala, orice evolutie inceteaza....
|
|
|
26-12-06, 17:17
|
|
Stage 5
|
Sau nu, oricum cea mai grea si importanta e autodepasirea.
|
|
|
05-01-07, 21:53
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Doc
Ca sa revenim la TFSI cam asa arata acum Skoda RS modificata Dimsport:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=29589
Codul motor la acest model este BWA si dupa cum se stie din acest post au existat ceva probleme legate de intreruperi intre 5000 si 5500RPM. Dupa o luna de munca si teste direct pe masina s-a ajuns la un rezultat mai mult decat spectaculos - 274CP si 405Nm.
|
Quote:
Originally Posted by Doc
Masuratorilor au fost facute pe Dyno testul Metrotehnica chiar de catre Ceky. In aceeasi zi s-au facut masuratorile si pentru Opel VECTRA OPC modificat la 300CP.
Seby doar stii despre ce Skoda este vorba in acest test.
|
in realitate sigur rezultatele sunt altele, mult mult mai mici.
sa mearga omu si pe alt dino sa se convinga.
si eu am plecat de la Ceky bucuros ca am 266 de cai si 439 cuplu ... dar asta doar pe acel dyno ... ca in realitate era altceva. Cine a urmarit acest popic stie despre ce vorbesc.
|
|
|
05-01-07, 22:39
|
|
Stage 5
|
Asa de curiozitate, de unde stii care dintre ele spune adevarul ?
|
|
|
05-01-07, 23:58
|
|
Stage 5
|
Eu vin cu o propunere nici la Mine , nici la Florin mergem la Computest ......pe teren neutru !
CE zici ???
Astept telefon sa mergem sa masuram si sa linistim spiritele odata pentru totdeauna !
Eu voi arata ca nu va avea masina 240Cp cum i-am promis ci mai mult , eu unul de abia astept !Ca o precizare RS - ul pe care s-au facut testele a mai masurat si in alta parte si culmea cu mod TCM avea 226cp si la mine pe banc tot 226 iau iesit cu aia ! Asa ca eu sunt deschis!Sa nu mai vorbesca lumea aiurea pe aici in plus atunci cind am masurat si mergea prost masina dupa 5000rpm eu postez graficul sa vedeti ca avea 261 cp la 5000rpm dupa care mergea in valuri asa cum mergea masina si pe strada nu inteleg de ce la Master nu se vede asa ceva in grafic , exista doua variante ori bancul e prost ori a fost trucata masuratoarea !!!!Aveti graficul de atunci al masinii mai jos !!!! Daca toate astea nu spun nimic atunci mai vin cu ceva Grafic de putere de la aceeasi masina masurat la DimSport si la Computest , culmea rezultatul este identic !
Cu respect,
Ceky
|
|
|
06-01-07, 01:18
|
|
Stage 5
|
Mie mi-a dat acelasi lucru si la metotehnica,si la master tuner si pe beltronix cu diferenta de 1 cal intre ele poti sa postezi dynoul daca il mai ai ceky
|
|
|
06-01-07, 09:23
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [SUBARU]
|
Quote:
Originally Posted by dr_v
in realitate sigur rezultatele sunt altele, mult mult mai mici.
sa mearga omu si pe alt dino sa se convinga.
si eu am plecat de la Ceky bucuros ca am 266 de cai si 439 cuplu ... dar asta doar pe acel dyno ... ca in realitate era altceva. Cine a urmarit acest popic stie despre ce vorbesc.
|
omul de care vb sunt eu...diferenta este ca eu am avut variante de la tcm, aspad si dimsport.toti au afirmat ca sunt agresive!rezultatele pe dyno au fost urmatoarele:cu soft tcm la mastertuner 203 cp si 274 Nm????(mai prost decat stockul, dar pe strada faceam masini mai puternice???!!!!), acelasi soft la computest 206 cp si 280 NM, apoi cu soft aspad 226/228 cp si 320 Nm la computest si metrotehnica, cu soft dimsport "normal" 230 cp 340 Nm la computest si metrotehnica, iar la sfarsit 274 cp si 405 Nm la metrotehnica...si a venit Craciunul si am plecat din Bucuresti!Mentionez ca si pe strada se simte diferenta!!Zyx(polo gti cu soft agresiv si evacuare Milltek si 1200 kg)facea tot ce misca iar eu am stat "nas in nas" cu el (la 1520kg)...iar cu alte masini(fara suparare)nu am nicio legatura(vezi gti sau altele) stau in fata lor cu cel putin 1 masina!!daca vrei lansez din nou o mica provocare pt tine!ultima data ti-am trimis messaj si nici nu m-ai bagat in seama...asa ca poate de data aceasta cine stie?! stiu k ai modificat masina ta la mastertuner si mai stiu ca esti si pilot...iar eu ...nici macar "nu stiu sa plec de pe loc cu masina" dupa spusele lui im 570 rm (el nu poate intelege k toti cu care m-am dat in seara aceea nu puteau pleca bine, nici chiar zgb dar cred ca nu poate citi niste posturi mai sus!!)asa ca ai avantaje garla!!!
salve si mult noroc in noul an.sper k nu am mai suparat pe nimeni cu acest post! daca da ...oricum nu ma intereseaza!
|
|
|
06-01-07, 12:21
|
|
Stage 3
|
Off-topic: legat de corectitudinea masuratorilor. Eu am avut un cielo cu chip, evacuare+serpisori, filtru. Dupa modificari (pe care le-am testat pe strada contra altor cielo si supernove)- le faceam am fost si la dyno de curiozitate. La Ceky, rezultatul a fost de 84 de cai (nu uit ca se cam mira si Ceky)- plauzibil. Peste vreo 2 luni (dupa ce am pus si injectoare de espero de 2000) am fost la Master tuner. M-a intrebat daca am modificari.I-am zis ca da si i-am spus ce. A zambit a zis ca e frectie la picior de lemn si a facut dyno. Ciudat a fost ca nici macar nu a setat diametrul rotii, nimik. A facut dyno si rezultatul a fost de 74 de cai putere.stock=75. Mi-a zis vezi ce ti-am zis si a zis ca umbla la avans si in timp ce facea dynoul a modificat putin avansul si hop aveam 78 de cai!!! Mi s-a parut ciudat, am fost dezamagit si am scos masina si am taiat-o fara sa ma uit in spate. Asta s-a intamplat. Eu nu zic ca am castigat foarte mult dar masina chiar tragea mai bine decat un stock si mi s-a parut ca la Master tuner, nefiind vreo masina smekera am fost tratat ca atare, desi am platit acel test. Concluziile le trageti voi. Si pt. ca sa nu zica lumea ca ma bag in seama, eu spal masina la MAster Tuner si imi asum ce spun. De abia astept sa monteze dyno-ul in locatia noua sa fac un test si cu actuala masina.(Bora verde- asa o sa stie cine sunt). Sper ca si-a schimbat atitudinea Mastertuner. ASa ca din testele mele: Ceky- bila alba, Master tuner -bila neagra
|
|
|
06-01-07, 14:44
|
|
Stage 5
|
Vlad, de ce ai fost dezamagit, ca ti-am zambit sau ca a scos 74 cp? Ideea e ca la un motor aspirat daca nu ii faci nimic altceva ca si eficienta volumetrica CU SIGURANTA pierzi cp daca pui injectoare mai mari PUNCT. Un tuning electronic bun poate dupa sa te aduca de unde ai plecat, nimic mai mult. Sau altfel spus cu siguranta ca nu ai dece sa schimbi injectoarele pentru ca cele stock pot da mult peste ce vrea motorul pentru putere max, trebuie sa ai in schimb un tuning electronic care sa-i dea motorului atat cat ii trebuie, iar schimbandu-i injectoarele ii distrugi sansele chiptunerului de a se mai intalni cu setarile optime. E ca atunci cand masori cu mictometru, insemnezi cu laser si tai cu toporul.
Eu ii invit pe cei interesati cu un GTI stock si cu cel despre care se vorbeste sa mosare la JUMATATE de pret la mine pe dyno ca sa vedeti ce deja stiti despre dyno-ul meu, anume ca e repetabil si ca un GTI stock scoate 200 cp. Daca ala scoate peste 240 cp e moca totul sa aveti tot respectul meu.
Tel.:0722275522/021 242 42 81
|
|
|
06-01-07, 19:54
|
|
Stage 5
|
Pai am zis deja ca am fost eu si Claude la tine. El a scos fix 200CP, fiind stock si cu un cat-back Milltek iar eu 216CP tot cu un cat-back Milltek dar si cu soft TCM. Faza e ca, m-am dat la un moment dat si cu yoda ( atunci cand lui ii aratase la voi 203CP si 274NM daca nu ma insel) si am fost pe acolo ceea ce mi s-a parut bizar avand in vedere faptul ca tot eu sunt ala mai greu cu vreo 50Kg dintre noi doi !
|
|
|
06-01-07, 21:18
|
|
Stage 5
|
E uite ca am facut rost si de dyno de la Computest , acum sa vedem ce mai spun cei care au dubii , ca sa nu mai zic ca deja vad ca au inceput sa scoata capul unul altul si sa spuna adevarul!!!!!!!
Cu respect,
Ceky
|
|
|
06-01-07, 21:55
|
|
Stage 5
|
Uitati si testul de putere al lui IM570RM care a fost facut la noi cu mult timp in urma !
Cu respect,
Ceky
|
|
|
|
|