Go Back   Forum 4Tuning > Tuning Motor & Mecanica > Dyno Tuning

Dyno Tuning Colectie de grafice Dyno: Afla cati cai au castigat altii in urma modificarilor, si cum.

Closed Thread

Thread Tools
Old 08-03-06, 11:54   #31
AlecsM
Dream Squad Member

Stage 5

AlecsM's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[4Rally]
Default Re: SKODA OCTAVIA 2 RS 2.0 FSI CU SOFT DIMSPORT

asta m-a deranjat si pe mine ft ft tare cand am inceput as mi caut varianta de cip/flash pt masina... si anume m a deranjat ca toti va mancati d c*r unii pe altii si atata dati exemple negative incat nu ti mai vine sa ti faci nimik la masina

io nu inteleg daca toti face ceva PROST dc nu va uniti sa sa faceti dracu odata ceva BUN !!!

Pana la urma am ales varianta ASPAD care mi se par cei mai buni ... io am avut rezultatele prezentate inainte de modificare iar masina functioneaza ok !
plus d asta ...am dus si pa altii si st super multumiti !!
nu vreau sa creada cineva ca st din partea lor ) dar io unu am luat decizia de a ma duce la ei pt simplul motiv ca ... orica de nepriceputi ar fi ...singurul lucru care l fac e sa dea mail in austria si aia le trimit varianta de soft ...restu e usor zic io
Old 08-03-06, 12:06   #32
Rabanne

Stage 5

Rabanne's Avatar

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Eu cred ca pe uni ii supara aroganta si infatuarea.
Custom soft fac mai multi eu stiu 4. Ceki Dragos, Alex+eu(doar pt noi si prieteni), Florin-unichip. in plus mai sunt doua locuri unde se face soft dupa piesele hard ale masinii.
Nimic special, e normal.
Anormal e ca va scoateti ochii.
Cea mai buna treaba este sa ma opresc si eu undeva pe aici cu afirmatiile, care au venit doar ca un raspuns inerent la acuzatiile facute de Ceky.Cand cineva te face tzepar pe nedrept iti cam vine sa-i tragi in glont in cap, dar nu mai conteaza. O sa ne vedem fiecare de treburi si, sincer, mereu regret cand se ajunge la astfel de replici care nu fac bine nimanui. Ca si la postul cu Cupra R spun si aici, acesta va fi ultimul meu post de acest gen. Toate bune!
Rabanne is offline  
Old 08-03-06, 12:24   #33
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Mai bine lasati certurile...un om care vrea sa isi puna un chip, sa resofteze sau mai stiu eu ce se intereseaza de fiecare dintre voi pe la prieteni, cunoscuti, pe net... dar certurile astea va scad imaginea in ochii tuturor. E normal sa fie competitie intre voi, dar nu o duceti in extrem. Cam mult offtopic pe un topic numit Skoda Octavia 2 RS.
Old 08-03-06, 13:51   #34
Achim
Dream Squad Member

Stage 5

Achim's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Dream Squad]
[Honda]
Talking Re: SKODA OCTAVIA 2 RS 2.0 FSI CU SOFT DIMSPORT

Quote:
Originally Posted by AlecsM
asta m-a deranjat si pe mine ft ft tare cand am inceput as mi caut varianta de cip/flash pt masina... si anume m a deranjat ca toti va mancati d c*r unii pe altii si atata dati exemple negative incat nu ti mai vine sa ti faci nimik la masina

io nu inteleg daca toti face ceva PROST dc nu va uniti sa sa faceti dracu odata ceva BUN !!!

Pana la urma am ales varianta ASPAD care mi se par cei mai buni ... io am avut rezultatele prezentate inainte de modificare iar masina functioneaza ok !
plus d asta ...am dus si pa altii si st super multumiti !!
nu vreau sa creada cineva ca st din partea lor ) dar io unu am luat decizia de a ma duce la ei pt simplul motiv ca ... orica de nepriceputi ar fi ...singurul lucru care l fac e sa dea mail in austria si aia le trimit varianta de soft ...restu e usor zic io
Ti-ai facut chip la Mustang !? )

Eh, oricum... sa ma anuntsatsi cand apare ceva si pt a mea Intre timp, cred ca am facut "cunostiinta" cu aceasta Octavia despre care vbitsi... Nimic impresionant, bifat
Achim is offline  
Old 08-03-06, 20:56   #35
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by SpeedeR
hmmmmmm... deci sa inteleg k dimsport zice k are 260 cai, dar pe dyno da doar 215...presupun k 215 la motor nu?!
poate primesc si eu un rasp dupa ce se calmeaza spiritele
SpeedeR is offline  
Old 09-03-06, 00:30   #36
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
poate primesc si eu un rasp dupa ce se calmeaza spiritele
Amandoi vorbesc de putere reala la motor.
SEBASTIAN is offline  
Old 09-03-06, 02:46   #37
cata4

Stage 4

cata4's Avatar

Member of:
[Dream Squad]

Referindu-ma strict la topic , as vrea sa vad cum merge aceasta masina!
cata4 is offline  
Old 09-03-06, 13:24   #38
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN
Amandoi vorbesc de putere reala la motor.
ma gandeam eu speram sa nu fie asa k nu prea pica bine pt unii care iti zic cum ca masina are mai multi cai decat dezvolta dupa ce ii rescrie softul

SpeedeR is offline  
Old 10-03-06, 13:23   #39
fuscobal

Stage 5

Quote:
Originally Posted by fuscobal
Mai lasati mah off-topicul si hai sa ne referim numai la 2TFSI aici. Zbuciumus, n-ai pus mana inca pe nici un 2TFSI (GTI sau RS II) cu turbo-back Milltek ? Am inteles ca sunt cateva Milltek-uri comandate. Ma bate si pe mine sa comand si ma gandeam numai la prima parte, respectiv downpipe si cat. Probabil ca 90% din cresterea de 17CP mentionata de Milltek este data de prima parte, cat-back-ul fiind mai mult pentru zgomot. Deoarece zgomotul de GTI este deja destul de placut, nu ma prea pasioneaza partea a doua. Voi ce ziceti ? Credeti ca e vreo problema daca se merge pe DP+Cat+modificare de soft ? Poate aparea vreo problema in legatura cu trecerea de la diametru mare la diametru stock dupa cat (presupunand ca masina are si softul modificat)?
PS : Motorul fiind relativ nou, am observat destule discutii contradictorii si pe VwVortex intre APR, GIAC si REVO. Se pare ca de la un punct (necunoscut inca prea bine) nici pompa de benzina nu mai face fata !
? Daca v-ati mai calmat primesc si eu un raspuns ? Sarumana anticipat !
fuscobal is offline  
Old 10-03-06, 14:23   #40
MasterTuner

Stage 5

MasterTuner's Avatar

Member of:
[Moderators]

Piata de la noi e formata din masini prea noi ingeneral. Ce vreau sa zic e ca afara perceptia este sa iti iei o masina sh mai tzapana si sa te apuci sa o modifici, pentru ca sunt multi producatori aftermarket si pt ca poti sa te inspiri de la greselile si reusitele multor altora cu acelasi scop si masina ca tine. Tunerii nu mai au necunoscute si preturile sunt mult mai bune. Toate revistele sunt pline de Citroen Saxo, Golf 3, WRX 1999, Evo 5 supermodificate care la noi sunt numai bune de vandut si constituit avans la leasingul ultimului model.... Apoi dupa ce omul si-a luat masina isi pune problema ca nu poate face chiar ce vrea el la ea ca de fapt nu e a lui, garantia, societatea de leasing, tata, mama... o gramada de probleme.

Spre ex ma suna un individ astazi cu un 2.0 TFSI chiptunat nu la Ceky. S-a bulit turbina si garantia da vina pe chip si chipul isi declina responsabilitatea trimitandu-l pe om undeva afara la firma mama care stie cum se monteaza una noua...Exact ca si la RABA Turbo, opreste frate la o autobaza ca baetii aia chiar au vazut turbine de cand erau mici. Sun pe un tuner prieten de afara care-mi spune ca ei abia acum se preocupa discret de kituri pentru motorul asta ca e prea nou si oricum habar nu are ce turbina hibrid sa-mi recomande si ca ar fi oricul extrm de scumpa and so on. Firma serioasa cu rulaje grele de turbine.
Tel.:0722275522/021 242 42 81
MasterTuner is offline  
Old 10-03-06, 15:36   #41
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by zbuciumus
Spre ex ma suna un individ astazi cu un 2.0 TFSI chiptunat nu la Ceky. S-a bulit turbina si garantia da vina pe chip si chipul isi declina responsabilitatea trimitandu-l pe om undeva afara la firma mama care stie cum se monteaza una noua...Exact ca si la RABA Turbo, opreste frate la o autobaza ca baetii aia chiar au vazut turbine de cand erau mici. Sun pe un tuner prieten de afara care-mi spune ca ei abia acum se preocupa discret de kituri pentru motorul asta ca e prea nou si oricum habar nu are ce turbina hibrid sa-mi recomande si ca ar fi oricul extrm de scumpa and so on. Firma serioasa cu rulaje grele de turbine.
pai si dk acelui baiat care sia resoftato la X i sa bulit turbina nu ar fi bine sa ne zici si la cine sia facuto?! plz makar p pm....
SpeedeR is offline  
Old 10-03-06, 16:15   #42
MasterTuner

Stage 5

MasterTuner's Avatar

Member of:
[Moderators]

Quote:
pai si dk acelui baiat care sia resoftato la X i sa bulit turbina nu ar fi bine sa ne zici si la cine sia facuto?! plz makar p pm....
In principiu nu e musai ca daca e modificata nu neaparat bine sa se strice repede turbina. Tot asa cum si una nemodificata se poate strica. Dar ce e misto e ca de cele mai multe ori clientul e convins ca orice are masina dupa modificare e de la tuning, de parca odata modificata masina e responsabilitatea exclusiva a tunerului.

Oricum o firma stiuta din industrie, dar nu e esential pentru topic.
MasterTuner is offline  
Old 10-03-06, 17:05   #43
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Referitor la uzura, e ca adevarul e undeva la mijloc si exista un echilibru pe care-l modifici schimband ulele proportii.
SEBASTIAN is offline  
Old 18-03-06, 21:29   #44
SOAVA

Stage 2

SOAVA's Avatar

Smile Re: SKODA OCTAVIA 2 RS 2.0 FSI CU SOFT DIMSPORT

Quote:
Originally Posted by Achim
Ti-ai facut chip la Mustang !? )

Eh, oricum... sa ma anuntsatsi cand apare ceva si pt a mea Intre timp, cred ca am facut "cunostiinta" cu aceasta Octavia despre care vbitsi... Nimic impresionant, bifat

ai facut cunostinta cu mine si dupa cum ti-am mai spus si atunci,n-am facut nimic la ea (inca)

dupa discutia de aici cred ca o sa ma duc la b&b sa-mi fac chipu poate o sa te impresioneze atunci,cine stie?
SOAVA is offline  
Old 20-03-06, 01:32   #45
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by SOAVA
ai facut cunostinta cu mine si dupa cum ti-am mai spus si atunci,n-am facut nimic la ea (inca)

dupa discutia de aici cred ca o sa ma duc la b&b sa-mi fac chipu poate o sa te impresioneze atunci,cine stie?
noi neam dat intro seara prin trafic sau ma insel eu?!
ai cumva o finala..mai ciudata?!
SpeedeR is offline  
Closed Thread

- Copyright 2024 4Tuning -