Quote:
Originally Posted by yoda
|
AVEM STIRI DIN GERMANICA PERFECTA:
Dupa cum am mai zis dl. Vmax - Gemanica trebuia sa-mi trimita niste piese platite in avans dupa cum urmeaza:
1. Injectoare de 650 cc
2. Bujii reci pt z28 net
3. Map senzor de 3 bari
si iata ce a sosit de la partenerul lui Ufo:
1. Injectoare de 550 cc - pe factura si comandate si platide de 650 cc
2. Bujii de serie - pe factura reci - la telefon confirmare ca sunt reci
3. Map senzor fara eticheta - cu eticheta dezlipita pentru a nu putea face verificarea.
..................,
cum am aflat de teapa .. HA.. doar ca un om care se pricepe am bagat codul de injector pe google si am vazut ca are 550 cc, am luat o bujie veche si avea acelas cod, am vazut ca senzorul de presiune nu avea eticheta si mi-a trezit suspiciuni avand in vedere cele de mai sus.
Am sunat super nervos la Vmax si explicatiile lui Markus:
NU stiam asta nu eu m-am ocupat de trimiterea lor... bla ... bla ... pe urma ca ce nu ajung injectoarele de 550 cc.... ca asa au venit din USA......(apropo in USA sunt 50 % din pretul practicat de el)...,, bujiile nu se gasesc decat asa( dar eu ti-am comandat alceva si m-ai asigurat ca voi avea acel lucru), senzorul asa i-a venit de la furnizor fara eticheta(HA ce vrajeala)...... in concluzie este greseala lui si ca o sa-mi dea bani inapoi.... ramane s-o vedem si pe asta?
In concluzie de catat omul si crede ca are de aface cu fraieri pe aici prin Romania.
Dar si-a luat teapa si chiar am de gand sa-i fac cat mai multe probleme prin Germania pe forumuri si nu numai. Binenteles marfa era comandata pe firma si l-am amenintat ca-l dau in judecata ca doar suntem in EU ai asa a zis ca-mi da bani inapoi.
CE zice-ti de asta ?????